søndag 1. november 2009

Hvor blir det av velstanden?

Man kan ikke gjøre annet enn å le mens man gråter når man leser om situasjonen i dagens Norge.
Vi har politikere i regjeringen som ser på seg selv som ufeilbare, dog de kom til makten på et særdeles hyklersk vis i tillegg til å tabbe seg ut i den ene saken etter den andre (vanlige lover og regler gjelder da ikke for regjeringspolitikere må vite, og spesielt ikke Ap), og som gang på gang sier at vi bor i verdens rikeste land. De har fått indoktrinert sine velgere om at alle som våger klage på norske forhold er egoistiske, bortskjemte og dumme, så det er den leksa man blir møtt med om man prøver seg på å ymte frampå om at ting bør tas tak i. Men dette er visst lettlurte velgere da, som samtidig tror på løgnene om at islam betyr fred, og hvis vi bare gir etter på alt, så blir Norge det første mulitkulturelle samfunnet i verden som faktisk fungerer uten etniske og religiøse konflikter.

Samtidig kan man lese om de rødgrønne "utstillingsvinduene" Tromsø og Trondheim, hvor de rødgrønne kommunestyrene må kutte i eldreomsorg, sykehus, skoler, veier, gatelys etc fordi de ligger tynt an økonomisk. For å si det pent, Troms er rævkjørt av den rødgrønne regjering.
De er nå på Robek-lista, og har 61 495,- i gjeld pr innbygger.

"Store valgkampløfter, overforbruk og troen på mer penger fra Oslo har ført til at rødgrønne kjernesaker som full barnehagedekning og sykehjemsdekning nå trues. Stadig mer av de frie inntektene fra staten går til å betale gjeld, ikke velferd."

Og her satt jeg etter valgkampen igjen med inntrykket av at ble de rødgrønne valgt skulle gjeld bli et fremmedord i landet. Kommunene skulle få penger til å få dekket alle de utgiftene regjeringen pålegger dem, fattige skulle få bedre hjelp, studenter skulle få bedre hjelp, de eldre skulle få bedre hjelp..

Jaggu. Ikke bare kommune ble lurt heller, den berømte "nordområde-satsingen" til regjeringen er jo rene bløffen, hvertfall når hele "økningen" i satsningen i nord går til Europa og satellittnavigasjonssystemet Galileo.

For å gå litt tilbake til tittelen på innlegget, hvor blir det av velferden?
For den kommer ikke våre eldre til gode, på sykehjemmene her til lands skal det nå tilogmed spares inn på saften de eldre får (!).
Våre barn får stadig mer forfalne skoler og fritidshaller, tomme svømmebassenger og frivillige idrettslag som må gi opp pga rødgrønn grådighet og idioti.
Våre unge får et stadig mer utrygt land, hvor jentene må vokte seg vel for ikke å være hyggelige mot feil mennesker, de kan ikke engang danse rundt Støres "nye vi" uten å risikere å bli voldtatt nå, og guttene må lære seg at man ikke snakker til andre med mindre man har en gjeng kompiser som kan redde en. For politiet kan man desverre ikke alltid regne med at har mannskap til å rykke ut. Det har de rødgrønne sørget for.

Og bare for å gjøre akkurat det veldig klart, dette skal ikke polititjenestemenn klandres for. De går overtid på overtiden, og brukes av en svært kynisk og lite empatisk justisminister på et vis som ingen siviliserte land burde være bekjent med.

Nej, velstanden vi skryter sånn av, den går til nye presidentfly i uganda, terroristgrupperinger i palestina og sykehus i u-land. Hvermansen som sliter i hverdagen ser lite eller ingenting av denne velstanden, både når han spør NAV om hjelp og blir nedprioritert bak våre nye landmenn, Støres "nye vi", eller han havner i sykehuskø/kø til psykolog eller når han blir narkoman. Da er plutselig Norges pengekasse tom, for de pengene har gått til andre formål enn stakkarslige kulturfattige nordmenn.

Så kan man spørre seg da; Hvor mange løgner og løftebrudd vil godfjottene som faktisk stemmer rødgrønt godta før de snur ryggen til disse elitistiske og feige politikerne?
Hvorfor glemmer velgerne så fort? Hvordan kan vi GI bort landet og verdiene våre gamle kjempet for under krigen?

1 kommentar:

  1. Hvor blir det av velstanden....?!

    Det går 11,5 milliarder til UDI....

    Det går minst 5 ganger mer til innvandringen totalt sett, med uføretrygd, sosialstønader og diverse andre stønader, pluss mer politi, pluss fengsler pluss plasser i psykiatrien. I Sverige antar de at innvandrerne i 2004 kostet ca 200 mrd SEK. I norske forhold skulle det tilsi 50 mrd NOK...


    Der har du velstanden din.... og min.... Det er viktigere med internasjonale forpliktelser enn vår egen fremtid tydeligvis.


    Mvh Spaceman Spiff

    SvarSlett