onsdag 28. oktober 2009

Feminismen og humanismens fall?

Vi bor i Norge.
I 2009. Et sivilisert land, men mange gode tenkere og oppfinnere.
Kvinner har like rettigheter som menn, barn beskyttes mot vold i familien fordi vi er blitt mer bevisste for hva dette kan gjøre med et sart barns psyke og homofile får lov til å være akkurat det.
Vi har klart å bli nesten ikke-religiøse, vi har tatt oppgjør med kristendommens mørke side og bestemt oss for ikke å la hverdagen styres av religion alene. Vi var flinke, eller rettere sagt, generasjonene før oss var det. Vi var sekulære.

Idag beveger vi oss i spor som jeg tror ville fått de som slet for å få reformert kristendommen til å rotere i graven. Vi omfavner et åk som er større enn det kristendommen noen gang var. Beklager linken til den mest kvalme nettsiden jeg kjenner til på nett, misbruket av bilder i banneret der gjør også meg uvel.

Denne omfavnelsen har ført til både at ytringsfriheten vi kjempet så lenge for å få her til lands ble innskrenket etter karikaturtegningene, hvor muslimer verden over så seg så kraftig fornærmet over noen få ganske uskyldige tegninger av en profet det faktisk ikke er noe forbud mot å tegne, selv om dette ble av vestlig media oppgitt som grunnen.
Faktisk er sinnet fortsatt så intenst blant muslimer verden over at tegneren av disse karikaturene, Kurt Westergaard fortsatt må holde lav profil og ha politibeskyttelse. Senest igår ble to menn arrestert i USA for å ha planlagt et angrep på Danmark og Jyllandsposten. Og idag var det en bombelignende gjenstand på eiendommen hans som bombeeksperter å tryggest å skyte i filler, siden man aldri vet hva man får når avsenderen er en sint islamist. Heldigvis var det denne gangen bare et brev..
I hvilken fri verden hører det hjemme? Terror for at ingen skal prate om din religion så lenge de ikke lovpriser den så mye som du ønsker? Det hadde kanskje hørt hjemme i Mohammeds tid, under hans voldselskenderegime, men idag, i den vestlige verden, er vi jaggu kommet lengre.

I det minste var vi det.
Nå er vi jo som sagt på retur, tydeligvis, nå som kvinnene skal dekkes mer og mer til, alle protester på dette ender med drapstrusler.

Overfalls- og gruppevoldtekter var et ukjent fenomen for få år siden. Eller, overfallsvoldtekter har vel skjedd fra tid til annen, men da snakker vi ikke mange i tiåret, og aldri så brutale som de nå er blitt. Nå skjer de fordi gjerningsmennene er fra muslimske land, med et horribelt kvinnesyn de ser det som en selvfølge at de skal få fortsette å utøve.Den forrige rapporten politiet gikk ut med før de fikk munnbind av regjeringen igjen, viste jo at samtlige overfallsvoldtekter over en treårsperiode var begått av ikke-vestlige fra muslimske områder. Ingen, og jeg gjentar for de venstrevridde med vansker for å se dagens situasjon for hva den er, INGEN etnisk norske menn var involvert. Og ogå nå i helgen, i det rødgrønne utstillingsvinduet Trondheim, ble en jente voldtatt av flere menn med "midtøstensk" utseende. Nordmenn klarer jo dy seg selv om kvinnene rundt dem danser..
Gruppevoldtekter er noe man vanligvis ser i krigssituasjoner, forskere på området sier dog at det er tradisjonelt der de hører hjemme, men de siste årene har denne typen voldtekt også blitt overført til det sivile samfunnet. Muslimske ledere ser seg i som å være i krig med ikke-muslimer, og denne bruken av krigsteknikker i "krigen" mot det siviliserte Vesten må vel sees i sammenheng med det. For hva er vel en voldtekt, annet enn en usivilisert og svært nedverdigende hersketeknikk? Som i tillegg ødelegger kvinnene?
Jeg spør bare; Hvor er feministene? De som ville sette horekunder i gapestokk, det er NÅ de virkelig burde vise seg! Det er nå kvinnene igjen blir undertrykt og sett på som udekkede stykker kjøtt om de beveger seg ut. Fritt vilt, enhver mann kan bare forsyne seg! Noe tyske undertøysprodusenter er de eneste som tør opponere mot.

Produsenter av kjøtt og fugl her til lands, rettere sagt Gilde og Prior, tok jo et knefall for islam da de begynte med halal-slakt for å tekkes muslimske konsumenter. Og disse blir overrasket over at hvermansen ellers nå snur ryggen til dyreplageri og religiøs bedrevelse. De burde skjønt det tidligere, før mennesker måtte permitteres.

Barnehagene og skolene i landet er en skummel opplevelse nå.
Human-etisk forbund har jo lenge tynet norske myndigheter, norsk kulturarv og norsk grunnlov ved å kreve kristendommen utelatt fra skolen. I Haag fikk de endel medhold, KRL-faget som den gang var det gjeldende livssynsfaget, måtte kuttes. Det var krenkende. Så ut gikk det.
Men det som slår meg som merkelig er at ikke en stemme fra human-etisk forbund har krevd at all den islamske indoktrineringen våre barn må gjennom i barnehage og skole blir fjernet. Hvorfor ikke? Har human-etikerne nå godtatt religiøs hjernevask, så lenge det ikke er kristendommen? Eller er dette nok et knefall?

Jeg er skuffet over venstresiden i Norge. Tenk å ha stoore baller når kristendommen skal tas tak i, man latterliggjør og håner for alt det er verdt, og så.. Med en gang det kommer en totalitær ideologi man kan erstatte den med, så hopper man på det toget.
Skamløse løgnere og landssvikere, hver og en som stemte Sv, Ap, Rødt og lignende partier som vil omfavne islam og selge Norge for mindre enn skrotprisen på brukte skruer..

SKAM DERE!

1 kommentar:

  1. Sjekk linken og les boka, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hitchens

    SvarSlett