tirsdag 14. desember 2010

Muslimen og klapperslangen

Muslimer har truet og skremt nordmenn og europeere i årevis, og så fort vinden snur er det ikke måte på hvor synd det er i dem. Det er til å spy av. Hvor leke leken om man ikke tåler å tape?

Det kan faktisk virke som om muslimer er, ikke bare de mest lettkrenkelige individene i verden, men de er også de feigeste. Hvordan kan man ellers ikke tåle den behandling man foreskriver og gir andre? Koranen inneholder hele 109 vers som foreskriver vold og krig mot "vantro", og når muslimer verden over nekter å reformere sitt hatmanifest, hvordan kan de kreve respekt og at andre skal ignorere deres ideologi's iboende hat? Et indonesisk ordtak sier "Når utfordret av en muslim og en klapperlsange, ta muslimen først for han er farligst."
Indonesia er et av de landene i verden med størst muslimsk befolkning, så man bør høre på de erfaringer mennesker som har måttet leve med denne pesten lengre enn oss har gjort seg.

Imam Mehboob Ur Rehman, som vi vel alle husker med sine 25 års botid i Norge, og fortsatt må mannen ha tolk, hadde dette å si etter å ha "fordømt" terrorangrepet i Stockholm:
"Islam gir ikke på noen måte rom for slikt, for noen individer, uansett anledning. Denne typen handlinger er ikke akseptable, verken for Norge eller muslimer. Dette gagner ingen. Absolutt ingen."

Jeg ble overrasket. Mannen er jo klart ingen rakettforsker, siden det har han bevist ved ikke engang å lære seg norsk etter 25 år, men å lyve på nasjonalt tv? Ikke det at jeg hadde forventet ærlighet eller selvransakelse fra de muslimske miljøer når deres hatmanifest fører til terroraksjoner og overlagte drapsforsøk, men det var jo å håpe på at man i det minste kunne ha anstandighet til å klappe igjen å kanskje innse at koranen er ikke bare utgått på dato, den er barbarisk, hatefull og verket til en gal, psykotisk mann som legitimerer drap og lemlesting av fem sjettedeler av verdens befolkning fordi de ikke trodde på hans hallusinasjoner..

Mehboob, minst 109 av versene i koranen omhandler drap og krigshandlinger mot "vantro".
Hvordan skal f.eks sura 2:216: "Fighting is prescribed for you, and ye dislike it. But is it possible that ye dislike a thing wich is good for you, and that ye love things that are bad for you. But allah knoweth, and ye know not.", misforstås?

Fornekter du allahs ord? Er du nå en apostat?
..Eller sto du på nasjonal tv å løy til det norske folk?

Jeg velger absolutt klapperslangen foran deg. Den kan man hvertfall stole på at ikke lyver. Den vet du at vil bite.

Edit:


En slik forvridd virkelighet har mennesker vi har tatt imot med åpne armer og trodd trengte beskyttelse. Nå begynner virkeligheten å gjøre seg gjeldende. Det er europeerne som trenger beskyttelse fra de indoktrinerte "hellige" krigerne som viderefører pedofeten muhammeds skitne sverd.

Det er på tide å våkne Europa.

1 kommentar:

  1. Utrolig bra skrevet. Nå er det på tide med et nytt innlegg snart! Hilsen en fast leser som ser etter oppdateringer hver eneste dag.

    SvarSlett