søndag 11. oktober 2009

Mareritt i rødt og grønt..

De rødgrønne sitter fortsatt i våre regjeringkontorer. Det merkes.
Politiet vil nok aldri klare å komme seg på fote igjen etter det rødgrønne helvetet. For hva nytter det å si at man skal utdanne rekordmange politifolk, og på den måten få en respektabel politistyrke når mennesker med minioritetsbakgrunn ikke bare blir nødet til å søke, på tross av evt hjemlands korrupsjonkultur (drosjesaken viste jo at denne ukulturen ikke bør glemmes), men de blir også satt mindre krav til enn etnisk norske? Som i samfunnet forøvrig, men akkurat i politiet må man sette litt høyere krav!

Norge har ingen veldig erfaring med korrupsjon. Og det vises. Se bare på valget i september, uplomberte valgurner, stemmer som mystisk forsvant og kom tilbake igjen, stemmesedler som ble forbyttet.. Og ingenting ble i ettertid gjort. Dette er det som kalles valgfusk i alle andre land, men ikke i Norge. Her stoler vi på hverandre tenk. Kanskje det er på tide å slutte nå?
Som Gahr støre og co stadig påpeker, Norge er nå et multikulturelt samfunn, mot de opprinnelige nordmenns vilje. Politikerne har tvunget nedover ørene på oss en hverdag med overdreven bruk av vold; drap, ran, gjengoppgjør, overfallsvoldtekter, gruppevoldtekter, uprovoserte knivstikkinger, snylting på velferdsstaten og andres skattepenger og rasisme ingen i Norges land hadde sett maken til før afrikanere og mennesker fra midtøsten viste oss hvordan det skal gjøres.

Norske jenter har måttet bli vant til å bli kalt horer, de har måttet bli vant til en behandling fra våre nye landsmenn som ikke ligner grisen, og en konstant overhengende fare for å bli voldtatt om man oppfører seg med disse som man ville oppført seg med skandinaviske menn eller bare går hjem uten livvakter..
Norske gutter har måttet lære seg å underkaste seg innvandrere i ett og alt, hvis ikke kommer balltreet, kniven eller glock'en fram.
Ansatte på landet NAV-kontor har lært seg å gi snylterne de pengene de ikke fortjener med en gang. Og for hva?
For at venstreraddiser skal kunne gå på italienske resturanter drevet av pakistanere, irakere og libanesere over hele landet?
For at de skal kunne gå forbi boligblokker i innvandrertette strøk å si "åh, så godt det lukter", før de kjører hjem til sine fancy miljøvennlige hus langt unna både knivstikkinger, uprovosert vold og trusler om voldtekt på tur hjem fra en fest.
Politiet har tilogmed fått en politisk korrekt munnkurv, det er egentlig ikke lov å si at gjerningsmannen var av utenlandsk opprinnelse lengre, fordi politikerne mener det er "stigmatiserende". Heldigvis overser politiet denne iblant, for å advare våre unge om å passe seg for "berikerne".. Bare synd det er blitt så ille at de må det. Slik som saken nå i helgen i lørenskog. Hvorfor skal vi måtte ha det sånn? Hvorfor skal ikke ungene våre få gå i fred for mohammeds etterfølgere?

Jeg må innrømme, jeg velger gjerne å i en truende situasjon stå ovenfor en engelsk fotballhooligan over en muslimsk innvandrer fra afrika eller midtøsten any day. Hooligans er det større sjans for at skjønner vanlig sunn fornuft.

28 kommentarer:

 1. utrolig bra;)Ble så provosert av det innlegget til VG, de prøver å fremstille høyresiden som de nye nazistene! Hvem er det som i dag har stått for boikotting av israelske varer?Hvem er det som nekter jødene å forsvare seg selv? Frøken KRISTIN HALVORSEN og de andre sosialistiske bedritne bedreviterne...

  SvarSlett
 2. Jeg vil ikke provosere eller gjøre folk bekymret tvert imot ,men vil bare våkne de som er i dypt sovn ,ærlig talt islams virus er den største trussel i verden særlig for vestlige land nå enn noensinne.
  Vestlige land MÅ samle seg med et felles streng og hard strategi mot islams jevnlige produksjon av farlige virus ( muslimer ).
  Sivilisasjon , demokrati , ytringsfrihet , likstilling , osv. som frie verden har betalt med enorme offer og ødelegelser gjennom tidene er i svært store faremoment .

