lørdag 14. november 2009

Er Norge borte?

Jeg gremmes. Jeg føler for å virkelig lange ut å slå rødgrønne politikere over en lav sko.
Hver og en burde få en skikkelig knyttneve i nesa.

De rødgrønne gir bort Norge. De gir bort VÅRE skattepenger, de svikter VÅR kulturarv, VÅRE kvinner, og de forsømmer våre skoler og våre eldre.

Gårdagens nyhet; Politiet advarer unge jenter fra å ta drosje.

La oss ha en ting helt klart. Alle disse voldtektene og overgrepene, de er begått av ikke-vestlige, som PK-media kaller dem. Litt mer nøyaktig tale, det er arven til muhammed i praksis. Dette var menn fra muslimske områder, som ser på kvinner som eiendom. En kvinne har allerede synet når hun setter seg inn i en muslims drosje beruset. Da er hun fritt vilt. Er hun lettkledd er det bare nok et påskudd til å voldta henne. Da er hun jo det berømte utildekkede stykket kjøtt må vite. I tillegg er ikke en kvinne akseptert som vitne etter sharia, så da kan man jo ikke straffes for å voldta noe som er så lite verdt.

Og det er dette de rødgrønne både bejubler og støtter. De støtter koranskolene som lærer unger dette, og de importerer dem tydeligvis etter at de har kjempet mot norske soldater i Afghanistan. En jævla skam er det. Og et hån mot våre soldater, og mot våre eldre som ikke bygde opp landet etter krigen for at det skulle bli et fristed for terrorister og kriminelle.

Stavangers taxinæring hadde idag er markering for å vise.... at de har drosjer? Jeg vet ikke hva de forsøkte å få frem ved å bare kjøre i en bilkortesje i Stavanger. De garanterer verken at drosjene er trygge, at kvinner er respektert eller at man tar avstand fra islams kvinnesyn. OG hvorfor kan de ikke det? Det er dèt som er problemet, ikke at drosjene ikke kan kjøre på rekke etter hverandre!
Jeg begynner bli grundig lei PK-Norge, hvor man løper rundt på tåspissene for ikke å "fornærme" snyltere på samfunnet, som i tillegg er en reell fare for menneskene som var her før dem!
Jeg tror de fleste i Norge og vesten bør få øynene opp nå. Voldtekter, og spesielt overfallsvoldtekter som de siste årene har preget Norge, er hersketeknikker. I USA, hvor hvite faktisk er i mindretall nå, er majoriteten av hat-kriminaliteten rettet akkurat mot hvite. Samme som trenden vi ser i Europa. Hvite blir ranet, slått ned, voldtatt, og det fordi de er hvite. Men anti-rasisme-organisasjonene er helt stille. Ikke en lyd.

Hvorfor ikke?!

Det virker som om mange hvite venstreekstreme i europa faktisk mener at hvite europeere får som fortjent når afrikanere, arabere og asiater utnytter dem, for så å voldta, rane og lemleste dem. Spesielt ser dette ut til å gjelde folk som sympatiserer med partier som Sv, Ap og Rødt.
Og så er det Norgespatriotene, Vigrid og lignende partier som blir kalt ekstreme?!

Rødt burde være på en rødt-flagg-liste etter all sin sponsing av terror, Sv bør ære på samme lista etter all sin tilrettelegging og hjelp til terrorister, mennesker har dødd pga disse partiene.

Hele den rødgrønne regeringens politikk, ikke den på papiret men den som utføres i praksis, kvalifiserer til landsforræderi-anklager og piknik på akershus festning..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar