fredag 11. desember 2009

Sv's sørgelige dager..

Sv er et salig mareritt for nordmenn..
Ikke bare sitter de i regjering, og får spy ut hatet de nærer mot hvite nordmenn så fort de ser seg en anledning, være seg en reell anledning eller en medie-konstruert en (Ref. Hetsen av Erik Schjenken og hans kollega), men nå har de jaggu ikke kontroll på sine egne minioritetsalibier lengre engang.

Amir Payan mener regjeringen fører en nazi-politikk som sender hjem kriminelle irakere;

"- Jeg mener Jern-Jens og regjeringen fører en nazipolitikk, sier Payan til BA.no.

Han mener det at det er snakk om en del kriminelle ikke rettferdiggjør måten de blir behandlet på.

- Alle mennesker har menneskerettigheter. Selv voldtektsmenn og angripere. Selv lommemannen har menneskerettigheter. Man kan ikke begrunne disse virkemidlene bare med at de er kriminelle. Vi bor faktisk i en rettstat, sier han."

Payan har altså ikke bare totalt bommet med hitlingen denne gangen, han lar oss faktisk vite at han mener at årevis med søknadsbehandling, dulling fra statens side; statssponset kriminalitet i ordets sanne forstand hvor ene av de som ble sendt ut faktisk hadde 86(!) dommer på rullebladet, ikke er nok. At de har ødelagt liv er ikke nok for at de skal sendes hjem. Payan vil rett og slett beholde alle kriminelle elementer, og gi enda flere opphold, slik at Norge slik vi kjente det aldri kommer seg på bena igjen. Nordmenn har ikke rettigheter i følge Payan. Payan setter med glede nordmenns menneskerettigheter, som det å føle seg trygg i eget land, og ikke å måtte bevæpne seg for å trygge sin egen person slik vi ser i stadig flere byer, bygder og tettsteder hvor unge innvandrere/asylsøkere med markeringsbehov går med våpen for å gjøre seg gjeldende. Når disse måtte finne det for godt å angripe norske gutter og jenter og skade dem for livet mener altså Payan at de er mer verdt.

Sist jeg sjekket handlet artikkel 3 i menneskerettighets-verdenserklæringen om akkurat dette.

Artikkel 3.
Enhver har rett til liv, frihet og personlig sikkerhet.

At han nå beklager, og tar seg en "pause" er ikke nok, denne mannen er jo direkte farlig for norsk demokrati!

Akkurat det er jo forsåvidt (utrolig nok, undrenes tid er visst ikke over) begynt å gå opp for Sv's lokalag i Bergen også.

Payan prøvde nemlig å kuppe Sv's årsmøte på ekte udemokratisk og muslimskt vis, noe som endte i en svært flau og tragisk frestilling på Payans vegne..

Et nøye planlagt kuppforsøk, kalt mobilisering, på SVs årsmøte fra bystyremedlem Amir Payan, var en pinlig forestilling, som alle - ikke minst innvandrerne selv - burde ha vært spart for. Et årsmøte er ikke alltid like spennende. «Dette er kjedelig», sa en ung innvandrer. (BT 31.01.09) Det har han helt rett i. Demokratiets spilleregler er kjedelige og langtekkelige. Det var mye enklere i det gamle Europa da eneveldige konger hadde all makt, og i stamme-/klansamfunn der høvdingen bestemmer. Men i europeisk historie er vi kommet til at vi foretrekker demokratiet, til tross for ulempene. Det innebærer tillit til folks dømmekraft.

Men politikk er en omstendelig, offentlig sak, det er ingen privatsak. Til valg av 24 delegater til fylkesårsmøte og nominasjonsmøte var det to forslag. Flertallet i styret i Bergen SV hadde 16 etnisk norske og 8 innvandrere på listen, forslaget fra mindretallet i styret, Amir Payan og Macwin Yogendran, hadde 17 innvandrere og 7 etnisk norske.