  SvarSlett
 3. Anonym 11:25;
  VG er blitt en svært venstreradikal avis i det siste, og de fortsetter i det sporet ved å kalle EDL og andre borgervernsgrupper i England for høyreekstreme, mens de hylende tullingene disse forsøker forsvare seg og sine mot, de blir kalt "antifascistiske" eller gjerne "antirasisiske".. Det er forledelse av massene (oss) og har en ganske klar agenda..

  SvarSlett
 4. Du er da så smart kaller muslimer for virus. Har man sykdom så skal man finne kur å kalle et helt folkeslag for virus. Så lenge det finnes sånne folk som deg som skal fordømme alle uten å vite hvem det er det er der problemet ligger. Like stor idioti som da egypt drepte alle grisene i landet. Det skapte gjorde bare ting verre.

  SvarSlett
 5. Anonym 13.12 .Jeg var dessverre en tidligere muslim , jeg tror han mener muslimske terrorister men ikke alle uvitende muslimer som jeg er enig med han .

  SvarSlett
 6. At rasistiske svin som deg får publisere sine tanker på nettet er trist; håper du vokser det fra deg etterhvert. :)

  SvarSlett
 7. Anonym 13.53;
  Det heter jo at når argumentene tar slutt, da kommer personangrepene. Det var vel ditt innlegg et strålende eksempel på.

  Hvorfor prøver du ikke heller, som et oppegående menneske ville gjort, å fortell meg hvorfor det er feil å påpeke hvordan samfunnet er blitt med det multikulturelle marerittet vi er blitt påtvunget? Hvordan er det rasistisk å fortelle om sannheten?

  At sosialister og andre selvforherligende mennesker som mener sine meninger er de eneste rette og at alle andre burde vært fratatt retten til å ytre seg, som deg og Islamsk råd, ikke blir anmeldt og rettslig forfulgt på bakgrunn av Grunnlovens paragraf 100, det er meget beklagelig og ikke det demokratiet Norge påberoper seg å være verdig. Den tankekontrollen du og dine meningsfeller er ute etter, den er det ingen bevisste, oppegående mennesker som ønsker.

  SvarSlett
 8. gott folk. islam är en religion, precis som kristendom. gå till närmaste bibliotek och hämta en koran och en bibel och läs igenom. orkar ni inte så kan jag ge er en sammanfattning. bägge är böcker skrivna av män för hundratals år sedan (koranen dessutom långt senare än bibeln) och omhandlar i stort sett samma saker! sluta för guds skull att svartmåla miljontals troende muslimer för deras religion. detta handlar om mansdominerad kultur som inte utvevklat sig i en annan riktning än vår. ja, på många platser (för, men det vet ni väl, islam är inte en kultur eller ett land) har utvevklingen stannat av. det handlar om en kultur som inte är olik den vi hade i skandinavien för 200 år sedan. nej, vi hade inga självmordsbombare. men längre tillbaka i historien hade vi kristna korsfarare som slaktade allt som kom i deras väg. för ett par år sedan satt vi och tittade på när G.bush beordrade tusentals ton med bomber över oskyldiga människor, kvinnor, barn, självmordsbombare, frukthandlare. vi skulle ju kunna lösa invandringsproblemen som ni stör er så mycket på genom att släppa ett par vätebomber över stovner och holmlia. jo, några ola nordman ryker med..men,men. vi införde rösträtt för kvinnor för bara några generationer sedan och vi utförde rasforskning på samer i norge och sverige. ett tips till er alla stackare som går runt och hatar och stör er så fruktansvärt. spara ihop ett par månadslöner (dvs, ett tiotal årslöner för, säg, en marockan) och stick ut o res. upplev att saker o ting kan göras på andra sätt, att folk har olika värderingar och synsätt OCH att det inte är så farligt som ni tror, faktiskt spännande och berikande - även i gudsförlätna skandinavien. och vet ni, prova att se norge med nya ögon. en sak är säker, om ser bort ifrån etnisk rensning: mångkultur i europa är ett faktum. det kommer vi inte ifrån oavsett vi gillar det eller inte. bästa lösningen är inte att öka skepsisen. det har det aldrig varit. testa oslo en dag utan invandrare och försök få tag i en fyllekebab, taxitur hem från byen, ta trikken, bussen... jaja. ni hajjar. bara ett tips lixom. de är inte så farliga "de där". och de flesta har sett och upplevt långt mer än de flesta av oss, så ett litet samtal är ganska berikande. ja, om ni klarar att övervinna rädslan för utländsk brytning, annan hudfärg, att de ska våldta dig eller omvandla dig till muslim. läskiga grejer det där med invandring.
  /en man med utenlands opprinnelse

