mandag 15. mars 2010

Trakassering av jøder blir godtatt


NRK overrasket på lørdag.

De tok tak i et faktisk samfunnsproblem mange av oss som har med innvandrermiljøer å gjøre i hverdagen har sett vokse seg stort og potensielt farlig.

Nemlig jødehatet.

Mange i muslimske miljøer forfekter holdninger mot jøder som ville skremt fanden på flatmark, noe desverre vår nåværende "kunnskapsminister" har vært med på å legitimere ved oppfordring av boikott av Israel, israelske varer, og ikke minst da hun skammelig nok deltok i demonstrasjonene mot Israel i Oslo hvor skillet mellom Israel og jøder generelt var ikke-eksisterende for de udannede masser og slagordet "drep jødene" ble av de toneangivende for demonstrasjonen som tok fullstandig av i Oslo's gater. Flotte eksempler på hvordan ståa er i venstreorienterte og muslimske miljøer i Norge disse politikerne våre.

Når nå elever i norske skoler med jødisk bakgrunn opplever å bli truet på livet av muslimske medlever og lærerne kan fortelle at jødehatet er blitt legitimt blant elever med muslimsk bakgrunn, da må det reageres. Og ikke slik jødiske foreldre kan fortelle at de blir møtt når de forsøker ta opp problemet med lærerne;

Mor til en jødisk gutt, som av godt forståelige årsaker måtte være anonym, kunne fortelle NRK at sønnen var blitt trakassert av medelever med muslimsk bakgrunn i flere år, og at lærerne rett og slett ikke vil høre om det. - De sier at dette ikke er noe de får gjort noe med. Vi har tilogmed opplevd at en lærer sa, etter mitt barn hadde fått drapstrusler og skulle skytes fordi han var et "jødesvin", så sa læreren at "dette er noe som skjer med oss alle" forteller moren.

-Jeg ser en unnfallenhet fra både etnisk norske og innvandrermiljøer som er veldig farlig. Og at ingen, verken lærere eller rektorer bryr seg noe som helst om dette. Man vil rett og slett ikke snakke om problematikken, det blir for sensitivt, påpeker hun.

Kristin Halvorsen viser en historieløshet og en skremmende naivitet når hun skal "svare på problemstillingen";

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen sier til NRK at det er uakseptabelt at jødiske barn blir mobbet i norsk skole.
-Den form for mobbing og rasisme kan vi ikke tolerere. Lærere og rektorer har et ansvar for å slå ned på den typen holdninger, og på direkte mobbing.

Det jeg ønsker å gjøre nå, er i første omgang å ta kontakt med det mosaiske trossamfunn for å høre hva deres opplevelse av situasjonen er. Så er det også uansett slik at mobbing ikke er lov. Det må stoppes uansett hvem som mobbes og hvem som mobbes.

Legg merke til den; "Mobbing må stoppes."

Kjære fru Halvorsen, dette er ikke mobbing. Det er langt mer alvorlig enn som så. Det er direkte drapstrusler og vold. Det er et intenst hat etter årevis av hjernevask fra en ideologi som ligner skremmende mye på den vi har fordømt i over 60 år. Og hvorfor gå til det mosaiske trossamfunn? Det er ikke de som kommer med drapstrusler eller predikerer drap på andre basert på trosretning? Som forteller sine barn og sine medtroende at de vil bli tilgitt om de dreper jøder fordi disse er intet mer enn rotter og aper?

Var det rett og slett for skummelt å henge bjella på rett ku? Å gå til de muslimske foreldre som har indoktrinert sine barn til å blindt hate jøder, eller moskeene hvor imamene i sine svoveltaler drar fram koranens mange hatefulle vers om jødene, rett å slett å konfrontere de som står for dette intense jødehatet og for den nye forfølgelsen av jøder, det ble for tøft?Å skulle kreve at "herrefolket" jenker seg blir vel vanskelig etter å ha gjort et slikt knefall som deg..

Bare å påstå noe så hjernedødt som at muslimske miljøers jødehat ikke er et muslimsk problem, men tvert om et norsk et, det er å vise hvor lite alvorlig du tar sakene som har kommet fram i media, og hvor lite villig Sv er til å innse at import av muslimsk stemmekveg har hatt negative ringvirkninger for resten av Norge..



Du er feig Kristin. Feig, dobbeltmoralistisk, hatefull og farlig for det norske samfunn, akkurat som ideologien du har valgt å støtte. Du er en skam. Men man kan vel ikke vente mer av en apologet av ditt kaliber.

