mandag 30. november 2009

Demokratiske Sveits.. Når blir Norge et demokrati?

Det gikk vel få usett forbi at det var folkeavstemning om det skulle forbys minerater i Sveits. Det ble det et gledelig demokratisk flertall for. Og det bør Vesten feire. Demokratiet seiret (det er om ikke annet den spede start) over intoleransen og sveitserne sier seg ferdige med å bli overkjørt av muslimske særkrav.

Men hva media IKKE ville fortelle oss, var at det også var en folkeavstemning ang asylpolitikken for 3 år siden.
Nær 80% av sveitserne stemte for bl.a disse hovedpunktene;

x Lovverket gjelder for utlendinger fra land utenfor EU/ EFTA, siden Sveits har en avtale med EU/EFTA om fri flytting mellom landene.

x Utlendinger fra tredjeland faar kun opphold dersom de er bedriftsledere, spesialister eller andre profesjonelt kvalifiserte, som f.eks. leger.

x Kvalifiserte utlendinger faar kun opphold, dersom det ikke lykkes aa finne tilsvarende kvalifiserte sveitsere eller EU/ EFTA arbeidssökende.

x Det aarlige tallet paa tallet av oppholds- og arbeistillatelser begrenses. Naar kvoten er oppbrukt, gis det kun unntaksvis enkelttilatelser.

x Utlendinger som har faatt permanent arbeidstillatelse kan arbeide i hele landet.

x Utlendinger skal selv gjöre mer for aa bli integrert. Myndighetene kan forlange at spraakkurs gjennomföres og bestaas, og at dette er en forutsetning for aa faa oppholdstillatelse.

x Familiegjenforening maa väre avsluttet innen 5 aar.

x Barn over 12 aar maa familiegjenforenes innen 1 aar etter at hovedforsörger har faatt opphold, for aa sikre skolegang og utdannelse.

x Misbruk av sosiale ytelser skal bekjempes konsekvent og hardt.

x Straffene for uriktige opplysninger til myndighetene skjerpes.

x Straffene for menneskesmuglere skjerpes

x Straffene for svart arbeide og beskjeftigelse av utlendinger uten arbeidstillatelse skjerpes.

x Ekteskap som inngaas for aa sikre opphold anerkjennes ikke i oppholds- og asylspörsmaal.

x Asylsökere som befant seg i eller reiste gjennom et sikkert tredjeland för innreisen i Sveits, sendes tilbake til dette landet umiddelbart.

x Deres asylsöknad behandles ikke

x Paa flyplassene innföres et ekspressystem for umiddelbar avvisning av grunnlöse asylsöknader

x Asylsökere maa innen 48 timer etter ankomst kunne forevise pass eller anerkjent identitetsdokument - hvis ikke, avvises asylsökeren uten realitetsbehandling av söknaden. Unntaksvis kan myndighetene bestemme aa behandle söknaden, dersom asylsökeren har tungtveiende grunner som forklarer hvorfor han ikke papirer. Vurderingen gjöres av myndighetene, utenfor rettssystemet.

x Avviste asylsökere mister krav paa sosialhjelp. I stedet faar de en nödhjelp i form av kuponger med en verdi av ca. 40 kroner dagen. Dette gjelder ogsaa for syke, eldre og kvinner med mindreaarige barn.

x Utvisningssikring ( fengsel) kan opprettholdes i inntil 18 maaneder. I löpet av denne tiden er myndighetene forpliktet til aa gjennomföre tvangsutsendelsen, etter rettskraftig avgjörelse. Alle som oppholder seg illegalt i Sveits, kan settes i utvisningssikring.

x Maksimal sikring er 24 maaneder.

x Ungdommer mellom 15 og 18 aar kan holdes sikret inntil 12 maaneder.

x Avviste asylsökere som ikke kan returneres, faar status som forelöpig asylant.

x Utlendinger med tidsbegrenset arbeidstillatelse gis ingen generell rett til bosetting eller forlengelse av arbeidstillatelsen.

x Utlendinger som vil ta permanent opphold i Sveits maa ha en anbefaling fra en lokal nemd i bomiljöet, som vil gi en innstilling til utlendingsmyndighetene om vedkommende er integrert og bör faa permanent bosettingstillatelse.

I fölge lederen av det sveitsiske folkepartiet, Christoph Blocher, er den nye og skjerpede asyl- og utlendingsloven et kompromiss mellom Sveits' lange humanitäre tradisjon, og tiltak for aa redusere misbruk av den samme tradisjonen.

De 700.000 utlendingene i Sveits som stammer fra land utenfor EU er urolige. Men Blocher viser til at det sveitsiske folket har naadd et metningspunkt med 21, 8 % utlendingsandel i befolkningen.

http://www.swissinfo.ch/eng/search/detail/Voters_tighten_asylum_and_immigration_rules.html?siteSect=881&sid=7094527&cKey=1159109161000&ty=st

Og selv om media i Norge, Danmark, Tyskland, Sverige etc ikke vil røre denne hete poteten, mest sannsynlig i redsel for et folkekrav om folkeavstemning ang den asylvoldtekten Norge blir utsatt for pga veik politisk ledelse og at ryktet om denne har spredd seg i Afrika og Midtøsten.
Danmark snuser jo allerede på den sensurerte versjonen av nyheten, og ønsker folkeavstemning om stormoskeer i landet.

Og denne importen av ukultur fra land vi ikke egentlig vil bli sammenlignet med, både når de gjelder trosfrihet, demokrati og dyrevern, fører til nye og mindre hyggelige tilstander her til lands..

Spørsmålet jeg sitter med er jo, hvorfor kan ikke vi få en folkeavstemning på asylpolitikken? Det er vårt land som blir gitt bort, det er våre barn som må leve med en stadig mer utrygg hverdag, og det er våre barnebarn som mest sannsynlig ikke kommer til å kunne bo her pga at de rødgrønne skal leke "samaritaner" for å få FN-jobbene Støre og Stoltenberg ønsker seg. Et lite hint Stoltenberg; Du hjelper ingen ved å flytte en hel masse konflikter til et bittelite land opp ved polarsirkelen. Det vil vi aldri tilgi deg for, og det er det som kommer til å bli din politiske arv; "Mannen som destabiliserte Norge og solgte det billig."
Og det mens de som kjempet mot nazistene, og bygde opp landet igjen etter krigen fortsatt lever og vansmekter på sykehjem hvor de må kutte i saftbudsjettet til de eldre for å spare penger..
Pengene de fortjener gir nemlig Stoltenberg bort til diktatorer, korrupsjon og terror. For ikke å snakke om at han betaler alle de uønskede innvandrerne for å ta over landet. Asylinstituttet koster nordmenn noen milliarder i måneden gitt. Eldre får ikke en gang smuler i forhold.

Så Stoltenberg, VÅG ikke noen gang å kalle deg selv "arbeidernes" eller "folkets" statsminister. Du har aldri jobbet for vårt beste og du vil aldri bli min statsminister så lenge du nekter.
Akkurat derfor er det så gledelig at Ap nå stuper, og ender på 25,8 i dagens meningsmåling.
Virkelig en gladnyhet.

FrP sier at de vil vurdere et forbud mot heldekkende slør og bønnerop
. SV's "integreringsminister" repliserer med å sammenligne FrP' innvandringstalsmann med iranske mullaer. Så høyt er altså nivået på landets politikere, de klarer ikke engang ta en saklig diskusjon på et tema som berører mange også her til lands. Hårreisende.

Og mens dette pågår kommer
tidligere leder i islamsk råd, Lena Larsen, og er bekymret over utviklingen i Europa, og frykter at irrasjonelle holdninger nå er på fremmarsj.

– Dette handler ikke om minareter, det handler om fiendtlighet overfor muslimer, sier Larsen.

Hun mener at minaretforbudet er et svik mot menneskerettighetsstandarder som flere land, inkludert Sveits, har forpliktet seg til.Så beleilig at muslimske land aldri har godtatt menneskerettighetene da, slik at denne retorikken kan brukes. Islam godtar ikke menneskerettighetene, da disse er såkalte "man made laws", og enhver fjott som klarer lese koranen uten å la sløret ligge i veien har sett dette.

For hvor er menneskerettighetene for kristne, jøder og agnostikere i Egypt, Saudi arabia, Pakistan og Iran frøken Larsen?

Hvor for tåler du så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv?

Og hvorfor er vett og folkeskikk det første som ryker når mennesker konverterer/bekjenner seg til islam og noen taler allahs påbud om konstant misjonering imot?

Selvfølgelig er det ikke et brudd på menneskerettighetene å forby minareter, ikke engang å forby moskeer. Det er ingen som nekter muslimer å være så fanatisk muslimske de bare vil, det må bare gjøres mer i det private rom eller i muslimske og allerede menneskerettighetsmessig ødelagte land fordi andre har den samme religionsfriheten som medfører at det ikke skal være en religion som blir trædd nedover hodene på alle.

I vesten er religion blitt en privatsak, enhver som ikke ønsker dette blir jo ikke akkurat holdt igjen med makt.. Returen til et mer "retttroende" land er åpen.

Jeg vil ikke at politikerne skal vurdere hvoran de vil ha det lengre, de har tydeligvis mistet bakkekontakten. Jeg vil ha en folkeavstemning! Folket skal bestemme!
Men jeg må innrømme at siste nytt ang folket er skremmende. 54% av landets befolkning sier nei til et forbud, og dermed ja til et intolerant, segregert og farlig samfunn for enhver ikke-muslim. Hvordan skjedde det? Hvordan ble nordmenn så hjernevasket og historieløse at de ikke vet hva islam er lengre?

Selv sveitserne er hjernevasket, som denne karen; Tenk å bygge en minaret i protest mot at et folk ikke vil ha dem bygget i sitt land på grunn av ideologien de symboliserer. Idioti og historieløshet er sykdommen så rammer så mange, og som Europa lider for.

Jeg velger å sitere Arnulf Øverland litt mer;

"Verg dig, mens du har frie hender! Frels dine barn! Europa brenner!"

36 kommentarer:

  1. Så enig så enig!

    SvarSlett
  2. Hitler? Is that you?

    SvarSlett
  3. Satan? Is that you?




    Seriøst,er du Satan? helt seriøst, slutt å tull Lucifer, det er deg ikke sant?

    SvarSlett
  4. Hitler, billig kebabkjøtt på tøyen, og et voksende marked for stjålet sau til halal slakting har ingenting med hverandre å gjøre.

    Sosialistene er blinde på historie, nazistene har lest historieboka opp-ned.

    Men igjen, hvilken kultur har overlevd et møte med andre fjerne kulturer? Indianere, vikinger, kolonister, persere, barbarer, slavehandel (det mange ikke vet er at afrikanerne selv åpnet jakt og butikk med slaver som handelssvare)

    Kommunisme er litt fraværende på pensumlista til pedagogene i skolen. kommunismen har drept flere enn nazismen. Men igjen, noen vil jo ha et syngende samfunn med hasjrøykende hare krishna ideologi. Disse sitter på toppen av Norge og ignorer fullstendig konkurranse som en del av overlevelse.

    SvarSlett
  5. Helt enig. Bor i Oslo og jeg er sikker på at 90% av de hvite(nordmennene) som bor her ikke liker det de ser. Var ingen som spurte oss om vi ville ha en todelt by hvor akerselva lager en kløft mellom det siviliserte og usiviliserte. Hvorfor skal vi hele tiden være så politisk korrekte? Majoriteten burde få bestemme hvilken retning landet skal ta, og jeg er sikker på at de fleste nordmenn er enig med meg da jeg sier at denne masseinnvandringen aldri burde ha skjedd.

    SvarSlett
  6. Anonym 10 :44
    Beklageligvis er det visst sånn det blir med sosialister ved roret.. 97 millioner liv har sosialismen tatt sier vi. Sannheten er endel fler, og flere skal det visst bli med den politikken sosialistene i Europa fører. Historie blir glemt, og derfor gjentatt omatt og omatt. Når det gjelder de to innleggene over deg er de så festlige påminnelser om hvor historieløse venstresiden faktisk er at de skal få stå. :o)

    Når det gjelder slavehandelen muslimer drev i nord-Afrika (Marokko og Algerie), med god hjelp fra ottomanerne, var det ikke akkurat småtterier. 1 million europeere var slaver i den muslimske verden på denne tiden, og mange døde i fangenskap fordi de ble behandlet verre enn dyr. De var jo vantro må vite. (Nå skal det sies at slaver som konverterte til ilam ble bedre behandlet. Men dette var en total ydmykelse for både slavene og deres hjemland. Mange land, slik som Danmark-Norge hadde et eget fond for å kjøpe fri slaver for å forhindre at disse måtte konvertere.

    I den spede begynnelse kapret piratene bare europeiske skip, men etterhvert som etterspørselen etter hardt arbeidende, hvite slaver måtte metodene endres.
    Muslimske pirater var oppetter hele den europeiske kysten og tok slaver, i tilfeller hele samfunn slik det ble gjort på island. Piratene gikk i land og tok alt de fant.
    Kvinner og barn ble også tatt til fange, kvinnene og jentebarn solgt som høyt aktede sexslaver mens menn og unge gutter måtte jobbe til de stupte. Dette foregikk mellom 1500 og 1800 tallet, og pågikk en god stund etter at europeerne forbød slaveri og sluttet med den samme barbariske handelen. Hvorfor denne delen av europeisk historie blir feid under teppet av venstresiden i europa er ufattelig, og det er den såkalte "kultureliten" som har skylden. Den jevne europeer er istedet gitt en helt unødvendig skyldfølelse, den vestlige verden med paven og co i spissen har tilogmed bedt om unnskyldning for slavehandelen av svarte, så hvor er hvite slavers unnskyldning fra den muslimske verden?

    SvarSlett
  7. Lars Johan;
    Jeg kunne ikke vært mer enig med deg. Jeg tror nok aldri Norges befolkning vil tilgi politikerne som har lagt til rette for dette segregeringssamfunnet hvor man ikke kan stole på folk lengre.
    Og at vi ikke er spurt, slik Sveits befolkning ble, viser jo at vi ikke har et demokrati. Det gjorde forsåvidt valget i år også. Et valg som i hvilket som helst annet land ikke ville blitt godkjent pga alle uregelmesigheter, stemmer som forsvant for så å plutselig dukke opp igjen, demente som fikk stemme uten å vite hva de stemte på.

    Norges politikere bør gremmes. Et mistillitsforslag er på sin plass til dagens regjering.

    SvarSlett
  8. Denne var fin... Spesielt bilde på toppen, men vi skulle nesten sett Muhammed blant dem også for han er medskyldig i antatt 160 millioner eller flere døde de siste 1400 årene.

    Men Sveits har tydeligvis mye å vise oss...

    Et mistillitsforslag er ikke tingen, men riksrett og eksekusjonspeletong for landsforræderi derimot... Ja, det ønsker jeg velkommen!

    Mvh Spaceman Spiff.

    SvarSlett
  9. Jeg tør å vedde på at disse som kaller deg Hitler og Satan går med Palestinskskjerf

    SvarSlett
  10. Flott!
    Fra 70-tallet og utover har sosilatistene og div. nyttige idioter prøvd å rive ned og ødelegge det norske samfunn. Historien vil være nådeløs mot dem, men straffen må hele landet bære!

    SvarSlett
  11. den eneste idioten her er deg. og du er ikke nyttig engang!

    dere, det er tilbud på brune skjorter hos dressmann!

    hold dere hjemme i norge, ikke kom til spania på ferie, vi vil ikke ha dere her. ikke spis sushi, pizza, kinesisk etc. hiv i dere dritten dere dyrker her.

    SvarSlett
    Svar
    1. for et tåpelig svar. hva har pizza med dette å gjøre? tror du det er nødvendig å importere titusener av italienere for å spise pizza? eller hudretusener av japanere for å spise sushi?
      den hitlinga di får deg til å fremstå som dum.

      Slett
  12. Anonym 02:21
    Et perfekt eksempel på en god venstrevridd tulling desverre. Jeg må spørre, hva søtten skal jeg i Spania? Jeg kan tenke meg mange andre flotte reisemål før Spania; Thailand, Hellas, Australia.. Land der idioter som deg må lære seg at folkeskikk gjelder også for venstreekstreme og muslimer.

    Hitling er en særdeles svak hersketeknikk, du har jo nå vist oss akkurat hvor desperat og lite kunnskapsrik du er. Brunskjortene er særdeles populære i moskeene rundt om i landet, det samme med Mein kampf. Visste du det før du posta eller ble det et lite drypp på deg?
    Herlig. :o)

    Og når det gjelder mat, hvorfor tar du på deg/dere æren for sushi, pizza og kinesisk? De respektive land ville nok blitt dypt fornærmet om de fikk høre at de ble brukt som eksempler på mat nordmenn med vett til å si nei til muslimske, fascistiske og verdensdestruktive mennesker. Ingen av dem godtar deg og dine.
    Hadde du derimot hatt nok matvett (vett generelt er kanskje vanskelig for deg?) til å si kebab, Çig Köfte, Beriani etc, da hadde jeg skjønt det. Samtidig ville ikke disse vært noe tap. Det finnes så mye spennende norsk mat og, men det er klart at sitter man inne hele dagen for å okkupere andres hus får man med seg lite..

    Virkelig synd det. Men fortsatt intet tap for resten av oss. :o)
    For det tenkende folket, det norske kjøkken er anerkjent verden over, og at slike kryp som han over her prøver fåfengt å ta fra norsk mat et hedersstempelet den har fått endrer ikke på det. Denne uken kan jeg anbefale Brunostparfait til de som ikke er redde for å prøve noe nytt, oppskrift kan fåes på mail. :o)

    SvarSlett
  13. ...hva skjer i Europa om 10 år...?...noen som gleder seg...?

    SvarSlett
  14. Jah når skal Norge bli et demokrati der mennesker kan leve fritt?

    Der propaganda ikke gjør det vanskelig for et menneske å gå ned gata uten å bli dømt.

    I et fritt land der man ikke nekter arbeid på grunnlag av hudfarge.
    Du har rett. Norge har langt å gå når det gjelder demokrati.

    SvarSlett
  15. En del her prøver tydeligvis å sammenligne forfatteren av denne artikkelen med Hitler. Da må de ikke glemme at Hitlers parti var et nasjonalsosialistisk parti. Det er også et faktum at Stalin, Mao og Hitler var tre av den kjente historiens verste massemordere, muligvis med Stalin på førsteplass her. Det er derfor ikke særlig rart om de som mest og lengst beundret Stalin,Mao og Pol Pot blir satt i klasse med dem som beundret Hitler.
    Å late som om Hitler passer best på høyresiden er å regne som historieforvrenging. Dette er noe ytre venstre har funnet på i selvforsvar, for at andre skal glemme den nesegruse beundringen Stalin, Mao og Pol Pot fikk i mange år av disse totalt hjernevaskete "kadrene". De bør stikke hodene i sanden, der hører de best hjemme.

    SvarSlett
  16. Islamiseringen av Europa!
    http://www.youtube.com/watch?v=_nxHgxndeR8&feature=related

    SvarSlett
  17. Synd at sosialistene og multikulturalistene som lider med et selvhat ut av proposjon, og flyr rundt å roper rasist og nazist til annhver person som sier noe de ikke er enige om ang. innvandrings politikken.

    Tenk så forferdelig å ville diskutere et tema, og stille spørsmål om noe med argumenter, i Norge i 2009, huff huff så grusomt.

    Hadde dere sauer(sosialister og andre blinde pakk) hatt et snev av innsikt og evne til å reflektere over seg selv, så ville dere sett at det er -dere- som diskriminerer, det er dere som ligner på fascister, både når det gjelder å sensurere og kneble alle som prøver å ytre kritikk av dere, og også når det kommer til jødehat. Hadde hitler vært afrikaner isteden for tysker så hadde han nok falt rett i god smak for multikulturalistene og sosialistene.

    Dere tror tydeligvis dere kan fortsette å tie folk til stillhet,
    men mengden folk som er dritt lei dette vokser for hver dag, selv om dere ignorerer dem og støter de ut.
    Historien har vist at hvis en løsning ikke kan komme fram på demokratisk hvis, så vil den til slutt komme på en annen måte, og det vil dere lære på den harde måten tror jeg dersom dere ikke snart innser hva dere gjør.

    En annen ting som bør nevnes ang. hele asyl-prosjektet, er at det er ufattelig urasjonelt, det er ikke humant.
    Hvor mange sultne afrikanere kunne man hjulpet lokalt i afrika, for hva prisen av en utakknemlig muslimsk asylant koster her i året? Flere hundre afrikanere kunne man hjulpet for den summen og i tilegg sluppet alle problemene som vokser her nå.