  SvarSlett
 9. /du muslim med utenlans opprinnelse.
  Islam er ingen religion "presis som kristendommen!" Islam er et system som styrer både tro, politikk og undertrykking av de med anderledes tro. Den pedofile voldsforbryteren, barneskjenderen, torturisten, morderen og simple tyven var ingen religiøs person. Han hadde sine "syner" og åpenbaringer som passet inn i hans liv slik at han kunne få større makt og forsvare pedofili og røverier!

  Aldri sittet i en slik taxi, absolutt aldri spist kebab, aldri har en muslim tjent en krone på meg og ikke skal det skje!

  eger

  SvarSlett
 10. Islam er mye verre enn nazisme og kommunisme og må nedkjempes overalt i den frie delen av Europa med alle midler. Europa vil igjen bli sønderrevet av borgerkrig pga quislingene som har sluppet inn denne livsfarlige kreften som kalles islam. De nyttige idiotene som kaller seg sosialister er blinde og døve og utgjør vår tids femtekolonister. Det er vel knapt noe som er så ynkelig som å være landsforræder. Jeg spytter på disse svina.

  SvarSlett
 11. Ad "/en man med utenlands opprinnelse"
  Islam er overhodet ikke lik noen annen religion. Den eneste trosretning denne rettferdig kan sammenlignes med er nazismen. Stormuftien av Jerusalem var jo en ivrig medhjelper til Hitlers massemord. Bl.a fikk Hitler nok soldater fra stormuftien til å lage en muslimsk SS-enhet i Bosnia.

  Jeg har lest koranen. Den er skumlere enn IT. Et par eksempler, da det virker som du ikke vet hva du snakker om;

  Sure 4:89
  ”De som forkaster islam må drepes. Hvis de vender seg bort (fra islam), pågrip dem og drep dem der dere finner dem.”

  Sure 5:51 :
  ”Ta ikke jøder eller kristne som Auliya (venner, beskyttere, hjelpere). For de er Auliya med hverandre. Og de blant dere som er Auliya (venner) med dem, blir også en av dem.”

  Sure 8:39 :
  ”Og kjemp mot dem til det ikke lenger er noe Fitnah (vantro og polyteisme, d.v.s. tilbedelse av andre guder enn Allah). Og all religion (tilbedelse) må være rettet kun mot Allah (i hele verden). Men hvis de slutter (med å tilbe andre enn Allah) så ser Allah Allseeren hva de gjør.”

  Sure 8:59
  ”De vantro må ikke få tro at de kan få overtaket (over de gudelige) : De kan ikke hindre noe. Gjør klart alt dere har av stridsmidler, også ryttere, slik at dere kan sette skrekk i fienden, Allahs og deres fiender, og også andre som dere kanskje ikke vet om, men som Allah kjenner.”

  Sure 9:5
  ”Kjemp mot dem og drep avgudsdyrkerne hvor du enn finner dem, ligg på lur etter dem på ethvert sted som egner seg (for krig) …”

  Sure 9:123 :
  ”Dere som tror ! Bekjemp de vantro som bor nær dere, og la dem finne hardhet i dere. Vit at Allah er med dem som er Al Muttaqun (de fromme og gudfryktige).”

  Og som sagt før, islam er ikke bare en religion. Islam har regler for absolutt alt i hverdagen, fra hvordan du skal be, til hvordan kvinner skal behandles til hvordan sosial omgang skal foregå. Det fører til at islam gjennomsyrer kulturen i alle land den har fotfeste, og alle mennesker som bekjenner seg til islam har samme verdier og syn på andre. Så undertrykkende er faktisk islam. Det er en grunn til at islam betyr submission - underkastelse. Mannen skal underkaste seg allah, kvinnen skal underkaste seg mannen og dhimmier (ikke-muslimer) skal underkaste seg muslimer. Har du glemt boken du påstår du har lest?

