fredag 4. desember 2009

Hvor ligger lojaliteten?

Det skjer mye i den vestlige verden for tiden. Det er mange strømninger i folket, eller skal man si folkeslagene. For øyeblikket er vi nemlig i den anspente situasjonen hvor man har en religiøs gruppe som ser ut til å mene at det er dem mot resten, og at alle midler er tillatt. De skal hevne "angrep" på sin religion, og disse er utrolig nok ikke jødene. Antisemittismen i Europa ser ut til å nå stadig nye høyder, at unge menn løp rundt og gaula "drep jødene" på Karl johan i januar var et stort tilbakeskritt for Norge. Vi var liksom kommet litt lengre her til lands, vi prøvde hvertfall å lære av historien.

Men så var det de som hater og skal hevne seg på Vesten for den ytrings- og religionsfrihet som er her da. Det er ikke lett. Slikt er ikke vesten vant med lengre, og det merkes.

I USA var en skyteepisode på Fort Hood 5. November en tung opplevelse. Her hadde man jo jobbet hardt med å overbevise folket om at muslimene kan være like gode amerikanere som noen. Her er en av reaksjonene, en av de mer gjennomtenkte;
"Can a Muslim be a real American?

In light of the murders at Ft. Hood by a Muslim Officer (who had sworn to defend the people, our Constitution and the United States) this article becomes more timely and real than ever.

Guest
Can a good Muslim be a good American?
I sent that question to a friend who worked in Saudi Arabia for 20 years.
The following is his reply:
Theologically - no. Because his allegiance is to Allah, the moon god of Arabia .
Religiously - no. Because no other religion is accepted by his Allah except Islam.
Scripturally - no. Because his allegiance is to the five pillars of Islam and the Quran (Koran).
Geographically - no. Because his allegiance is to Mecca , to which he turns in prayer five times a day.
Socially - no. Because his allegiance to Islam forbids him to make friends with Christians or Jews.
Politically - no. Because he must submit to the mullah (spiritual leaders), who teach annihilation of Israel and Destruction of America, the great Satan.
Domestically - no. Because he is instructed to marry four women and beat and scourge his wife when she disobeys him.
Intellectually - no. Because he cannot accept the American Constitution since it is based on Biblical principles and he believes the Bible to be corrupt.
Philosophically - no. Because Islam, Muhammad, and the Quran do not allow freedom of religion and expression. Democracy and Islam cannot co-exist.
Every Muslim government is either dictatorial or autocratic.
Spiritually - no. Because when we declare "one nation under God," the Christian's God is loving and kind, while Allah is NEVER referred to as heavenly father, nor is he ever called love in The Quran's 99 excellent names.
Therefore after much study and deliberation . . .. perhaps we should be very suspicious of ALL MUSLIMS in this country. They obviously cannot be both "good" Muslims and good Americans.
Call it what you wish . . . it's still the truth.
The religious war is bigger than we know or understand."

Nå vil selvfølgelig de politisk korrekte, samt islam-apologetene på venstresiden kalle dette "brunt grums" for å feie dette under teppet igjen, slik at ingen setter spørsmålstegn med hvordan morgendagen vil bli for våre barn, men er det så lurt? Det MÅ kanskje tas noen oppgjør med islam, lik de vi har hatt med kristendommen? Kristendommen ligger med brukket rygg i vesten, i den forstand at de aller færreste har den som eneste rettleding, mennesker i vesten tenker selv de, og det er derfor vesten er fremgangsrik og verdiskapende.

Det norske hedningesamfunnet har i all sin tid gjort narr av kristendommen og jødedommen. Nå vil de ta islam fatt, fordi de ser at det er nødvendig med latterliggjøring av den også.
Men da måtte jo islamsk råd komme med rettleding;

"Forstander i Det islamske forbund, Basim Ghozlan, sier at islam ikke har noe negativt forhold til humor og at det er greit at DnH vil føre en humoristisk islamkritikk. Imidlertid setter han klare grenser for hva man kan spøke med - man tøyser ikke med Allah eller Muhammed:

– Hvis budskapet er rasistisk, er dette ikke morsomt. Humor er i seg selv ikke noe negativt, men i islam så tøyser man ikke med Gud eller profeten, sier Ghozlan.
Ghozlan, som er leder for en av Oslos største muslimske menigheter, mener

også at det er viktig å ikke ha onde hensikter med humoren."

