mandag 25. oktober 2010

Skudd i natten..

Malmø har lenge vært en by i oppløsning, et samfunn hvor de opprinnelige innbyggere har måttet føle seg utrygge fra "de nye" og deres medbrakte voldskulturer.

Men dette er fortsatt ikke noe de styrende myndigheter eller media vil ta alvorlig. Det gjelder jo tross alt blendahvite svensker, de som bør være takknemlige for at "de nye" vil dele sin kultur med dem. Se bort fra at Sverige med sine 5000(!) årlig anmeldte voldtekter, de mange personran begått av innvandrere mot svensker som er ment for å ydmyke den svenske befolkning, rasismen blonde og lyse svensker må gjennomleve hver dag i eget land, jødehatet som er blitt så tydelig og sterkt at svenske jøder rømmer fra innvandrertette byer som Malmø til Israel. Glem fakta, tenk heller slik svenske og norske virkelighetsfjerne politikere og andre drømmere vil du skal tenke, at alt er den hvite manns feil, og alle med kraftigere pigmentering enn deg automatisk er mer uskyldig enn deg, og ute av stand til å ta ansvar for noe i sitt liv, de har nemlig helt sikkert hatt en vond barndom.

Dette er oppskriften på hvordan man effektivt har ødelagt det svenske samfunn, godt mulig til en slik grad at det ikke kan repareres igjen. Tilliten i det svenske folk til politikere og hverandre er borte, det er ingen som har kjempet for dem, for deres rett til å være trygge i eget land.

I Norge har vi også slike politikere som ser ut til å ta sikte på å skape splid, skape konflikter og skape hat. Sv-"politikeren" Akhtar Chaudry er en av de fremste, når han nå "står fram og mener denne typen skyting kunne skjedd i Norge". Hva var poenget Chaudry? å skape en situasjon i Norge hvor innvandrerbefolkningen begynner å mistro den norske befolkningen og angriper oftere enn de gjør nå? Slik agerer en ekte korrupt pakistansk politiker.

Men tilbake til Malmø. En by hvor innvandrergjengene skyter på hverandre og tilfeldig valgte stadig vekk. Ut fra et utall skyteepisoder det siste året har man valgt ut rundt 15 tilfeller man har tilskrevet en "rasist", fordi ofrene har hatt innvandrerbakgrunn. Man unnlater beleilig at det første og så langt eneste dødsofferet man tilskriver "den nye lasermannen" var en etnisk svensk kvinne.
Og at alle "innvandrerofrene" har hatt såpass lette skader at det ikke engang er nødvendig med mer enn noen timer på sykehuset..

For ikke å glemme at politiet etter ett år enda ikke har tatt denne personen? En hvit person med skytevåpen i Rosengård stikker seg LITT ut liksom. Sår tommel blant småtær.

Leter politiet kanskje etter feil person? Er kanskje skytteren nok en ikke-vestlig oppvigler ute etter å så splid? Det funker jo, selv om innvandrerbefolkningen i Malmø nå bare gjennomlever den samme terroren den svenske befolkningen har levd med i årevis, likevel er det en klaging og en hyling uten like. Når Sveriges stolte nye landsmenn nå blir tatt i laserkontroll for å kjøre for fort og uten bilbelte klager de nå på at de blir tatt mens "en morder" går løs. Er helt rett det, at en morder går løs, men skal virkelig det svenske politiet slutte å gjøre jobben sin helt til enhver morder med innvandringsbakgrunn er tatt også? For dem er det jaggu ikke få av som desverre går løse..

Vil det neste skritt nå bli at innvandrerbefolkningen intensiverer sine angrep på det svenske samfunn, som "hevn"? Det er jo det media legger opp til med en dekning av saken som selv Goebbels ville vært stolt av, her skal ting forties, statestikker skal omskrives, alt skal skyldes alt annet enn den groteskt feilslåtte innvandringspolitikken i Sverige.

Tv2-"journalistene" Mah-Rukh Ali og Kadafi Zaman har vært de desidert ivrigste hva stigmatisering angår i denne saken, og det før gjerningsmannen engang er blitt identifisert eller tatt.