  Og ang påstanden din om korsfarere.. Kan du ikke fortelle hvorfor korstogene startet?
  Jeg kan gjøre det for deg jeg; Korstogene ble startet for å gjenerobre Jerusalem fra muslimene, som hadde tatt byen og brente kristne helligdommen ned for fote. Muslimene startet mao korstogene. Men i god muslimsk stil klarer islam-apologetene å få korstogene til å være enda en "Det begynte med at han tok igjen"-sak, og mener det er selve bildet på hvor blodtørstige kristne er..

  Jeg HAR reist. Det er hovedgrunnen til at jeg aldri vil godta islam som "bare" en religion. Jeg har sett hvordan islam ødelegger samfunn både i midtøsten, i afrika og nå også i Europa. Og jeg har følt på kroppen hvor urettferdig og rasistisk islam er.
  Jeg velger alltid en taxi med norsk sjåfør etter endel ubehagelige opplevelser i Oslo og stavanger, muslimsk sjåfører er alt annet enn en "berikelse". Kebab spiser jeg ikke, en ting er at jeg ikke vil støtte dyreplageriet halal-slaktingen er, en annen ting er mattilsynets anbefalinger. Alt du finner på en kebab-resturant.. Fysjom.
  Nej, da takker jeg meg heller til en nydelig Sovlaki hjemme. For du vet at det finnes mat fra ikke-muslimske deler av verden også, som fremmer et mer fullverdig og sunt kosthold enn kebab? Og bussjåfører, trikkesjåfører osv, det har vi nok av til å fylle behovet for befolkningen. De må bare få jobben, istedet for å bli nedprioritert i søknadsprosessen fordi staten belønner alle som velger en med minioritetsbakgrunn over nordmenn.

  Jeg har sett mer enn de fleste, så jeg lider ikke av fremmedfrykt. Jeg frykter det jeg nå kjenner. Og det er islamsk tankesett og livssyn. Det er ikke forenelig med et oppegående og informert samfunn.

  SvarSlett
 12. Dette må være det beste blogginnlegget jeg har lest på lenge! :)

  SvarSlett
 13. Først vil jeg si til Mandu at jeg mener han bør unngå å lime inn tekster fra andre websider. Det er ingen som gidder å lese lange cut and past, selv om det er koranvers.

  Så vil jeg komme til saken. Jeg må si jeg har blitt meget bekymret i det siste over islamsk moralnormer. og enda mer bekymret er jeg over at de mektige norske kvinnene er medskyldige i den gjeldende samfunnsutviklingen. Kvinner motiveres ikke utifra noe samfunnsansvar eller utifra, men heller baserer de sine meninger på personlige relasjoner. Det vil si at kvinner med etnisk norske barn eller barnebarn vil ha en tendens til å være mer kritiske overfor samfunnsutvklingen enn unge kvinner. Unge kvinner er som regel seksuelt perverse individer, og de tiltrekkes av voldsmenn og banditter. Derfor vil du sjelden finne en ung kvinne som helhjertet er kritisk til islam, med mindre det er noe i de personlige relasjonene hennes som sier noe annet.
  Vi må ta høyde for at unge kvinner er mest åpne overfor innvandringen og derfor er det feil å anse dem som ofre. Er en kvinne frivillig sammen med en araber, så er det ikke synd på henne uansett hva som skjer med henne.

  Muslimenes vold er seksuelt basert, og kvinner har en pervers dragning imot denne seksualiserte volden.

  Det er veldig skremmende at unge, norske kvinner har forrått landet på denne måten. Jeg føler meg sveket og bedratt, og jeg stoler ikke på noen av disse landsvikerne lenger. Jeg har brutt kontakten med søstra mi fordi hun har vært sammen med en muslim. Tragisk men sant.

  SvarSlett
 14. Det er det verste jeg har hørt! Hvordan kan du legge skylden over på kvinnene?

  FraGaza sier:" Unge kvinner er som regel seksuelt perverse individer, og de tiltrekkes av voldsmenn og banditter." Du generaliserer så og si alle kvinner under én kam i innlegget ditt. Vennligst utdyp. Har du noe som kan underbygge det ressonnementet du har kommet fram til? Det du skriver er ganske provoserende, spesielt når du ikke engang har noe fakta å vise til. Det kan kanskje være lurt å sjekke om din egen oppfatning av ALLE norske kvinner stemmer, før du kommer med slike utsagn.

  Jeg kan ikke få meg til å tro at noen som helst kvinne i Norge ønsker å være sammen med muslimske voldtektsmenn eller forbrytere som du skriver, heller ikke at kvinner har en pervers dragning mot "denne seksualiserte volden". Dersom du kan bevise at det er slik, vil jeg gjerne høre det. Hvis ikke foretrekker jeg at du heller skriver "enkelte norske kvinner" istedenfor å sette alle kvinner i samme bås.
  Jeg for min del er en ung norsk kvinne, og kjenner meg overhodet ikke igjen i noe av det du skriver.

  SvarSlett
 15. Fra Gaza: Vet det er lang venteid, men soek pyskisk hjelp! Ikke bekymre deg for betaling, regningen blir betalt av den norske stat.

  SvarSlett
 16. Svar til anonym fra FraGaza:
  At unge kvinner er seksuelt interessert i voldsmenn er meget godt dokumentert. I den ekstreme enden av skalaen har man kvinner som liker drapsmenn. Morderne fra Baneheia fikk en rekke kjærlighetsbrev fra norske kvinner som var seksuelt interessert i dem fordi de hadde myrdet barn.

  - Mengden kan variere fra et par brev og opp til 100. Jo alvorligere forbrytelsen er, jo flere henvendelser får den dømte, sa underdirektør Petter Haug ved Ila fengsel til VG i 2002.

  Islam er bygget på seksuell manipulasjon. Hvis du sammenligner egenskapene såkalte casanovaer prøver å framheve hos seg selv så er det nettopp egenskaper som muslimer holder. For eksempel vil en casanova aldri vika unna for en duell.
  Ta maten som et annet eksempel. Muslimer er forpliktet til å være veldig gjestfrie den første dagen en fremmed gjest kommer på besøk. Man skal gi gjesten den beste maten man har legge maten fram på en innbydendene men ikke tvingende måte. Det er det samme trikset greske strandløver bruker når de sjekker opp norske jenter. Plutselig kommer de med en flott kake som de naturlig og innbydende deler ut. Vil ikke jentene ha maten blir de fornærmet.

  Islam bruker primitive seksualinstinkter som kvinner finner veldig attraktivt. Kvinner finner såkalte krigere, eller mordere som seksuelt attraktive.

  Mitt poeng er at kvinner ikke føler noe samfunnsansvar. Deres seksuelle perversitet er i ferd med å landet til å råtne på morals rot.

  SvarSlett
 17. Kvinner tiltrekkes av menn med makt. Enten det er menn med penger, sosial status eller de er primitive voldsutøvere. Naturligvis er det ikke alle kvinner foretrekker menn som utøver den mest primitive formen for makt. Men det er likevel et meget stort antall kvinner som foretrekker menn som skaffer seg makt ved primitiv voldsutøvelse. Søstra mi er i denne kategorien.

  SvarSlett
 18. sosialisme er en fin ting i ett idielt samfunn. Samfunnet vårt er ikke idielt! Desverre er det mer en 50% av befolkningen som ikke tenker som meg!
  Jeg ønsker meg gutter siden det er farlig å få jenter her i norge.

  SvarSlett
 19. hvorfor er det mange i vår vestlig verden konverterer til Islam hvis det er en farlig religion? hvorfor er det særlig kvinner som konverterer?  her er bevis

  http://www.youtube.com/watch?v=OI7IZ88Xgug

  http://www.youtube.com/watch?v=Q6pWQBut-KI

  http://www.youtube.com/watch?v=BpI0jZ9hrVQ&feature=fvw

  http://www.youtube.com/watch?v=khjtrIkYU5I&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=53xM0Ze8gz8&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=FYSHG5s6hiE&feature=related

  SvarSlett
 20. FraGaza; Jeg må nok skuffe deg. Jeg er en ung kvinne, og jeg tar så absolutt avstand fra islam.
  Jeg er udelt kritisk til islam fordi jeg har lest, reist og opplevd nok til å se hva som skjer når islam gjør seg gjeldende i et samfunn.
  Copy-pastene mine er for å opplyse andre om det som er viktig å vite om islam, om du synes dette er unødvendig får du ta det på egen kappe.

  Det er ikke kvinners perverse seksualholdninger som ødelegger Norge, det er i første omgang politikerne som ikke ser fanden for den han er, og som legger seg skinnflate for islam i hver vending de kan. Det er politikerne her til lands som er perverse, at unge jenter her til lands ender opp som ofre er ikke noe du bør holde dem ansvarlige for, det var ikke de som åpnet norske grenser på fullt gap.
  I andre omgang kan du skylde på de som er problemet (istedet for dem som blir rammet), disse er nemlig menn og gutter med muslimsk seksualmoral og tilhørende normer.
  Kvinner her på bjerget dras ofte mot menn de kan "redde", den skal jeg ikke nekte på, men det er som oftest fordi det er slik de blir oppdratt. Fra den skadede lille fugleungen de redder på tur hjem fra skolen til en mann som ikke klarer tilpasse seg samfunnet. Men det finnes mange selvutslettende mennesker der ute som av akkurat den grunn søker til islam, både menn og kvinner.
  Ikke avskriv alle oss kvinner fordi noen ikke husker sine mødres kamp for kvinners rettigheter, dem assosierer ikke jeg meg med.

  SvarSlett
 21. Mandu: Du skriver fantastisk bra! Men er nok litt enig med FraGaza. Har selv venninner som tiltrekkes mot mørkhudete fordi de er mer badboys enn oss nordmenn, pga vi har ingenting å bevise. Morsomste er at når damene blir lei av badboyzn så kommer de til en etnisk nordmann, der hvor det er trygt, hvor de kan snylte på hans hardt opptjente penger pga han har fast jobb. Mann bør være forsiktig med de unge damene, de er sjelden den de utgir seg for å være. Dette er bare noen, ikke alle, men de fleste:P

  SvarSlett
 22. heia Mandu. meget godt innlegg

  SvarSlett
 23. Unngå norske jenter, og du slipper å sponse en hore som knuller asylsøkere.. enkelt og greit.

  SvarSlett
 24. Ute for å provisere? Anonym 13:59, Er du norsk selv? I så fall så får du ha lykke til med å få lurt den under burkaen.

  SvarSlett
 25. Anonym 12:33; Ja, har selv en del slike venninner, men det betyr likevel ikke at det er kvinnene her til lands som slipper muslimene inn.. Der har vi politikere, majoriteten på venstre side av politikken, de siste 40 årene som er ansvarlige, og bør stilles for riksrett. Straffelovens § 83 sier i klartekst: "Den som rettsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen del av riget bringes under fremmed herredømme eller innlemmes i anden stat, eller at nogen del av riget løsrives, straffes med hefte i minst 8 år eller med fengsel fra 8 år inntil 21 år".

  Vel, Grunerløkka i oslo er erklært muslimsk område. Hvem ga de som kom mulighten til å gjøre dette? Disse er de vi bør fokusere på å straffe, ikke blondinene som lar seg lure av "tøffe" gutter.

  SvarSlett
 26. Anonym 13:59

  Hvis du bare har deita norske jenter du har måttet sponse; Finn et annet sjekkested.

  Blant etnisk norske jenter mellom 20 og 25 år jobber ca 72%. Mellom 25 og 65 jobber ca 70% og tjener egne penger. Men jeg tolker ditt innlegg som at du har tatt noen dårlige valg..

  SvarSlett
 27. Det var Bondevik 2 som ødela den norske politistyrken ved å sultefore dem og kutte i opptaket til PHS. Hadde du lest litt fakta hadde du vist dette.

  Da de rødgrønne overtok i 2005 var politiet kuttet til det minimale, opptaket til phs var latterlig lavt og domfelte mordere og voldteksmenn fikk gå fritt rundt i gatene.
  Nå har politiet fått milliardervis ekstra og får ytterligere noen milliarder neste år, Politihøgskolen har REKORDOPPTAK og soningskøene er borte og fengsler blir bygd.

  Sjekk fakta FØR du skriver, så slipper du å fremtså som totalt blottet for kunnskap.

  SvarSlett