32 kommentarer:

  1. Islam er jo jødehat og voldsforherligelse, og en totalitær religion, så dette burde ikke overraske noen. At SV og andre snillister overser dette burde heller ikke overraske noen. De tør jo ikke kritisere muslimene, men er stadig vekk opptatt av å kalle andre kritikere for rasister.
    Muslimene roper stadig opp om respekt, men viser selv liten respekt for andre, men hva kan man egentlig vente fra slike hjernevaskede mennesker. Tenk å basere sitt liv på ord fra en pedofil voldsfantast. Varg Vikernes blir jo nærmest som en engel å regne i den flokken, uansett hvor mye satanist han måtte kalle seg.

    SvarSlett
  2. Hei. Bare for å klaregjøre det, det er ingen muslimske foreldre som lærer sine barn å hate jøder (eller noen andre), og imamene snakker tvert imot om forsoning. At media gir et helt annet bilde er trist... En muslim kan gifte seg med en muslim, kristen eller JØDE. Det håper jeg holder for å tilbakevise påstander om at "alle jøder skal drepes" ifølge koranen. Jeg er en muslim og synes det er avskyeldig at jøder skal føle seg mobbet eller truet på grunn av deres religiøse bakgrunn. Man må vises nulltolreanse for slike holdninger. Det er også trist at lærere ikke klarer å gjøre noe når de er kjent med en slik situasjon i klassene. De er nærmest med på å legitimere slike holdninger når de ikke en gang klarer å stå frem i media. Vi vet at den som tier samtykker... Disse unge er rett og slett uvitne. De strider sterkt imot Islam. De trenger kunnskap, og det er det lærerne som må gi dem... Kanskje bør også Islams holdninger overfor andre religioner bli en del av religionsfaget hvis det er et såpass stort problem...?

    SvarSlett
  3. Jeg vil vel ikke kalle kristin for snill, tror hun mangler forståelse for Israel og jøder generelt. Iallefall så har hun ikke vært istand til å ta innover seg at muslimer mobber og trakasserer sine jødiske medlever på det groveste.Hun kokte det hele ned til "mobbing generelt" og det virket som om hun forsøkte å bagatelliserer den farlige holdningen jøder blir utsatt for.
    Dette er uhyrlig og forferdelig farlig for vår fremtid, ikke bare for jøder, men for hele vesten som ikke tilhører islam.
    Nå må noen våge å sette foten ned og stoppe disse djevelske rasistene.

    SvarSlett
  4. Som vanlig bare unnfallenhet og ansvarsfraskrivelse fra Halvorsen og andre.
    Både Halvorsen og resten av den naive rødgrønne regjeringa er livredde for den minste kritikk av muslimer. Både Halvorsen og den norske media forøvrig, er med på å legitimere jødehat så lenge de er ensidige i sin støtte i Palestina/Israel-konflikten.

    SV`s Halvorsen kan best sammenlignes med Mona Sahlin som i fjor vinter gikk i demonstrasjonstog mot Israel i Malmø, i sammen med nynazister og muslimer med Hizbollah-flagg.

    Skam dere hele regjeringa og media med!

    SvarSlett
  5. jeg trur den anonyme muslimen ovenfor her er helt på jordet... drapstrusler er IKKE mobbing men drapstrusler...
    og historien viser gang på gang at muslimer hater jøder av en annen verden, andre ikke muslimer og for den del.
    ett godt eksempel...
    "The Dome of the Rock (Arabic: مسجد قبة الصخرة‎, translit.: Masjid Qubbat As-Sakhrah, Hebrew: כיפת הסלע‎, translit.: Kipat Hasela) is an Islamic shrine and major landmark located on the Temple Mount in Jerusalem. It was completed in 691, making it the oldest existing Islamic building in the world.[1] The site's significance stems from the religious beliefs regarding the rock, known as the Foundation Stone, at its heart." kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Dome_of_the_Rock
    den blei ikke tilfeldigvis bygget der. blei bygd for en ting alene, nemlig å hindre jødene å bygge det tredje tempel. de 2 første sto der.
    er du ikke MUSLIM er du på same nivå som hunder og griser. iflg muslimer.. så du anonyme muslim burde ta bort skylappene og lese historien en gang til så ser du hvor farlig din såkalte relgion, i mine øyne intet annet en en terror organisasjon..

    SvarSlett
  6. Anonym 08.23; Du mener at samtlige muslimer i Norge er apostater altså? Det er jo i såfall gledelige nyheter! Kanskje verden kan bli et bedre sted å bo da?

    Fra spøk til sakens kjerne; De unge som du omtaler dem, er slett ikke uvitne. De er et produkt av sin religion og ukulturen som følger med. Koranen omtaler jøder som aper. Muhammed inkluderte jødene i dyrefamilien som rotter. Islamsk dualisme finnes dermed også her. Jøder og muslimer dyrker den samme gud og er dermed brødre. Men jøder er også aper og rotter. To motstridende ideer, men akseptert under den islamske dualismen.

    Muhammeds profeti om dommedag sier at den kommer etter at islam har knust alle jødene. Selv trærne skal i de siste dager forråde jødene og avsløre de jøder som gjemmer seg bak. Jihad skal knuse israelerne, forhandlinger skal ikke finne sted. Islams kamp mot jødene er desverre lovfestet i koranen, og ingen muslim har rett til å se bort fra koranens påbud, da dette gjør en til en frafallen, en apostat.

    Vi ser jo i hele den muslimske verden hvor tolerant islam er ovenfor jøder;

    "Stadig flere arabiske skriftlærde maner til jødedrap. I slutten av januar stod en egyptisk prest frem på Tv-stasjonen Al-Rahma med budskap om at jødene må bekjempes til de er totalt utslettet.

    Presten, Muhammad Hussein Ya`qut, mener at jødene må drepes uavhengig av om de gir hele Palestina til palestinerne, og ikke okkuperer en tomme ”palestinsk land”. Det spiller ingen rolle for den skriftlærde. Jødene er nemlig vantro og fiender, fordi Allah sier det.

    ”Vi vil bekjempe dem og sloss mot dem inntil det ikke finnes en eneste jøde igjen på jordens overflate,” sier presten. Han ber Allah bidra med sitt og omforme jødene til aper og griser.

    Ti dager senere, 27. januar, på den internasjonale “Holocaust-dagen”, slapp samme TV-selskap til en annen imam, Al-Ansari, med et liknende budskap.

    Al-Ansari forklarte innledningsvis at jødene, i sin evige jakt på penger, alltid sprer fordervelse rundt seg, og at det gikk så langt at det ikke fantes noen annen løsning enn å utrydde dem. Han siterer Muhammeds følgesvenn Ibn Masud for å poengtere at de som undertrykket, altså jødene, måtte drepes av de undertrykte, altså tyskerne, og oppsummerte: “I et nøtteskall skjedde holocaust av jødene i Tyskland på grunn av deres egne handlinger. De drepte tyskere, oppildnet til sosial uro, satte folket opp mot sine herskere og fordervet folkene”.

    Hamas sin talsmann, dr. Ismail Radwan, sa det samme i mars 2007."

    "Overhodet for fatwa-komiteen, Sheiken, ved Egypts svar på Harvard, Al Azar-Komiteen utstedte en fatwa, en juridisk dom, som sa at jøder er aper og svin. Videre hører jøder på løgner, de lager løgner, de skjuler sannheten og støtter svindel. De er hyklere, de vil at andre skal oppleve smerte, de gleder seg over andres lidelse, de er vulgære, de er feige og de bryter løftene sine. "

    SvarSlett
  7. Og anonym 08.23; Skal du prøve å "tilbakevise påstander om at alle jøder skal drepes ifølge koranen", så er det ofte en fordel å bruke sannferdige argumenter..

    Ifølge World islamic mission;

    "I prinsippet er det tillatt for en muslimsk mann å gifte seg med en kvinne fra ahl al-kitab (Fatawa Rizwia, 1997, bind 10, s. 511, Lahore). Med ahl al-kitab menes 'bokens folk', altså både jøder og kristne.

    Videre må det presiseres at det i virkeligheten er sterkt mislikt å gifte seg med en ikke-muslim da dette medfører usikkerheter ift barnas tro og oppdragelse (Fatawa Rizwia, 10/400, og Bahar-e-Shariat, s. 571, Maktaba Alahazrat). Videre forutsettes at kvinnen er en troende jøde/kristen for at det skal være lovlig å gifte seg med henne.

    Så, en må selv vurdere hvor moden og sikker man er om sin og barnas tro. Hvis man er rimelig sikker på at det ikke vil påvirke ens tro på noen måte, og at barna vil bli oppdratt i samme tro som en selv, er det ikke noe i veien for å gifte seg med en troende jøde/kristen.

    Delkonklusjonen her er at det er best med en muslimsk kvinne som hustru og at det er sterkt mislikt (makruh tahreemi) med ikke-muslim.

    Hva angår en muslimsk kvinne, så kan hun kun gifte seg med en muslimsk mann. Denne reglen er forankret i Koranen, men de lærde forklarer etter sin kunnskap at det er slik på grunn av kvinnens emosjonelle vesen og hvor påvirkelig den er av følelser, noe som kan innebære en risiko for at de går vekk i fra sin tro. Dette er noe islam vil unngå. Og i menns tilfelle er det også på grunn av denne risikoen at de fleste lærde har mislikt at en mann gifter seg med en ikke-muslim til tross for at det er lovlig.

    Og Allah vet best.

    Najeeb-ur-Rehman Naz"

    "I prinsippet" er det altså lov for en muslimsk MANN å gifte seg med en jødinne, men dette er sterkt mislikt i muslimske miljøer, og det er bestandig en selvfølge at kvinnen konverterer til islam, samt at barna SKAL oppdras muslimskt. Kvinner har ikke noe valg, der er det helt forbudt å gifte seg med noe annet enn en muslimsk mann, fordi kvinner er emosjonelle vesen som så lett lar seg forlede..

    Kort og godt, islam er ikke bare en fascistisk og ond ideologi når det kommer til hvordan man behandler sine medmennesker, den er også diktatorisk hva valg av livspartner angår. "Frihet" er et pussig begrep i islam og i muslimske miljøer, man har nemlig kun friheten til å følge koranens ord.. Og i mange miljøer kommer det et "eller..." etter.
    Man ser det jo i Sverige, alle de muslimske jentene som har vært så frimodige at de har fått seg svenske kjærester som plutselig "faller" fra balkongen i blokka hjemme hos familien.. Om de ikke plutselig "drukner" på ferie i hjemlandet.

    Skal du lyve, ikke bruk et tema som er såpass godt kjent som islams rasisme og tyranni ang livspartner..

    SvarSlett
  8. Ok, så nå skal jeg faktisk lære min religion fra Uralque? Som baserer alle dine påstander på wikipedia og media generelt. Kanskje du heller skal sette deg inn i ting du uttaler deg så mye om. Islam oppfordrer ikke til drap av jøder, det er bare tull! Hadde det virkelig vært en religion som oppfordret til vold ville det neppe vært verdens mest voksende religion (selv idag, etter all den negative mediaoppmerksomheten religionen har fått). Selv jeg ville ikke vært en del av denne religionen om det hadde vært slik, det er først når du virkelig setter deg inn i religionen (og ikke baserer dine kunnskaper på informasjon lest på nettet) at du vil forstå hvor fredelig denne religionen egentlig er. Islams omdømme har blitt ødelagt av radikale islamister, og det er veldig trist for alle oss andre, for det er en bitte liten gruppe av muslimer som får all oppmerksomhet og skal få "representere" oss... Jeg skal innrømme at jeg til en viss grad forstår at folk tenker slik om Islam. Hadde jeg ikke vært muslim, og bare lest om Islam i media ville nok ikke jeg heller stilt meg særlig positivt...

    Men... Om det t.o.m finnes imamer rundt om kring som oppfordrer til vold mot jøder så utgjør de en minimal del. Husk at det finnes 1 millard muslimer, og selvfølgelig vil du finne en god del tullinger blant oss (som i alle andre grupper). Muslimer og jøder har faktisk bodd fredelig side om side i alle disse årene, det først etter Israel/Palestina konflikten kom at slik hat har begynt å spre seg blant noen grupper. Og vår profet som mange her kaller voldelig sa faktisk: Å drepe et uskyldig menneske er som å drepe hele menneskeheten. Og dette gjelder ikke for bare muslimer! Jeg håper vi her kan bli enig om at vi alle, på tvers av religion må respektere hverandre.

    SvarSlett
  9. Og Mandu... Det jeg ville frem til var at det ikke i koranen står at alle jøder skal drepes. Det tror jeg at jeg har klart å vise. Det er tillatt, om det er for menn, å gifte seg med en jødisk kvinne, noe som ikke hadde vært tillatt dersom denne kvinne skulle ha vært drept (noe du hevder)... Men som jeg sa... Det viktigste er at vi alle respekterer hverandre, på tvers av tro og livssyn. Jeg velger å tro at slik hat ikke er i noen fordel, håper dere er enig i det?

    SvarSlett
  10. Og Mandu... Det jeg ville frem til var at det ikke i koranen står at alle jøder skal drepes. Det tror jeg at jeg har klart å vise. Det er tillatt, om det er for menn, å gifte seg med en jødisk kvinne, noe som ikke hadde vært tillatt dersom denne kvinne skulle ha vært drept (noe du hevder)... Men som jeg sa... Det viktigste er at vi alle respekterer hverandre, på tvers av tro og livssyn. Jeg velger å tro at slik hat ikke er i noen fordel, håper dere er enig i det?

    SvarSlett
  11. Anonym 10.52;

    Figurer som deg får meg alltid til å le..
    Å måtte lyve for å beskytte sin religion, det må være slitsomt? Hvordan holder du styr på alle løgnene? Muslimer og jøder har levd "fredelig" side om side den tid jødene infant seg med sin dhimmi-status (dog alle muhammeds massakrer av jøder sier noe annet, slaget ved kayhbar ligeså. Jødehatet startet da jødene i Medina lo av muhammed fordi han var dum nok til å påstå at jesus og moses levde samtidig. Muhammed var ikke akkurat den tilgivende typen, så da han ett år senere hadde fått stor nok hær til å ta Medina gjorde han dette, og slaktet ned jødene som hevn. Virkelig gromkar dere blindt tilber!

    At du ikke kjenner din egen religion må jo være tøft, spesielt når andre har tilgang til koranen, hadither og islams grusomme, blodstenkte historie.. Beklager at du må finne det ut nå, jeg vet hvor viktig livsløgnen er for mange.. Men jeg lar meg da fanken ikke kue fordi noen mennesker lider av en vrangforestilling om at islam ikke er den islam muhammed i sin tid predikerte. Det er, har alltid vært, og vil alltid være hat, tvang, etnisk rensing og verdensherredømme som har størst plass i islam. Selv om løgnere prøver omskrive både historie, nåtid og framtid. Dere er de største tullingene, dere er gjennomskuet for lengst, og forbudet mot islam kommer, vær du trygg. Dere er like velkomne som nazister, og derfor begynner nordmenn bli grundig lei løgner, villedelse og diskrimineringen som kommer fra deres side.

    Og muhammed sa ikke "å drepe et menneske er som å drepe hele menneskeheten.. Her viser du deg grovt uvitende om egen tro og koranen. Eller du beviste deg bare som enda en løgner.

    Sura 5.32 er nemlig slik;

    "On that account: We ordained for the Children of Israel that if any one slew a person - unless it be for murder or for spreading mischief in the land - it would be as if he slew the whole people: and if any one saved a life, it would be as if he saved the life of the whole people. Then although there came to them Our messengers with clear signs, yet, even after that, many of them continued to commit excesses in the land."

    Det første som er å bemerke til dette er at det aktuelle Koranvers er en “forordning” til “Israels barn”. Det er med andre ord ikke noen allmenngyldig forbud mot å drepe, slik Bibelens 5. bud er. For det andre, i lys av andre Koranvers, kan det i beste fall diskuteres om det i det hele tatt er relevant når det gjelder å drepe vantro, om det hele ikke kun dreier seg om et forbud mot å drepe andre muslimer. Hadith kan f eks fortelle at det er muslimenes liv som er hellig, dvs vantros liv er en helt annen sak. En slik tolkning vil være konsistent med øvrige deler av islams lære, dvs å drepe en annen muslim er en alvorlig sak, men å drepe vantro er det med ytterst få begrensninger fritt frem for.

    Du trenger ikke håpe, ingen med vettet i behold vil noen gang respektere islam, men de jobber utrettelig for å bli kvitt dette ekle åket. Og vi gleder oss til en hverdag og et europa uten islam.

    SvarSlett
  12. Anonym 11.05;

    *sukk*
    Det er tillatt for en muslimsk MANN å gifte seg med en jødisk kvinne, men der er regler, er der ikke? Ungene skal oppdras til muslimer, og ikke jøder.
    Kvinner kan samtidig ikke gifte seg med en jødisk mann fordi de er lettpåvirkelige.

    Helt ærlig, løft på sløret og les. Hva sier dette deg? Dette er intet annet enn god gammeldags krigføring. En eldgammel krigstaktikk er å ta fiendens kvinner til fange og tvinge dem til å føde sine barn. Dette er den ultimate ydmykelse for fienden.
    Dere er virkelig kvalme om dere bruker DETTE som argument for at jødene er "godtatt", "reglene" viser oss jo tydelig at sannheten er det motsatte. Hvorfor skal ikke barna kunne oppdras til jøder?

    Hadde islam og muslimer respektert andres livssyn og religion hadde sannelig verden vært et bedre sted. Men av en eller annen grunn vil dere ikke respektere andre. Respekten skal visstnok bare gå en vei.

    Sånn funker det ikke, så jeg har bare ett å si deg; Om du velger å tro på svadaet, reglene og hatpropagandaen en syk pedofil landeveisrøver på 600tallet klarte å ralle utav seg, værsegod. Men forvent ikke å bli respektert for å være såpass lite ærefullt valg. Jeg ville ikke respektert deg mer enn en hvilken som helst annen nazist. Og det kan du heller ikke kreve.

    SvarSlett
  13. nå må dere rasist normen slute
    dere er som jødene
    blir ekkel av dere
    vi muslimer er dem retttroende
    jøder fortjener å høre det
    se hvordan jøde holder på med vår brødre i palestinia
    dem er noe dritt mensker å dere normen støtte dem
    dere fortjener det samme som jødene

    SvarSlett
  14. Hehe, jeg synes mer synd på deg, som så hardt prøver å vise negativer sider av en religion, uten å lykkes. Jeg tror neppe 1 millard mennesker her i verden er dumme, og jeg er også klar over at mennesker som deg finnes. Som ikke ønsker forsoning, men bare å rakke ned på andre. Lykke til med livsoppgaven din. Blir bare kvalm av all hat du har i deg, og ser egentlig ingen grunn til å diskutere med deg videre.

    SvarSlett
  15. mora mi sa at jeg ikke skulle snakke med fremmede... trur at anonyme går under fremende....
    Dang... Mandu... WOW kunne egentlig bedre selv... men jeg må si dett til anonym... JEG er ikke en muslimsk misjonær... hvis jeg har latt deg forstå det så beklager jeg det... den eneste agenda jeg har er å tale muslimer imot inntil de reiser ifra norge... islam samenligner jeg med nazismen(trur faktisk det var ett nært sammarbeid imellom de under 2.verdens krig, men det gjorde jo svenskene og) så da kjære anonym da veit du hvordan det henger sammen

    SvarSlett
  16. Hehe, jeg synes mer synd på deg, som så hardt prøver å vise negativer sider av en religion, uten å lykkes. Jeg tror neppe 1 millard mennesker her i verden er dumme, og jeg er også klar over at mennesker som deg finnes. Som ikke ønsker forsoning, men bare å rakke ned på andre. Lykke til med livsoppgaven din. Blir bare kvalm av all hat du har i deg, og ser egentlig ingen grunn til å diskutere med deg videre.

    SvarSlett
  17. Dine tanker minner meg mer om Nazisme enn Islams lære. Om du vil fortsette å leve i denne boblen din hvor du tror du er "den gode", så vær så god.

    SvarSlett
  18. "Muslimer og jøder har faktisk bodd fredelig side om side i alle disse årene, det først etter Israel/Palestina konflikten kom at slik hat har begynt å spre seg blant noen grupper"

    en neget merkelig uttalelse synes jeg,,,,

    "the West Bank
    Jews who had dwelt on historical Palestinian terrain both east of the Jordan River and in the area called "the West Bank" were driven out of that land's Arab-dominated towns over the past half century by sporadic pogroms and pillage, so that by the 1940s the Palestinian towns in Transjordan and the West Bank were considered "purely Arab" -- already purged of their former Jewish population. The Jews once living in the area of Palestine known as Jordan and the West Bank had become "Palestinian Jewish refugees" as the result of Arab violence. And the fact that there are Jewish "Palestinian refugees" of twentieth-century vintage is overlooked even in Israel. These refugees found safety only in the predominantly Jewish-settled areas of Palestine's coastal plain, which today is Israel. By 1948, the more than seventy-five percent of Palestine that the British had allocated to the Arabs as "Transjordan" already had been efficiently purged of all Jews, through periodic Arab onslaughts upon the various long-established Jewish communities. Despite that fact, the Jordanian government's nationality law of 1954 sought to safeguard its would-be racial purity: According to that law "Palestinian" living in Jordan was entitled to Jordanian citizenship unless he as a Jew."
    har flere andre exempler men tenker denne sier det meste,, føru og under 2.verdenskrig var det hyppig møtevirksomhet imellom naziser og muslimske ledere som var enig om en endelig løsning i jødeproblematikken...
    Amin al-Husseini (Mohammad Amin al-Husayni, امين الحسيني) (født omkring 1895, død 4. juli 1974) var en palestinsk nasjonalist og muslimsk religiøs leder. Han var medlem av Jerusalems mest ansette familier, og innehadde to høyt ansette embeter: stormufti av Jerusalem og president for den høyere arabiske komité.
    Amin al-Husseini var motstander av en jødisk stat innenfor grensene av det daværende britiske Palestinamandatet. Internasjonalt kjent ble han først da han ble stilt for et britisk tribunal etter en serie massakrer på jøder i 1929. Til sitt forsvar siterte al-Husseini fra Sions vises protokoller, som alle opplyste mennesker visste er en forfalskning utført av tsarens hemmelige politi. Da Adolf Hitler kom til makten i 1933, sendte al-Husseini ham gratulasjonstelegrammer, og fra 1938 mottok han også våpen fra nazistene.

    Under andre verdenskrig flyktet al-Husseini til Tyskland, etter å ha deltatt i et anti-britisk/pro-tysk kupp i Bagdad i 1941. Heinrich Himmler beæret ham med tittelen stormufti, som ikke var noen tradisjonell muslimsk tittel, men som al-Husseini valgte å beholde og bruke. Hans slagord under alle oppstander mot britene var Idbah al-Yahud!, det vils «drep jødene!»

    SvarSlett
  19. "Hadde det virkelig vært en religion som oppfordret til vold ville det neppe vært verdens mest voksende religion (selv idag, etter all den negative mediaoppmerksomheten religionen har fått)." Påstår en anonym muslim.

    Virkelig? Og hvorfor har Islam fått "all den negative mediaoppmerksomheten"? Ganske enkelt fordi de toneangivende muslimske lederne nettopp oppfordrer til vold. Overalt i verden, og mot alle som ikke deler deres tro.

    Muslimenes form for fred, er av samme type som nazistene i sin tid jobbet for: Når bare alle er blitt nazister/muslimer, er det ingen flere å slåss mot. Da blir det logisk nok fred.

    SvarSlett
  20. Det må være deilig å leve i en så selektiv virkelighet som du gjør...

    At du hater muslimer er jo bare rett og rimelig...at jøder skyter palestinske småbarn for steinkasting likeså...Det er når de brunhudete åpner kjeften sin grensa di er nådd...Lenge leve enfoldigheten og ensidigheten!!!

    SvarSlett
  21. men hvem lærer småbarna å kaste stein? gjør du det? isteden for å sloss selv sender muslimer kvinner og barn først... de er jo mindre værd enn mennene

    SvarSlett
  22. ""Virkelig? Og hvorfor har Islam fått "all den negative mediaoppmerksomheten"? Ganske enkelt fordi de toneangivende muslimske lederne nettopp oppfordrer til vold. Overalt i verden, og mot alle som ikke deler deres tro."""

    Det gjør kristne ledere og det.. kristne fanatikere oppfordrer til vold også..

    jødiske fanatikere..og terrorister gjør det også..

    Hindu fanatikere og terrorister gjør det også..

    Buddistiske fanatikere gjør det samme....

    Håper du forstår poenget her.. eller er du bare for dum til å innse det?

    SvarSlett
  23. nikkel25:
    Innlegget ditt kl 09:07 gjør deg dum.
    Klarer du å innse det?

    SvarSlett
  24. Islam er ingen religion; Det er en ideologi med sterke sekteriske trekk, og store deler av islam er uforenelig med de grunnleggende menneskerettighetene som individfriheten.
    Jødedommen hadde også sekteriske trekk, noen små grupper har det ennå.
    Napoleon innkalte i sin tid de jødiske religiøse overhodene i Frankrike til en samtale, der de måtte svare ja eller nei på tolv sentrale konkrete spørsmål om deres opptredener og levemåte:
    Ville jødene akspetere forbud mot flerkoneri? Ville jødene begynne å ta renter ved pengeutlåning også av jøder-og ikke kun ikkejøder? Ville jødene akspetere at fransk lov stod over jødisk lov?
    Svaret de jødiske lederne ga, avgjorde om jødene fortsatt fikk lov å bo i Frankrike. Det ble satt hardt mot hardt og de ble tvunget til å definere de nasjonale og etterhvert de menneskerettslige lovene og væremåtene over de religiøse sekteriske.
    Med dette ble grunnlaget lagt for mindre konflikter og utvikling i det franske samfunnet, samt for en forbedring for jødene selv.
    Dette må også skje med Islam. Men veien frem er brolagt med tragedier, da man har å gjøre med en voldsreligion og profet som dyrket blodet og slaktingen fremfor menneskverdet.
    Tenk deg om;har du sett mange muslimer i Norge som går i protesttog mot kvinnevold, omskjæring, selvmordsbombing? Jeg husker protesttog mot Rushdie og karikaturtegningene.Ellers er det storst sett taust.
    Òg; de venstreorienterte som i sin tid så på Maos Kina, Stalins Sovjet og Albania som foregangspersoner-og land, sitter nå som politikere, byråkrater og journalister og definerer enhver konfronterende tilnærming til muslimene eller mørkhudete person som rasisme og ondskap. I følge dem er det de selv på venstresiden som har enerett på hjertvarmeforvaltningen og sannhetsdefineringen. Husk Sofienbergparksaken: I alle medier kom hylekoret, til og med fra Stortinget med regjeringsmedlemmer og fra tidligere justisminister Anne Holt. Alle fungerte som påtaler-tiltaler- og dommer, uten å ha satt seg inn i saken ordentlig.
    Kongehuset setter også dagsorden med ensidig støtte til arrangementer på den politisk korrekte venstre siden. Haakon og Mette M i markering mot omskjæring av jenter eller æresdrap? Neppe. De påvirker demokratiet uten å delta på demokratiske prinsipper. Genetisk demokrati..
    Derfor er det vel så viktig å bli bevisst samt frykte disse kreftene like så mye som islam i seg selv. Disse kreftene omfavner det som står i motsats til-og som har som mål å ødelegge vestlige verdier. Norge støtter også islam som religion med mye penger. Det må ta slutt, for islam bryter med grunnleggende normer , regler og lover. Islamsk råd tar ikke engang en solid avstand fra dødsstraff for homofile.
    Mange muslimers opptreden og praktiseringen av islam skaper sakte men sikkert grobunn for nye utryddelsesscenarier, for det skaper kraftige motkrefter.

    SvarSlett
  25. Anonym sa...

    nikkel25:
    Innlegget ditt kl 09:07 gjør deg dum.
    Klarer du å innse det?


    ----------------------------------------------

    jaha? OG det du sier får deg til å se ut som en tilbakestående person..

    SvarSlett
  26. Jeg lurer på ett par ting hvor mange av 1 milliard muslimer som er frivillige muslimer,kan feks en kvinne i Islamabad uten å sette seg selv i fare ta av seg sløret å gi beskjed om att hun ikke ønsker å være muslim?
    Mange muslimer vesten lager masse oppstyr,klager og krever respekt i motsetning til innvandrere med annen bakrund som nesten alltid som glir inn i samfundet uten problemer,hvorfor? Finnes det en eneste muslim av ikkevestlig bakgrund som faktisk er invitert til sitt nye forhatte vestlige hjemland?

    SvarSlett
  27. Hadde det ikke vært for jødene så ville aldri 9/11 skjedd !!!!!!

    SvarSlett
  28. Anonym 1.43 : du uttaler deg ang 9/11 som om du har vrangforestillinger.
    -Som et offer som stadig skylder på andre. Muslimene får ta tak i sin egen væremåte og situasjon, og egne samfunn. Nevn et land med muslimsk styre der situasjonen for alle innbyggerne er god og der menneskerettighetene følges. Mange land med muslimsk styre har ikke engang ratifisert FN`s menneskerettighetserklæring. Det sier jo sitt.

    SvarSlett
  29. Jøder i Israel dreper tusenvis av palastinske barn hver dag. De plyndrer dems hus og kaster kuler og hvit fosfor på de uskyldige menneskene som har mistet håp. Hvem skal beskytte dem. Er dere alle sammen er hjernvasket, ser dere virkeligheten? Hvorfor skal vi sysnes alltid stakkars jøder, når jødene selv driver med tortur i nåtid. Våkn opp. Se realiteten, se andre tv kanaler en NRK og les andre kilde ren VG og dagblabet. Du fornadrer menning om de "stakkars jøder"

    SvarSlett
  30. Anonym 13.59; Virkelig? Tusenvis av barn HVER dag? Da er det jo nesten en bragd at det er flere palestinere igjen her i verden? Og vi kan vel alle være enige om at enhver stat har lov til å beskytte seg om angrepet? Slik Israel blir av palestinerne dag inn og dag ut? Det var jo 8000+ rakettangrep som ble gjengjeldt under storoffansiven på Gaza for litt over ett år siden, 8000+ rakettangrep på 2 år. Se for dere at rollene her snues om, at Israel angriper, uten grunn, alle sine naboland, non-stop i to år. Ville de "ærefylte" muslimske naboene funnet seg i det? Eller ville de forsøkt lage parkeringsplass av Israel?

    Jeg må innrømme at jo flere palestinere og muslimer generelt jeg møter og diskuterer med, og opplever i hverdagen, jo bedre skjønner jeg Israels handlinger. Det krever virkelig endel å holde ut med slike voldsforherligende naboer som i tillegg har lovfestet sin plan om å utslette Israel. Jeg blir dårlig av alle som deg, som føler at Israels gjengjelding av ustoppelige angrep fra palestinerne gjør det greit å hate og trakassere jøder. Det er motbydelig.
    Hvis Hamas og palestinerne som insisterer på å stadig sende raketter mot Israel faktisk brydde seg om de sivile ville de vel ikke gjemt seg mellom skjørtene til sine kvinner eller lekende barn mens de utførte sine lite ærefulle "oppdrag"? Ville man ikke da forsøkt å skåne kvinner og barn istedet for å bruke dem som skjold?

    Det er ikke å komme unna at Israel til tider begår det man kan se på som uhyrligheter, men palestinerne er så mange hakk verre at å ta deres side blir umulig for tenkende mennesker.

    Å ofre sine kvinner og barn i sin ideologiske krig er ikke ærbart eller akseptabelt!

    SvarSlett
  31. Snar på tide å konvertere til Islam nå? Så man ikke ender opp som slakt.

    SvarSlett
  32. Det er de som er usikre på sin egen religiøse bakgrunn som alltid har et behov for å rakke ned på andre religioner. Få det inn i huet, og voks for helvete opp! Forresten, det bildet du har på dette innlegget er fra India, og folkene bak Siv er sikher (wikipedia dette, så finner du garantert noe å mislike ved denne religionen også). Uansett, det at du valgte dette bildet bekrefter bare hvor blind og trangsynt du er, din avskyelige, lille apekatt.

    SvarSlett