Makan til useriøs og amatørmessig håndtering av en nyhetssak er det vel en stund siden man har sett, men det er jo endel av en trend som har pågått en stund, her blåser vi opp alle saker hvor vi tror det er en hvit gjerningsmann, mens alle de saker hvor gjerningsmannen har kraftigere pigmentering enn offeret, der tier vi og feier sakene under multikulti-teppet. Det er en stor kul på det teppet nå. Og Mah-Ruk og Kadafi gjør sine egne en bjørnetjeneste.


Skandinavia er ikke lengre fritt.
Venstrevridde regjeringer har desverre sørget for det, uten å spørre den opprinnelige befolkning om de ville ha dette sinnsyke innvandringseksperiementet de ble påtvunget.

Hvor er katastroferapportene fra alle de drapssakene, voldtekssakene, ranene, voldsepisodene hvor hvite, etnisk svenske, norske og danske har blitt singlet ut og angrepet av "de spennende nye"? Er ikke vi verdt like mye som dem?

Og ser ikke media at de i sin "godhet" for "de nye" skaper en "de mot oss" situasjon, som innvandrerne begjærlig griper?

Edit: Nå har jo "tidligere gjengmedlemmer" i Malmø startet sin egen jakt på "den nye lasermannen", med utgangspunkt i en rasistisk profil utlevert av politiet. Alle hvite menn mellom 20 og 40 ble vel mistenkte etter den, så hva nå når kriminelle innvandrergjenger skal drepe hver enn hvit mann de ser i Malmø?
Hva slags usiviliserte dyr er det Sverige har fått inn, som tar med seg barbari fra hjemlandet til et fredelig land?




6 kommentarer:

  1. Det beste vi andre kan gjøre er å forberede oss på borgerkrigen og når den er over kommer rettsakene på løpende bånd. Begrepene "raddis" og "sosialist" kommer til å erstatte begrepet "kvisling" med eller uten "Q". Det er på tide å begrave (eks)sosialistene Stalin, Mao og Hitler en gang for alle. Faens sosialister.

    SvarSlett
  2. "Islam er den verste fiende verden og menneskeheten har sett. Måtte menneskene i Europa våkne fort, dette monsteret vil vi ikke ha i vår midtstre.."
    Det utsagnet er jeg uenig i!

    Den verste fienden er ikke Islam.
    Islam alene har aldri vært noen trussel mot resten av verden. Det er kombinasjonen Islam og sosialisme/kommunisme som kommer til å bli det største helvete på jorden noensinne. Stalin, Mao, hitler, Pol Pott, Kim Il sung og Co. blir som kardemommeby å regen i forhold. For å si det sånn, la oss håpe vi ikke lever når den verdens ordenen blir etablert.

    SvarSlett
  3. haha:P Jeg skrev jo faen meg en hel bok her inne og du slettet det hele og en annen person sitt kritiske innlegg. Du kritiserer nyheter med filter, men selv klarer du ikke ta i mot kritikk og filterer det du ikke liker. åååå the irony!

    SvarSlett
  4. Velkommen til det fargerike fellesskapet.

    SvarSlett
  5. bare slapp av. om noen få år blir det vi som kommer til å sørge for etnisk rensing. vi er jo ikke bedre enn de i tidl. Joguslavia, er vi vel-om vi er det er det jo rasistisk å hevde det. Gitt det-da kommer selvsagt den etniske rensingen snart her også. OG: Jeg vil hilse den velkommen.

    SvarSlett
  6. Att det är en invandrare som ligger bakom skjutningarna ter sig ju som närmast självklart för den som har en hjärna. Det var längesedan svensk media hade någon som helst trovärdighet. Hela lasermannenhysterin är ett pinsamt tydligt och naivt utspel från medias sida i deras pågående hatkampanj mot Sverigedemokraterna. VAd tror dom egentligen? Att dom ska kunna vrida tillbaka klockan till DDR-Sverige med det allrådande Socialdemokratiska Arbetarpartiet. Den tiden är tack och lov över, dock så förnekar media inte sitt Pravda-arv, "saninningsspridandet" har snarast ökat lavinartat från etablissemangsmedia på senare år.

    Men "The bigger they are, the harder they fall" som dom säger i Amerikatt.

    http://politisktinkorrekt.info

    SvarSlett