fredag 11. desember 2009

Hvor ble det av tryggheten?

Da jeg vokste opp var Norge en fredelig plett på verdenskartet. Man skulle jo ikke så langt østover før menneskene var mer hissige og aggressive, iblant direkte truende, men det var jo en del av skjarmen med andre land. De var annerledes og spennende.

Idag kan jeg iblant sverge på at jeg er på et helt annet kontinent om jeg dupper av et øyeblikk på bussen eller går utover til legen her. Sv og Ap har fått styre kommunen jeg vokste opp i, og nå har bosatt meg i igjen etter noen år i storbyen, og de har virkelig kjørt den i grøfta. Lik de har gjort med AS Norge generelt. 3 mottak er det her nå, på et lite sted med under 1500 innbyggere, beboerne der ville utgjort over 20% av bygda om de hadde vært av typen som menget seg med vantro hvite. De få av dem om gjør det, og deltar i bygdas aktiviteter, bl.a dugnad i babtistkirken og lignende, mottar trusler fra moskeen i den nærmeste byen. De blir regnet som apostater når de deltar i vantro's feiringer eller aktiviteter, og det er det dødstraff for i islam.

Jeg vil klargjøre en ting med en gang, det er altså ikke hudfargen til asylsøkerne som er problemet her, det er religionen, kvinnesynet og ukulturen de drar med seg og nekter å legge bak seg, selv om det var den som la grunnlaget for at hjemlandet måtte rømmes.
Somalierne er et godt eksempel. De vil ikke bli norske, til det er allahen for stor. Mange av irakerne ligeså. Afghanerne har faktisk vært verst her, mennene delt opp i to grupper som krangler om kvinners påkledning; Den ene mener at nå er de i Norge, her bør de få være fri til å kle seg som de selv vil(med forbehold), den andre mener at islams kvinner skal følge de samme regler her som de gjorde i Afghanistan. De skal bruke burka, og de skal ikke gå ute uten en mannlig slektning som anstand.
Hvordan har norske politikere tenkt at mennesker med et slikt kvinnesyn?

Dette kvinnesynet har allerede norske jenter måttet lide for. Ofte.

I London er kriminalitet som voldtekter, gruppevoldtekter, ran, knivstikkinger, æresdrap, lemlestinger skutt i været etter den hodeløse innvandringen Storbritannia har hatt og spesielt etter at Sharia-domstoler ble opprettet i landet, så hvorfor tar ikke politiet sitt eget folk sikkerhet på alvor?


Men det glemmer Rødt og de andre "humanitære" organisasjonene som protesterer mot at slike dyr skal sendes hjem eller holdes i forvaring for å trygge Norges innbyggere. For ja, Torstein Dahle, jeg vet at i Rødts elskede Palestina er det akseptert og normen at kvinner blir undertrykt, sett på som annenrangs og ikke gitt samme sikkerheten i samfunnet som de tradisjonelt har hatt i Norge og at Rødt støtter PFLP's terroraksjoner, men du kan da for faen ikke godta at norske jenter blir voldtatt, traumatisert og terrorisert på verst tenkelig vis bare fordi du er en elitist og en ekkel rasist som kortslutter når folk har mørkere hudfarge enn deg selv?
La meg gi deg et tips; Bare fordi noen er mørkere enn deg i huden betyr det verken at de er dårligere eller bedre mennesker enn deg, og verken mer eller mindre stakkarslige enn deg. Rødt's fundamentale meninger ang mennesker er motbydelige.

Jeg tror helt ærlig at skal norske kvinner få tryggheten vi engang hadde tilbake må Rødt og Sv holdes kraftig i tøylene og ikke få påvirke ledelsen av AS Norge i det hele tatt. Vi kan jo alle se resultatet av spesielt Sv's rasisme-stigmatisering i dagens media i Norge. Få aviser tør nevne gjerningsmannens etniske opprinnelse lengre når de melder om drap, voldtekter, ran, voldshandlinger etc.. Selv om befolkningen har rett på å vite hva om skjer i eget land, er media blitt så kujonisert at de ikke tør røre det temaet. De fører med andre ord nordmenn bak lyset, og resultatet blir jo at folk faktisk tror på all propagandaen Sv, Rødt, Venstre, SS Rasisme og OMOD kommer med. De kommer ofte med regelrett løgn, men folk godtar det, og arresterer dem ikke på det, fordi de tror disse ekstremistene taler en "god sak". Nordmenn er jaggu lettlurte..

Rødt og Sv er faktisk det norske demokratiets verste fiende slik de framstår nå.
Hvis de virkelig hadde jobbet for folket hadde folket fått ha sin frihet og trygghet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar