søndag 27. desember 2009

Rasistene i media

Norsk media har i de senere år både blitt overtatt og styrt av rasister desverre.
Marte Michelet og hennes medsammensvorne har gjort en sånn sett god jobb.
Kvaliteten på det som blir formidlet har jo selvfølgelig også gått i nedadgående spiral..

Som NRK's siste fundamentalt stupide trekk; i sin blinde iver etter å tekkes det "flerkulturelle" Norge ble Kohinoor Nordberg hyret inn for å spille politietterforsker Marian Dahle i filmatiseringen av Unni Lindells bok Honningfellen. Ikke bare overser de det faktum at Marian i boka er koreansk og Kohinoor fra Bangladesh, og ødelegger dermed allerede en viktig del for mange som har lest boka, men de velger altså også å hyre inn den største rasisten Norge har sett på flere tiår til å spille Marian.
Et kvinnemenneske som i sin iver etter å angripe en vindmølle angrep en yrkesgruppe som allerede utførte sin jobb under stadig hardere kår, og som etter hennes systematiske løgner og hatangrep fikk det enda verre. Og alt fordi hennes junkie av en samboer ble slått ned av en ghaneser som ikke likte somaliere.. Snakk om å bomme på ballen.

Jeg har allerede sendt klage til NRK. Jeg betaler ikke lisens for at rasister skal få tv-tid. Jeg er ikke villig til å sitte stille å se på et slikt grusomt menneske som Kohinoor Nordberg får lov til å spille Marian Dahle på tv uten å kreve min NRK-lisens tilbake. Like lite som jeg ville støttet Pol pot, Mao, Stalin,Hitler og andre rasister. Det finnes mer enn nok av kvinner med koreansk bakgrunn i skuespillerpotten her til lands som NRK kunne valgt av. Dette er lavmål fra NRK.

I alle fulle fall, dette er en dame som ikke på noen måte burde gis mer tv-tid. Om man er for feige for å ta tak i det faktum at hun løy og faktisk brøt loven på tv ved å fabrikkere injuriende påstander om Erik Schjenken og hans kollega, noe hun presterte å gjøre i en slik skala at det nesten tok knekken på to sterke menn, så gjør det i sympati for alle de ambulansesjåførene som har fått en vanskeligere arbeidshverdag på grunn av hennes hat mot andre nordmenn. Hun fortjener virkelig ikke å spille Marian Dahle. Hun er for hatefull og smålig.

Et annet aspekt med det stadig mer rasistiske venstrevridde media er jo selvfølgelig den plassen Erik Fosse og Mads Gilbert har fått etter krigen på Gaza-stripen. En ensidig og veldig politisk farget dekning av tilstanden på Gaza som egentlig ikke gir noen noe. Det er en salig blanding av jødehat, misforstått sympati for palestinere og Hamas, et enormt selvhat og en enda større misoppfatning av verden.
Når Erik Fosse 27. desember 2009 da blir angrepet med kniv av en rabiat palestiner under en minnemarkering for starten av Israels offansiv mot Gaza i 2008 forklarer han det nemlig sånn;

"– Dette sier noe om hvilket press folk her har. De ser en vestlig person i dette folkehavet som dessverre stort sett bare er arabere og palestinere. Det er svært få vestlige journalister her nå, dessverre, sier Fosse til TV 2 Nyhetskanalen."

At noen i det hele tatt tar menn som ikke tok avstand fra angrepet på WTC 11.September 2001, men som heller hyllet det som skjedde, og Mads gilbert, den rabiate Rødt-politikern som har uttalt at han ALDRI ville ha hjulpet en skadet israeler på tross av lege-eden sin.. Det er mer enn jeg klarer fatte.

Mads Gilbert er uønsket i Leger uten grenser fordi han ikke klarer å skilne mellom politiker- og legerollen sin, og for det boikottet han tv-aksjonen til inntekt for organisasjonen som en snurt unge.

Dette er noe alle bør lese om rasisten og elitisten media hyller;
"Morten Rostrup i Leger Uten Grenser mener Mads Gilbert på flere områder skyter skivebom når han kritiserer organisasjonen.

– Mads Gilbert er en politisk aktivist og har en helt annen tankegang enn Leger Uten Grenser. Legger man politiske føringer til grunn for nødhjelp, kommer man til å overse uskyldige sivile, sier Rostrup til Nordlys.

I debatten tegnet Mads Gilbert et bilde av Leger Uten Grenser som hvite leger som reiser ut i verden med brask og bram for å redde svarte liv.

– Fullstendig skivebom. 25.000 jobber for Leger Uten Grenser. Mange av dem er lokalt ansatte. Og vi har ansatte fra alle verdensdeler og mange land, sier Rostrup."

Jeg skjønner ikke at noen vil støtte slike individer, som driver en slik selektiv utvelgelse av hvem som er verdige hjelp. Erik Fosse og Mads Gilbert skulle blitt fordømt for sin ensidige dekning av krigen på Gaza-stripen, ikke hyllet. For hvem av dem gadd engang være inne på det som var bakgrunnen for Israels angrep? Hamas sine 8000+ rakettangrep på israel, gjemt bakskjørtene og barnevognene til sivile på Gaza fantes ikke. Ikke ett nogelunde oppegående ord om hva som er bakgrunnen til at Israel i det hele tatt må ha et sterkt militært forsvar. At Hamas på gazastripen driver opplæring av barn i skolen omat Israel skal utslettes og alle jøder drepes,det nevner ikke engang disse ryggradløse feigingene..

Så hele Gilbert og Fosses dekning av krigenble bare propaganda. Ren propaganda i god kommunistisk og nazistisk stil. Tilogmed mot samme jødene som Hitler.

Jeg er mindre imponert av Norges media og dets seriøsitet. Men massene vil vel bedras, det ser man jo på det økende jødehatet i vesten..

Jeg siterer igjen Arnulf Øverland;

"Verg dig, mens du har frie hender! Frels dine barn! Europa brenner!"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar