fredag 5. mars 2010

Å bli misbrukt - Finner vi oss i det?

Muslimske miljøer i Norge kan ikke kalle seg verken moderate, demokratiske eller "ofre".
Den retten har de tapt.

I årevis har muslimske miljøer i Norge hånet nordmenn og norske verdier, de har brukt de friheten det norske samfunn har gitt dem til å angripe det, og selv om de selv bæljer opp om hvordan de ikke blir vist respekt har de har ikke vist nordmenn noe annet enn disrespekt de siste årene.

Bare de siste månedene har vi igjen sett muslimer i Norges udemokratiske, fascistiske og tyranniske sinnelag både ved deres selvmotsigende demonstrasjoner mot ytringsfriheten, demonstrasjoner med det ende mål å kneble alle andre enn sine egne
(at det i en av dem ble truet med terrorangrep om ikke alle nordmenn rettet seg etter islam var jo virkelig en god takk for maten fra både irakeren som kom med uttalelsen og de 3000 som klappet bifallende)og nå ved å mobilisere til en horribel markering på kvinnedagen den 8. mars, hvor de skal kreve motstanden mot hijab i det offentlige rom, skoler, uniformsyrker, lagt død. De vil kort og godt tvinge gjennom en aksept det ikke engang er i muslimske land. Bl.a har Tyrkia og Tunisia forbud mot hijab i det offentlige rom, tv-kanaler i Egypt, Libanon, Syria og Irak har også forbud mot hijab. Dette er muslimske nasjoner, likevel er ikke den politiske hijaben, muslimsbrødrenes oppfinnelse, velkommen. Hva sier det da om Norge hvis vi skal godta dette horrible plagget, som symboliserer intet annet enn forakt for det sekulære samfunnet muslimene i Norge befinner seg i?

Frankrike har også forbud mot hijab. Der har de muslimske lærde velsignet forbudet, fordi DE faktisk har skjønt at forbudet er godt ment, og er til muslimenes beste.

Hva er det som gjør muslimer i Norge så ekstreme at de da ikke tåler et forbud som Norge er langt fra alene om? Hvorfor skal disse mennesker på død og liv oppholde seg i Norge om de ikke tåler de sekulære verdier som råder? Når de må uniformere seg for å ta avstand til "de andre"?
Det er ingen som bedre har skapt denne "de" og "oss" mentaliteten som har begynt å råde i Norge enn muslimer. Og det er trist. I stedet for å jobbe mot et samfunn hvor mennesker kan samhandle, uavhengig av religion, hudfarge, seksuell legning eller musikksmak har muslimene gjort sitt beste for å øke avstandene. Og best har de gjort det med hijaben.

Og nå skal de sørge for at avstanden øker enda mer. Hvorfor finner vi oss i dette? Hvorfor lar vi ekstremister hule ut fundamentet vårt samfunn er bygd på? Vårt samfunn slik det fremstår idag er bygd på ytringsfrihet, religionsfrihet, frihet fra religion, tillit og gjensidig respekt. For det er en ting muslimer som har kommet hit til landet etter at rikdommen til Norge var et faktum ikke ser ut til å skjønne; når fundamentet er borte raser huset. Og det er ikke noe man enkelt får tilbake.


Ikke bare forsøker muslimer i landet å frata andre ytringsfriheten (og å praksis religonsfriheten, siden det kreves at også ikke-muslimer skal holde islam, muhammed og muslimske helligheter hellig. Det er motbydelig å se dette bli avkrevd nordmenn som endelig har klart å kaste av seg religiøse åk i form av kristendommen. Det er fascistisk og det er meningstyrrani.), men muslimer fra Pakistan, Tyrkia, Marrokko, Irak, Algerie, Somalia, Afghanistan etc har i tiår svindlet det tillitsbaserte trygdesystemet i Norge for milliarder. Nå forsvinner den tilliten litt etter litt, merkelig nok er det nordmenn som blir mistrodd først, selv om det mindretall av trygdesvindlere som har vært nordmenn ikke engang har klart å komme opp i brøkdeler av de midlene som har forsvunnet inn i luksushus i "little Norway" i Pakistan. Men det er jo lettere å diskriminere nordmenn.. Vi er ikke like voldsomme i reaksjonsmønsteret.

Redd barnas ungdomsorganisasjon PRESS har sågar fått seg til å tro at asylsøkere, som de senere år har vært stort sett utelukkende muslimske, trenger et eget ombud for å sikre deres rettigheter. Jeg vil bare vite, hvor blir etniske nordmenns ombud av? Det er tross alt våre verdier, våre landområder, vår likestilling, vår hverdag og VÅRE barn som blir truet her i landet nå. Asylsøkere lever som grever sammenlignet med våre egne eldre og studenter, de får framsette det ene særkravet etter det andre uten noe særlig motstand, hvorfor skal disse's rettigheter være bedre vernet enn nordmenn generelt? Er PRESS så rasistiske?

2 kommentarer:

  1. Ikke muslimsk innvandrer6. mars 2010 kl. 02:06

    Jeg tror en dag vil de også kreve deres hellige dager på norsk kalender.

    SvarSlett
  2. "Frankrike har også forbud mot hijab. Der har de muslimske lærde velsignet forbudet, fordi DE faktisk har skjønt at forbudet er godt ment, og er til muslimenes beste."

    Her har du misforstått noe. Muslimer i Frankrike har vunnet et enorm seier. De klarte å skape en debatt om Frankrike identiteten... noe som betyr at Fransk menn ikke er lenger sikker på deres egen identitet.

    Selvfølgelig, muslimene skal delta i den debatten...gjette hva som kommer seirende ut av det?

    SvarSlett