Til det har vel jeg bare ett å si;
Islam må også finne seg i at den såkalte profeten og gud blir latterliggjort Ghozlan.
Det er IKKE "rasistisk" å latterliggjøre en religion, i så fall er koranen en ekstremt rasistisk bok, i tillegg til å bryte norsk lov på så alt for mange plan. Den boka er verre enn Mein kampf. Offerrollen du forsøker ikle islam passer ikke, her har du feilvurdert størrelsen lik en forfengelig mann som forsøker presse seg inn i en alt for liten dressskjorte. Du vet jo hva som skjer da, sømmene rakner..

Kristendommen ble ikke ilagt noen nåde, ei heller jødedommen, og da er det jaggu ikke rettferdig at islam skal bli holdt så hellig av oss som ikke bekjenner oss til den engang.
Religiøsitet kan være en god ting iblant eller i visse miljøer, men det å skulle påtvinge alle rundt seg å hylle det samme som man selv gjør, det er religiøs fascisme.
Det er ikke realt.

Da er det jaggu ikke rart det menes at det pågår en konflikt mellom innfødte og muslimer når figurer som Ghozlan ser på det som en selvfølgelig at han og hans religion skal diktere humor i Norge og den såkalte "elite" i Norge ønsker dette hjertelig velkomment;

"Europa befinner seg i en situasjon med en reell konflikt mellom innfødte og muslimer. Det som gjør den ekstra bitter er at den supranasjonale eliten bruker menneskerettighetene som et våpen mot europeerne og til fordel for muslimene.

Menneskerettsdomstolen i Strasbourg har guts til å si at alle kors må vekk fra italienske klasserom. Men forbud mot minareter, det er en krenkelse av religionsfriheten.

Konflikten mellom europeere og muslimer ville vært der uansett. Men denne bruken av menneskerettigheter til fordel for en religion som overhodet ikke har sans for andres rettigheter, er det som tipper vekta og gjør dette til en stygg konflikt mellom elite og folk.

For pludreeliten har retorikken til de grader gått dem i blodet at de neppe fatter dybden av dette opplevde sviket. Det som er regnet som kronen på EU-verket - menneskerettighetene - forvandles til et våpen mot europeere. De skal fratas sin kristne kulturarv, og hvis de protesterer er de rasister og fremmedhatere."

"Dette blir for drøyt for europeerne. Det sterke flertallet i Sveits er kanskje et tegn på at man begynner å få nok. Ikke bare av muslimer, men av hele situasjonen som den liberale eliten har skapt. Minaretforbudet er like mye rettet mot dem."

"Eliten tror folk er dumme. Det er fordi de ikke greier å gjennomskue de motsetningene de har viklet seg inn i. De tror virkelig at de er skinnende riddere som kjemper for de fattige og forhutlede muslimenes rettigheter. De tror toleransen er grenseløs, at den regner ned som manna fra himmelen.

Men også toleranse må betales, og det er europeerne som betaler. Nå vil de ikke lenger betale. Akkurat som Dario Fo sier de: Vi betaler ikke."

"Det er helt konkret: De vil ikke betale voksende trygdebudsjetter. De vil ikke betale med sin frihet. Europeere begynner å se tegningen."

Jeg håper også at nordmenn nå begynner å se tegningen, og gjennomskuer løgnene ventresiden har vedtatt som sannheter på bakrommene på tortinget og blitz-huset.
Den største av dem alle er nok om hvorfor vi er "forpliktet" til å ta imot så mange lykkejegere fra afrika og midtøsten. Nemlig fordi vi er "verdens rikeste land", "verdens beste land å bo i", etc, og dette "plikter" vi visstnok å ødelegge ved å ta imot hele verden.

Jævla historieløse elitister..

Jeg synes det trenges oppfriskning i Norges helt grunnleggende historie, den har nemlig folk glemt;

Historisk sett har Norge vært svært,svært fattig. Med århundreder under fremmed styre.som har sugd resursser ut,til bruk i kriger bestemt av fremmede konger.

Knapt en generasjon har Norge kunnet kalle seg "rikt". Først pga skipsfart og fiske,men hovedsakelig fordi vi fant oljen....og ikke minst har bygget et spleiselags-samfunn hvor disse resurssene blir FORDELT på en ganske god måte.

Venstreelitistene ynder å kalle det å være "bortskjemt". JEG vil heller kalle det å ha gjennom generasjoner bygget opp et samfunn som var tappet for verdier lik mange land i Afrika,til å bli en selvstendig nasjon som har brukt denne selvstendigheten godt.

Istedet for å ha kjempet som "små-konger" oss imellom etter at vi ble "forlatt" av våre koloniherrer,har generasjoner før oss brukt denne friheten til å bygge opp landet bit for bit. For det var et SVÆRT FATTIG land som våre forfedre skulle drive videre, F.eks skulle landets fremste symbol,slottet i Oslo,hvert en etasje høyere,men det hadde ikke det norske stat råd til....

Jeg synes det er utrolig respektløst av både Stoltenberg, Støre og resten av venstre"eliten" å se på det som noe nærmest "gudegitt" og "selvsagt" at Norge idag er et rikt og godt land.

Oljen f.eks var ikke rett under sanden,som i Midt-Østen. Den var nede i havdyp som INGEN ANDRE før hadde dykket .....ikke før våre tapre "Nordsjø-dykkere" ofret liv og helse for å hente den frem.

Slik at venstreraddiser kan vifte med en uvitende belærende pekefinger hver gang folk tar til ordet for å være stolt av sin norske arv og mene at siden vi er så bortskjemte rike,og andre land så fattige,så skal vi ikke være stolte.

JEG er stolt. Av hva våre forfedre har slitt. Og hvordan de har ofret også livet for den friheten vi har idag. Men det er lett for dagens generasjon å tro at velstand og gode menneskelige samfunn er grodd opp av intet,som et "lodd" vi har vunnet.....uten å ofret en blod-dråpe.

Men jeg gremmes over at det finnes nordmenn som faktisk ikke vet sin egen historie. Som tar til ordet for å ødelegge sitt eget land, sine barns arv. Det er utilgivelig.

20 kommentarer:

  1. Du skriver latterlig langt, og veldig ukonsist. De aller færreste vil ta seg bryet med å lese hele innlegget. Et tips: Ta kun med det viktigste, og dropp alt snakket rundt.

    SvarSlett
  2. Hater muslimer over alt. De kan jamføres med nazister. Få ut de undertrykkende idiotene, her er det ikke plass til dem og "guden" deres.

    SvarSlett
  3. Jeg leste hele innlegget. Enig i at du tok kanskje opp litt mye på en gang, men dette er like fullt et av de bedre innleggene jeg noen gang har lest i denne type debatt. Du tør å motsi det politiske korrekte som anses for vedtatte sannheter. Jeg setter stor pris på det historiske perspektivet ditt. Tusen takk for et flott innlegg i en debatt som sårt trengs der enhver kritisk stemme stanses ved å kalle den rasistisk.

    SvarSlett
  4. Dette var til tider ekstremt, men aldri direkte feil. Jeg driver og leser Christopher Caldwells "Reflections on the Revolution In Europe" som målbærer flere av de samme argumentene.

    Kulturer og religioner som skaper mannsdominerte samfunn medfører ofte høye fødselsrater. Det blir da stadig færre ressurser per innbygger. Manglende økonomisk vekst skaper bitre innbyggere. Det skumle er når islam sier til folket at grunnen til at de er fattige er at verden hater muslimer. Sannheten er at islam er sin egen verste fiende. Islam skaper en samfunnsstruktur som (når tolket strengt) nærmest garanterer høy befolkningsvekst og økonomisk stagnasjon.

    Det kan virke som at den velmenende elite ikke er opptatt av å skape en bærekraftig velstand i alle land. Det viktigste er å fordele all misæren til alle folk og land.

    SvarSlett
  5. Du. Er bare. uvitende.

    SvarSlett
  6. Bla bla, gjesp.......

    SvarSlett
  7. Jeg leste også hele innlegget, og er enig med de to lengste kommentarene her. Dette var av det absolutt bedre jeg har lest under dette tema. Argumentasjonen har ingen direkte faktafeil og selv om retorikken kan være noe omfattende (og derfor ikke egne seg i debatten med en del svimete ventrevridde. Les: de andre kommentarene....), er den likevel meget bra og måten du drar med et historisk perspektiv er meget bra. Jeg vil nok ta meg friheten å bruke elementer av dette i fremtidige diskusjoner med de historieløse.....

    SvarSlett
  8. Du snakker kun ut i fra dine egne prinsipper, det du da sier viser lite tegn til refleksjon, og ikke minst så ser du bare en side av saken. Svært lite saklig.

    SvarSlett
  9. Jeg synes det du her skriver setter ord på det flere og flere nordmenn tenker men ikke helt tar seg bryet med å uttrykke. Skulle ønske flere oppover i systemet og innen den utøvende myndighet kunne få av seg de rosa innvandrer-brillene og se det samme som vi. At det går an å være så utrolig naive...

    SvarSlett
  10. Dette er jaggu meg et bra innlegg. Sjelden man kan lese saklig informasjon som også inkluderer litt historikk.

    SvarSlett
  11. Utrolig bra innlegg! Sjelden jeg lar meg imponere over bloggeres retorikk og kunnskapsnivå, men dette var rett og slett dritbra. :)

    SvarSlett
  12. Stein Erik, Anonym 16:26 og 22:44;
    Beklager virkelig om innlegget ikke svarer til forventningene om lettvint lesing for ukonsentrerte sinn som ikke liker å måtte lese litt for å få poengene med seg.

    Om det er dette dere ønsker anbefaler jeg Dagbladet, Aftenposten eller Dagsavisen, generelt alt av venstrevridd media som baserer seg på akkurat dette, at folk er blitt for ignorante til å lese og dermed tror på alt bare det blir fortalt kort, konsist, og gjerne med noe som later til å være fakta. En løgn blir fort en sannhet i de kretser, og mennesker som ikke gidder å lese historiene bak løgnene er grunnen til det.

    Med andre ord; Nei Stein Erik, jeg kommer ikke til å korte ned på innlegget, utelukke noe eller la være å forklare mitt synspunkt fordi du synes det er langt. Det ER langt, men det er faktisk også nødvendig. Folk er blitt fordummet av skolesystem og systematiske løgner gjennom media, de fortjener å få tenkt litt iblant. Kanskje de tilogmed lærer noe nytt.

    SvarSlett
  13. Den mest nedlatenede og ubegripelige bloggen jeg har lest. Respekterer meningen din, men syntes den er tåpelig og litt fiendentlig mot minoriteter! Syns! Hilsen en hvit man som bryr seg om andre farger og MENNESKE GRUPPER

    SvarSlett
  14. Jeg er etnisk norsk og har bodd i Oslo i førti år.
    Kjenner mange muslimer personlig.
    Kjenner meg ikke igjen i oppgulpet ditt.
    De fleste muslimer går ikke i moskeen en gang i Norge.
    La nå folk være i fred så kan jeg love deg at det nok går bra.
    Finn en annen hobby enn å skape motsetninger mellom folk.
    Jeg akter ikke å tilbakevise alt du kommer med fordi jeg vet at slike undermålere som deg som endelig har funnet noen de kan mobbe virkelig brenner for saken og at dere på en sykelig og fanatisk måte har uendelige krefter som jeg ikke orker å måle meg med.
    Det er slike som deg blant både nordmenn og muslimer som er problemet. Det som er bra er at de ikke er så mange av dere.

    SvarSlett
  15. fordomsfulle nordmenn er noe dritt....dere skaper flere gjengstjerner,og omringer dere selv.............lol

    SvarSlett
  16. evrybody points their finger at the bad guy,but what if the bad guy point his finger against you!!! LoL.....

    SvarSlett
  17. kom igjen a, skriv nå a,feige puser,gå og gjem dere under dyna.............lol

    SvarSlett
  18. jeg synes ærlig talt aT DE SISTE KOMENTARENE VAR DE BESTE,RESTEN VAR BARE BULLSHIT FRA FORDOMSFULLE HVITE NORDMENN ELLER,RUMPESLIKKENDE UTLENDINGER!!!LOL

    SvarSlett
  19. De 4 siste her helt tydeligvis fra den samme personen: en full, trist mann

    SvarSlett