onsdag 8. desember 2010

Et svik mot Norges jenter

Her kan man igjen få demonstrert forskjellsbehandlingen i dagens stadig mer kvalmende Norge;

"I høst flyttet Cupid fra London til Vinstra for å begynne som danselærer på Vinstra videregåande skule.

For tre uker siden gikk hun forbi en gruppe elever som ropte apelyder etter henne, og nå vurderer hun å flytte tilbake til London.

Heather pratet lenge med skolens rektor, Aage Lesjø, som tirsdag reagerte med kalle skolens elever og ansatte inn til et møte i aulaen for å få bukt med problemet.

– Slik adferd er totalt uakseptabel. Det går bare ikke an, sier Lesjø, til tv2nyhetene.no.

Og han legger til:

– Vi inviterte alle som ville vise sin motstand mot slike holdninger. 500 elever og ansatte møtte opp. Heather holdt en apell og fortalte om sine følelser og om hvordan det er å bli utsatt for dette her, sier han. "


http://www.tv2nyheten...

Får HVITE jenter som blir trakassert både fysisk og verbalt av afrikanske og "asiatiske" guttegjenger over det ganske land samme sympati? Får de holde appeller? Blir de i det hele tatt hørt?!

Hva slags samfunn er det vi nå har fått, hvor man ser en helt klart apartheid-tenkning i "rasisme"-saker? Hvite som blir trakassert, banket opp, voldtatt og i ekstreme tilfeller drept på grunn av sin hudfarge blir ikke vist samme respekten av sine omgivelser som denne fruen. Ting blir ikke ryddet opp i, gjerningsmenn blir ikke fordømt for sine rasistiske og kvalmende holdninger. Faktisk er saken en helt annen når det skjer, da er det synd i overgriperne.
Nå er det ikke det at jeg synes Cupid fortjener en slik behandling, men når tusenvis av hvite jenter i Norge må gjennomleve dette daglig UTEN å få hjelp, hvorfor skal hun være spesiell? Var dette riktig type rasisme, den eneste typen som utløser et allmøte?

Jeg blir kvalm av det politisk korrekte hølet Norge er blitt, og håper alle som var med på å dytte Norge ned i søla får stå foran den riksretten de fortjener.
Og at landets jenter en dag for oppreisning for det sviket de nå opplever fra egne myndigheter.

8 kommentarer:

  1. Jeg går faktisk på Vinstra Vgs, og vet godt hvem Heather er! Har ikke hatt henne som lærer, men var til stede under begge demonstrasjonene. Altså, jeg vet hvor jævlige guttene på skolen vår kan være.. De er helt utrolige, og bryr seg ikke om hvordan andre har det!

    Kjenner og noen som har blitt mobbet, og det ble gjort akkurat det samme som med denne læreren, så det er lik behandling på Vinstra Vgs ivertfall!!!

    SvarSlett
  2. Da er Vinstra i en særstilling, og det er flott, og litt trist.

    Men hvis guttene på Vinstra VGS er så jævlige, hvorfor ble det ikke en mediasak så lenge de mobbet hvite elever? Hvorfor ble det først en stor mediasak, med snakk om følelsesladet appell fra offeret etc når offeret for noen lyder var mørkhudet? Det er tydleigvis ikke lik behandling på Vinstra vgs.

    Er ikke de hvite mobbeofrene som sikkert ble utsatt for mer enn bare et par runder apelyder siden du skriver _mobbet_, verdt like mye som Cupid? Hva mener du om det?

    For det er det som er problemet her, den totale stillhet det stort sett er om et bevist enormt problem både i Norge og Sverige, mobbing, voldelige angrep og trakasseringen av hvite, gjennomført av mer pigmenterte individer.

    SvarSlett
  3. Det ser ut som bønder er og blir bønder. Enten det er bondeknøler fra Vinstra som mobber søte mørke jenter eller det er bondeknøler fra Karachi i Pakistan som mobber søte hvite jenter på Oslo øst.

    SvarSlett
  4. "Bønder er og blir bønder"
    - Trenger vel ikke dra alle under samme kam?

    SvarSlett
  5. Det er ikke bare apelyder de har kommet med for å si det sånn, bare sånn at det er sagt! (forresten jeg som kommenterte først her).. Men det er helt feil å lage en mediasak om dette! Det setter jo skolen vår i forferdelig dårlig lys!! Når det er 10 av over 500 som driver sånn, også er det de 10 som gjør at skolen blir satt i et jævlig dårlig lys er bare helt feil. OG er enig med at det ikke blir sånn når en norsk hvit jente blir mobbet, er enig i det!

    Kan ikke si at folk fra Vinstra er bondeknøler ;) Da har du dessverre aldri vært på vinstra, for her er det ikke mange bønder for å si det sånn! På skolen vår kler alle seg i felleskjøpedress, og leker bonder! Eh? Nei.. Vi er vell helt like de som bor i ''byen'' vi også, bare at vi ikke er oversminket ;) HEEEEHE!! Hater at folk fra bygda blir kalt bønder, når det er svært få som er det her.. Om du er fra byen, kan du ikke ha vært så mye utenfor byen for å si det sånn ;)

    SvarSlett
  6. Synes ikke media setter Vinstra vgs i så dårlig lys med denne saken. Hadde sannheten kommet frem derimot, ville det vært anderledes. Rektoren gjør alt han kan for å ikke havne i dårlig lys, så den delen av saken om at han faktisk ikke gjorde noe med det til å begynne med, det kommer aldri frem i media.

    SvarSlett
  7. Denne saken ble satt i lys fordi vi, elevene til Cupid, tok affære på hennes vegne. Slik oppførsel må bli slått hardere ned på, hvit eller mørk.

    SvarSlett
  8. Les denne, Mandu.
    http://idolet.blogg.no/1291853815_rasistisk_trakasering.html

    SvarSlett