torsdag 15. oktober 2009

Polarisering av integreringspolitikken?

Usman Rana, tidligere leder av muslimsk studentforbund mener nemlig at en eventuell utnevning av Libe Rieber-Mohn til ansvarlig for landets integreringspolitikk vil være helt feil vei å gå;

"- Dersom hun blir integreringsminister blir hun en utstrakt hånd til Frp i regjeringen. Det kan virke veldig polariserende i en tid vi trenger økt brobygging, sier han."

Venstre har mao sunket til nedrige personangrep nå som de sank under sperregrensen, Abid Raja er også ute i VG idag;
"- Jeg forstår Ranas bekymring. Det er viktig at en inkluderingsminister forstår minoritetene, og har evne til å vise empati med denne gruppen. Samtidig må hun ha en genuin interesse av å bygge bro. Libe Rieber-Mohn har en lang vei å gå for å fylle en slik rolle, sier Raja.

Han understreker at det er opp til statsminister Jens Stoltenberg hvem han ønsker som inkluderingsminister.

- Men jeg håper statsministeren viser at han tenker annerledes enn Rieber-Mohn på dette området, sier Raja."

Leder i Muslimsk studentforbund Bushra Ishaq har ogå sitt å si;

"- Hun har vært veldig hard mot asylsøkere. Retorikken hennes er ikke inkluderende. Måten hun har snakket om asylsøkere på, har vært skremmende, sier Ishaq."

Men hvorfor er Rieber-Mohn et så dårlig valg, i følge disse selvutnevnte representantene for alle innvandrere i Norge?
Rieber-Mohn satte nemlig foten ned for de afghanske asylsøkerne, som etter endelig avslag bestemte seg for å håne demokratiet Norge med en sultestreik i Oslo sentrum.

"- Disse har fått sine saker vurdert i mange omganger, og de har ikke behov for beskyttelse, sa statssekretær for asylsaker Libe Rieber Mohn."

Og at Rieber-Mohn hadde nerver til å kalle dem det de faktisk er, nemlig som unge, enslige ressurssterke menn som ikke kan defineres som flyktninger, men som søker et bedre liv, det mener Ishaq, Rana og Raja er å ikke vise sympati for minioriteter.

Hva skal man egentlig vise sympati for her? At unge, ressurssterke menn tilraner seg plasser og penger i det norske asylinstitutt som er ment for de svake og trengende? At de ikke respekterer norsk lov?At de nekter å bli for å hjelpe sine egne kvinner og barn ved å bygge opp landet sitt og dermed etterlater disse? Vel, unnskyld da. Etter 11 år med dette er jeg tom for sympati for den typen mennesker.

Rieber-Mohn støttet i tillegg forslaget om å internere asylsøkere som ikke kan identifisere seg, og sende kriminelle asylsøkere ut av landet. Så grusomt, tenk det, en politiker som oppmuntrer forslag om å følge norsk lov og i tillegg er for de forslag som kommer ang å beskytte Norges befolkning. Så inhumant! Eller, vent, dette er inhumant. Og absolutt dette.
Hvorfor skal Norges jenter måtte møte dette skiltet i framtiden? Fordi Sv og Venstre, med Raja, Rana og resten av hylekoret i spissen skal kreve at den norske regjering skal gjøre Norge til en tumleplass for hele verdens kriminelle og forkrudde individer?
For det er vel ingen land i vesten som tar så lett på kriminalitet, spesielt om gjerningsmannen/mennene er av ikke-vestlig opprinnelse. Her er vi verdensmestre i å "forstå" andres traumer, bare så jævlig synd vi glemmer norske jenter og gutters traumer etter møtene med disse "stakkarne"...

Nei, jeg er faktisk helt med Saera Khan her. Rieber-Mohn utsettes for ekle hersketeknikker fra et veldig konservativt og farlig miljø; nymuslimene. Se Utrop.no, jeg kan også finne opp skumle ord for å kneble andre!

Forresten, når Rana og Raja likevel tar seg tid til å klage på hvordan nordmenn vil styre Norge, la oss friske opp litt om hvem de er;

Usman Rana er en muslimsk legestudent som har utmerket seg som en selvutnevnt, ganske arrogant innvandringstalsmann. OG selvfølgelig talsmann for muslimer flest. Og på bakgrunn av dette og han pågående legeutdanning har han jo tatt seg tid til å diagnostisere alle kritikere til islam; de har en vanskelig bakgrunn og har mentale problemer.
Han stiller jevnlig diagnosen, og diagnostiserer hele nasjoner av gangen: I hijabdebatten gikk bl.a. han og Basim Ghozlan programmessig ut og konstaterte forferdelig mye islamfobi og «grums» i den norske befolkning, dette kunne de se av bølgene i hijabdebatten, og det var trist. Bl.a mener Rana at Karita Bekkemellem var kvinnefiendtlig og xenofobisk som gikk ut mot omskjæring og hijab-tvang.
Alle som har hatt den tvilsomme glede av å oppleve gutten på tabloid eller andre debatter vet hva jeg vil frem til; Han er en selvhøytidelig, anti-demokratisk ekstremist. Han har oppdaget at hver gang noen sier ham eller islam imot, kan han dra fram diffuse diagnoser, og stemple motdebattanter med disse, og tier de ikke stille da overdøver han dem bare ve å avbryte hver gang de sier noe, ikke la dem avslutte ett eneste argument.
Virkelig en regjeringen bør lytte til..

Abid Raja.
Hva skal man skrive?
Venstre-politikeren som ville at Norge skulle bygge og drive koranskoler i Pakistan.
Advokaten som prøvde å få regjeringen til å innføre halal-mat som normen i alle fengslene i landet, fordi det var så tungt for muslimene i fengsel å skulle bli servert vanlig norsk mat. Dette måtte jo nordmenn skjønne at ikke var bra nok for muslimene?
Og jeg siterer gjerne Raja "– Det mest praktiske ville vært om fengslene bare førte halalmat, for da slipper kjøkkenet å styre med så mange ulike mattilbud."
Så muslimene skulle være den styrende makt ang hva som ble servert. At andre ikke vil ha religiøst bedervet mat plaget ikke Raja, fordi atte for en muslim er det jo å få i seg svin særdeles krenkende. For en del muslimer vil dette føles som et overgrep, og en meget sterk integritetskrenkelse. Drit i at de ved å begå kriminalitet ifølge islamsk råd bryter med koranens bud, og dermed ikke egentlig er for muslimer å regne lengre, eller at mange av dem er dømt for akkurat OVERGREP, kan de kreve noe, så gjør de det.

Eller hvordan var det der.. Muslimers kriminalitet i ikke-muslimske land, det var vel bare muslimenes måte å inndrive den skatten ikke-muslimer egentlig skal betale for å få leve på muslimenes planet i følg profeten? Hyggelig religion med andre ord..

Men, tilbake til Raja. Mannen er også den samme som etter muhammed-karikaturene bestemte seg for at dette var definitivt et angrep på muslimer landet over, og ville ha en ny og sterkere blasfemibestemmelse for å sette grenser for hva slags krenkende ytringer som skal være tillatt å rette mot samfunnets minoriteter. Med andre ord, det skulle ikke være lov å spøke om islam slik man har gjort med kristendommen i flere tiår. Nå skulle landet settes tilbake til mindre sekulære tider.

Han var også blant de ivrigste til å skulle spikre ambulansesjåførene opp på korset etter å ha overlatt Ali Farah til politiet.

Han ønsket tilogmed amnesti til de over 900 drosjeeierne og drosjeansatte som er gransket for regnskapsjuks i Oslo. Han kunne nemlig fortelle at flere av disse følte de var blitt nok straffet allerede. "- De er fortvilet over den økonomiske situasjonen de har havnet i, mange føler at de har tapt ære og vil aller helst bare gjemme seg, sier han."
Så flott, la dem gjemme seg i fengsel, mens de gjør opp for seg ovenfor det norske samfunn!

At Raja synker så lavt som å bruke de pakistanske drosjeeiernes store familier som et sympatu-trumfkort, at det er jo synd i disse, hvordan skal de brødfø seg om far i huset som svindlet nordmenn må i fengsel? Vel, Raja, det burde vel far i huset ha tenkt på før han dro med seg sin pakistanske mentalitet inn i drosjeyrket, at kona og ungene kanskje kunne måtte jobbe en dag om han holdt på sånn?

Raja har forresten en historie med å ville ha den norske stat til å innvigle amnesti til ikke-vestlige som begår kriminalitet i Norge, ta bare demonstrasjonene i Oslo på nyåret.

Men han glemmer stadig de norske. De kan aldri forvente seg hjelp fra Raja, han er selektiv sånn.
"Venstrepolitiker Abid Raja mener minoritetsungdom som deltok i opptøyene i Oslo i forrige uke, bør slippe med påtaleunnlatelse dersom de møter til samtale."

Poenget mitt er vel, bør disse to virkelig snakke så høyt om forståelse og sympati for andre?
For hvem av dem forstår vel at det norske samfunnet er sekulært, fritttalende, kvinnevennlig, homovennlig, og stolt av det... Fram til det er en del av Ranas diagnoser, og Rajas påbud til regjeringen bør de vel gå ganske stille i dørene..

1 kommentar:

  1. Ja, de bør helst ikke lukke dørene opp engang. Bare tanken er skremmende fra begge sider.

    SvarSlett