onsdag 14. oktober 2009

I sosialistiske Norge..

..hva er et norsk liv verdt?

For, blir en somalisk langer, om er slått ned av en ghanesisk tidligere voldsdømt og utvist av Norge, overlatt til politiet av ambulansen etter å ha urinert på ambulansetjenestemennene, stående oppreist og tilsynelatende til stede, da er det rasisme og politikere krever hoder på et fat.
Selv om man vet at norske, hvite narkomane og slitne fyllikere blir forlatt i samme parken hver uke av ambulanser, presterer hun som for øyeblikket er Norge finansminister å si;
"- Vi må spørre oss selv: Kunne dette skjedd i Frognerparken? Kunne dette skjedd hvis det var en hvit småbarnsfar? Sannsynligvis ikke."

De ødelegger rett og slett liv, de la en hel yrkesgruppe på hoggestabben for å fremme hvor mye mer verdt de mener den somaliske borgeren er, eller enda verre, hvor lite de vet om hvordan den norske hverdagen er. Men politikerne snudde hvertfall hver en stein for å se "rettferdigheten" seire. Hvor blir det da av Martines rettferdighet?

Hvor er Kristin Halvorsen, Sylvia Brustad, Dagfinn Høybråthen m.fl nå? Ikke engang Støre gidder gjøre jobben vi trodde vi betalte lønna hans for, nemlig å se at Martines drapsmann blir innhentet og ført for retten. Hvorfor ikke? Og hvorfor blir mannen fornærmet når han blir konfrontert med det? Han sier han stoler på at britiske myndigheter gjør det de kan, og det hadde jo vært søtt hadde mannen vært 3 år gammel, men her er jo greia Støre; Selv om drapet skjedde på britisk jord, så var Martine norsk statsborger, og DU har i det minste en helvetes moral plikt til å sørge for at du bruker Norges "goodwill" i utlandet, etter tiår med milliarder i u-støtte i øst og vest, til å sørge for at en morder blir stilt for retten. Her sier Norges Generalkonsul i Jemen at han gjerne hjelper om du spør, du har bare ikke giddi å ta telefonen?!

Hvorfor ikke Støre? Jeg skal være så ufin å spørre jeg, selv om jeg ikke regner med å få noe annet enn PK-piss fra din kant; Det er vel ikke fordi Jemen er et muslimsk land vel? Du tar vel ikke nok et knefall for en undertrykkende og livsfarlig ideologi?
En dag må du manne deg opp å skjønne at dette går ikke Støre! Finn deg noen baller og ring generalkonsulen!!

2 kommentarer:

  1. Er det noen med baller i regjeringen da, noen som tør stå alene mot ap og sv ???

    SvarSlett
  2. Er stygt redd vi har en regjering som kun rommer kvinner som misforstår hvilken kamp kvinnekampen har vært for generasjonene før oss, og kastrater.. Ikke et menneske med baller i hele regjeringskabalen.. :o/

    SvarSlett