    Innvandringen løser ingenting, man kan ta inn hundretusner hvis(slik vi har gjort) men om en generasjon igjen så vil det stå enda flere fattige folk i den tredjeverdenen, fordi de har så høy fødselsrate og folk som dere heller tar i bruk innvandring for å få god selvfølelse, framfor å gå til roten av problemet, grunnen til hvorfor de trenger hjelp. I tilegg så hjelper dere ikke de fattigste, en gjennomsnittelig muslim har både langt høyere utdannelse og bedre levekår enn en gjennomsnittelig afrikaner, men vanskeligere å integrere og begår mer kriminalitet(med unntak av somaliere).
    Det at de i det hele tatt har råd til flybiletten helt opp til Norge burde jo si nok, for den prisen av flybiletten så kunne du fø flere afrikanere i ett år.
    Det dere gjør er ikke til gagn for noen bortsett fra de inviduell muslimske asylante som kommer hitt med halen mellom beina.

    Vanlige folk vet dette, man kan jo spørre hvem som helst i gata di så hører man hva de mener ærlig, alle sier at det er for mye her! Og desto flere innvandrere det er i området lokalt desto mer negative er folket der til det.
    Dere pisser på gravene til alle forfedrene våres som har bygd opp landet og de verdiene dere så lett gir opp nå, dere gir vekk landet til barnebarna deres før de er født.
    Men dere(sosialister) er nok for trangsynte til i det hele tatt ha evne til å ta inn for seg noe av dette jeg har skrevet. Rasjonalitet og logikk er jo ikke en evne som står høyt på lista i de rekkene i dag.

    SvarSlett
  18. Hadde det ikke vært for innvandringen hadde befolkningen i Norge sunket..

    SvarSlett
    Svar
    1. so what? tror du vi trenger alle disse NAVerne?

      Slett
  19. ...det hadde trolig vært en stor velsignelse om befolkningen i Norge 'hadde sunket'...:-) og ikke bare her, men på resten av jordkloden...:-) Det har ikke 'de nyankomne' fått med seg...:-) men det lærte vi på 60/70-tallet... Det vi ser nå, er bare 'konsekvensene' av 'det store sviket'... så lev med konsekvensene!

    SvarSlett
  20. Sosialistenes taktikk virker, desverre...

    Målet er å jevne ut forskjellene og med dagens innvandringspolitikk så drar de Norge ned på ulandsnivå i løpet av noen få tiår.

    Så da er vi like langt nede alle mann.. Alle har det like miserabelt.

    Mvh Spaceman Spiff

    SvarSlett
  21. Ja, der sa du det, befolkningen ville sunket uten innvandrere.

    Så det som skjer nå er at den synkende Norske befolkningen blir erstattet med innvandrere fra ikke-vestlige land og som er høyproduktive med 4-6 barn hver. Snart er vi i mindretall i vårt eget land, og alle vet jo hva som skjer med minoriteter i muslimske land.

    Stoltenberg med sin rødgrønne regjering og de som støtter denne er å regne som landssvikere. De gir bort vårt kjære fedreland til folk som vil bli en trussel mot våre etterkommere.

    Så jeg stemmer JA til samme regler i Norge som Sveits har innført.

    PS: Det er en grunn til at det ikke er isbjørn i Sahara og at det ikke er kameler på Svalbard.

    SvarSlett
  22. På 30 tallet hadde vi en grusom ideologi under oppseiling som vi kunne forstå om vi bare tok oss bryet med å lese boka som lå forran oss. Den het Mein Kampf...

    Nå er vi i samme situasjon... Det er fremdeles stille før stormen, men fler av oss ser hvilken vei det bærer. Men vil noen lese om islam så de forstår at også dette er alvor?

    Nope... Vi lukker øynene når vi er ferdig med å lese om det siste intervjuet med deltakerne i X-faktor og hopper beleilig over voldtektsstatistikken om avisene fremdeles drister seg til å trykke dem.

    Tekstene ligger der. Det er en liten terskel å komme over for å forstå tankegangen, men etter at den er passert er det en ny og grusom verden du ser. Kjøp en bok hos Norli, Ibn Ishaq, en tung bok å lese men den regnes som selveste biografien om Muhammed. Så har du koranen og hadith på siden på Internet som referanse.

    Den som tar seg dette bryet vil nok aldri igjen ta islam i forsvar...