Slike lister skal være representative for velgerne, og det er mange hensyn å ta: kjønn, alder, yrkesgrupper, geografi og i vår tid - etnisitet. Innvandrere er en minoritet, som man skal ta hensyn til, men som ikke kan stille majoritetskrav. Payan/Yogendrans forslag om 2/3 representasjon er absurd, det avspeiler ikke virkeligheten. Selv synes jeg flertallet i SV-styret var svært sjenerøse med å foreslå en tredjedel innvandrere på delegatlisten. Det er overraskende at ikke Amir Payan aksepterte dette.

Like før møtet kom det 60 nye medlemmer, 56 med innvandrerbakgrunn. (En uheldig regel, uansett etnisitet. Regelen er nå endret.) Innvandrerne hadde ulik bakgrunn. Forslaget fra Payan/Yogendran fikk 123 stemmer. På et årsmøte i et partilag går man ut fra at dette er godt integrerte innvandrere, de behersker norsk, de er interessert i å delta aktivt i det norske samfunnet, og de bør i utgangspunktet betraktes med tillit.

Men her var det tydelig at mange ble misbrukt, to av innvandrerne skal ha kommet til Bergen for en uke siden, noen trodde de skulle innom på et kort møte og avlegge stemme til fordel for Amir Payan.

Tilliten ble svekket systematisk. Det første bruddet på tillit var forslaget til delegater, som i hvert fall ikke vitner om solidaritet med folk utenfor deres egen gruppe. Det neste sjokket var da det kom forslag om tolker. Dette ble formidlet på tre språk av Amir Payan og to andre innvandrere. Payan har visstnok tidligere ment at det ikke var nødvendig med tolker. Heldigvis ble det avblåst.

Hvordan er det mulig å stille på et møte som skal bidra til innflytelse på norsk politikk, uten å kunne språket? Krav om tolker kan bare oppfattes som manglende norskkunnskaper, som gjør at man ikke forstår hva som foregår på et politisk møte.

Resultatet av Amir Payans strategiske utspill er egentlig tragisk. At skepsis til innvandrere skulle slå rot i en i utgangspunktet positivt innstilt forsamling, er bare trist. Amir Payans markeringsbehov har ført til mistillit, og det smitter fort over på andre innvandrere, som mer eller mindre uforskyldt er trukket inn i spillet. Amir Payan er sikkert en intelligent mann, men særlig klok er han ikke. Et gammelt ord sier: «Stikk fingeren i jorden og lukt hvor du er.» Det er et godt råd, det bør vi alle følge når vi kommer til et annet land.

For ordens skyld: Noen vil nok minne om «kvinnekuppet» i 1971. Det er riktig at flere kvinner ville inn i politikken, men kravet var basert på representativitet. Kvinner utgjør halve befolkningen, det måtte avspeiles i politiske fora.

Beklager, Amir Payan, det var en sørgelig dag."
http://www.bt.no/meninger/Det-var-en-soergelig-dag-809204.html

Dette fortjener folk å vite. Hva slags udemokratiske krefter som presser seg inn i bystyrer og stell, kun basert på sin hudfarge og kulturelle bakgrunn. Jeg nekter å tro at selv Sv ville hatt ham med om de visste at han ikke vil ha demokrati.
Landet er enda fritt, og vi må ikke ha slike mennesker i ledelsen. Faktisk er det denne typen mennesker vi må unngå å ha i ledelsen for å beholde folkets frihet. La oss nå la partiene i landet få vite det!

Jeg velger å sitere Arnulf Øverland igjen;

"Verg dig, mens du har frie hender! Frels dine barn! Europa brenner!"

2 kommentarer:

  1. Amir Paya ville blitt eksludert i ett
    anett parti.I SV kan man ikke det.
    SV i Bergen Bystyre har nok bedt ham
    søke permisjon.


    JILL

    SvarSlett
  2. Jill; du sier noe. Dette er oppførsel som ikke er tolerert i noe demoratisk parti i den vestlige sfære. Men Sv tolerer det, og lar ham bli i organisasjonen. Det forteller oss jo endel om Sv egentlig. Sv er så langt fra et demokratisk parti som man kan komme, at "folket" får bestemme selv er jo bare en hersens uting, det ser man jo i Sv's siste utspill ang "en bil pr familie".

    SvarSlett