    Mvh Spaceman Spiff

    SvarSlett
  23. FRP = ALT ANNET ENN SUNN FORNUFT..........
    Jeg hadde ei religions lærer som var kristen på videregående.
    Hun kledde seg på samme måte som ei nonne,altså heldekkende,lik muslimske kvinner.
    Hadde det vestlige samfunnet og ikke minst FRPere faktisk prakisert sin religion,så hadde vi ikke engang hatt denne typen utspill
    om å fjerne heldekkende religiøse plagg som burka og Islam fiendlighet generelt.
    Vi ville hatt det bare godt av om nordmenn faktisk praktiserte sin ``offisielle``religion i den grad at vi ville fått mye mer tolerante mennesker.
    Det vestlige samfunnet er bygd på demokrati.
    Altså er man kristen bare ``offisielt``.
    Vel hvis man skal forby hijab eller burka, så må man også forby måten nonnene kler seg,
    og forbyr man måten nonnene kler seg,så er man i kollisjon mot seg selv.
    Da er min konklusjon:om den norske staten bestemmer måten vi kler oss på så
    lever vi i hvertfall ikke i demokrati.

    SvarSlett
    Svar
    1. hva har en nonnedrakt med hijab/ burka å gjøre? hijab er det politiske islams uniform, altså et politisk plagg. burka er undertrykkende oh latterlig, og beviser bare at muslimske menn ikke tåler å se hud uten å bli kåte. alle disse tikkende bombene utfolder seg til gjengjeld i sofienbergparken etter mørkets frembrudd.

      altså, ikke sammenlign fascistplagget hijab med nonnedrakten, ok?

      Slett
  24. Så sant, så sant, Faisal..

    SvarSlett
  25. Ja for det er så mange kristne igjen i Norge.

    SvarSlett
  26. Slik jeg ser det er det allerede for sent til at innvandringspolitikken blir forandra. Politikeren er for redde for at de kan bli kritisert og siden Norge er et slikt rikt og godt land, vil ingen bli hengt ut som rassister i utlandet. Vi norske skal bare ta imot og holde munn, til en dag det koker over selv for oss tålmodge og litt apatiske mordmenn og da kan det bli stygt selv her i landet.

    SvarSlett
  27. Du kan herved gå i skammekroken og bli der! Du har tydeligvis ikke peiling på hva sosialisme er heller.
    Sosialisme er noe man kan kalle frihet. Frihet fra å bli trakassert og forfulgt. Frihet til å stemme. Frihet til å tro.

    Du representerer den onde side, overklassen, når du fornekter de goder som sosialismen gir oss.
    Fritt marked er ikke så fritt nemmelig. Det baserer seg på at overklassen nyter godt av de som er under ved å ha monopol på arbeidskraft. Slaveri med andre ord ja.

    SvarSlett
  28. Hjalmar Jensen;
    Jeg kan ikke annet enn å le her.. Du har virkelig sovet i timen!
    Les innleggene til anonym 15:24 og 15:59 først.

    Det er èn ting du bør gjøre, en annen er at skal du komme med såpass historieforfalskende påstander som at sosialisme gir frihet fra å bli trakassert og forfulgt, frihet til å stemme og frihet til å tro må du også komme med ETT eksempel på et sosialistisk regime hvor dette har blitt praktisert. Hvor borgere har fått beholde sine eiendommer, har fått friheten til å være nyskapende, samt friheten til å ytre seg fritt om landets ledelse og tilstand.

    Gi meg ett. Jeg vet du lyver i din deperasjon, du forvrenger hva sosialismen faktisk har vært i praksis, og du glemmer at det aldri har blitt gitt slike friheter i sosialistiske diktaturer. Ikke engang i Hitlers nasjonal-Sosialistiske drømmeæra.
    Hvordan kan du forresten forsvare Hitler ved å påstå at hans ideologi er noe som helst verdt? At dette er den eneste rette ideologi? Hva slags SYKT menneske er du?!

    Men annet regner man jo egentlig ikke med fra rødt grums som har hyllet både Stalin, Pol pot og Mao. Andre menneskers liv har aldri stått høyt i kurs hos sosialister.

    SvarSlett
  29. Faisal Aden;

    Du er jaggu litt av en figur. Jeg tror ingen med det minste snev av kunnskap om annen religion enn islam ville skrevet;

    "Hadde det vestlige samfunnet og ikke minst FRPere faktisk prakisert sin religion,så hadde vi ikke engang hatt denne typen utspill
    om å fjerne heldekkende religiøse plagg som burka og Islam fiendlighet generelt."

    No sir, you're correct. Hadde vesten og FrP holdt seg til sine religiøse røtter, være seg Kristendommen, Åsatru etc og husket Europas historie, hadde ikke kravet om å få bruke disse plaggene vært aktuelt engang. Muslimer hadde ikke vært det minste velkomne. Så før du krever noe sånt, tenk litt på konsekvensene om det du indignert krever.

    Det vestlige samfunnet er bygd på demokrati ja, vet du hva dette betyr?
    Nemlig at hvis folket nå skulle fått sin vilje, en folkeavstemning som stiller spørsmålet om forbud, og forbyr burka, niqab, moskeer, minareter, koraner, da ville det blitt sånn. Det er ønskelig i stadig større deler av det vestlige samfunn ettersom den muslimske verden spiser seg stadig lengre inn i vesten. Folket får tale, stemme og sin vilje. Det er demokrati i praksis.
    Så om Norge virkelig hadde vært et demokrati hadde nok den muslimske delen av befolkningen funnet dette særdeles uspiselig.

    Å bli påtvunget religion er ikke religionsfrihet.

    Forresten, du mener nonnenes klesdrakt skal bli forbudt om FrP får viljen sin om å forsøke å gjøre noe med den motbydelige tvangen mange muslimske kvinner blir utsatt for her til lands?
    Du vet at nonnene (De få som er igjen)frivillig har gått i kloster (mao ingen tvang i den habitten, hvorfor skal den forbys?), har avgitt løfter om fattigdom, lydighet og kykhet, de jobbet som sykepleiere, lærere og hjelpepleiere, de ledet sykehus, sykehjem og skoler? De valset ikke rundt i gatene for å vise hvor fromme de var, dette var damer som holdt seg for seg selv og utenom gjennom deres virke traff vi dem aldri?
    Forresten ser det ut til at det bare er ti katolske nonner igjen i Norge, og siden den yngste er 71 år gammel, trenger du neppe bekymre deg for at dette er en gruppe som får særfordeler foran muslimske kvinner.

    At du blandet inn nonnene viste jo bare at du, har fullstendig misfostått hvorfor et slikt forbud blir vurdert. Og faktisk presterer å skrike opp som en barnehageunge om det. "Jammen, de får lov, hvorfor skal ikke jeg få lov?"

    SvarSlett
  30. Jeg tror nordmenn flest hadde foretrukket om du lot være å bruke ordet "vi" når du snakker om dine egne vrangforestillinger.

    Det skremmer meg at det finnes personer som deg, med så stor mangel på innsikt, kulturforståelse og rettigheter. Ytringsfrihet er greit. Det er ikke det at du skriver det du mener. Men det er det faktum at du faktisk mener det du skriver. Du burde skamme deg.

    Frida

    SvarSlett
  31. Frida; Jeg skammer meg absolutt, men på slike som deg sine vegne. At slike feige mennesker fikk lov til å arve Norge etter de som kjempet for det etter krigen.. Det er virkelig en skam. Jeg er skremt over at slike som deg faktisk finnes her, og at dere mener det dere angriper andre med.

    Det er på grunn av slike som deg at voldsnivået i Norge har skutt i været de siste årene, fordi dere bruker denne typen hersketeknikker for å kneble alle som har meninger dere ikke liker, og dermed er det svært få som tør ta til motmæle mot tilstandene i Norge idag.
    Slike som deg, som mener man må inneha "kulturforståelse" for å kunne skjønne at en muslimsk mann fra Somalia ikke voldtar en ung hvit norsk kvinne av egen fri vilje, hun var jo hvit, så hun var rasist først uansett hendelsesforløp, og da er jo mannen fra somalia unnskyldt, også er det jo en annen kultur i Afrika, så vi må ikke dømme de stakkars menneskene derfra så hardt..

    Jeg er ferdig med å skjemmes, jeg blir kvalm av slike som deg. Dere er de verste rasistene vi har, som stakkarsliggjør innvandrerne her til lands og i tillegg kritiserer alle som tar det opp når virkelighetsoppfatningen dere har bryter med hverdagen. Dere ødelegger vårt eget land. Er du virkelig fornøyd eller i det hele tatt komfortabel med det?

    SvarSlett
  32. Denne artikkelen er like aktuell i dag som den gang den ble skrevet. Tør jeg si enda mere aktuell?

    SvarSlett