tirsdag 9. mars 2010

Rasismen som blir godtatt

De siste dagene har vi i VG kunnet lese om norskpakistanske jenter som lever et dobbeltliv for både å tekkes en familie som sitter så til de grader fast i den innavlede gjørma i Punjab til tross for tiår med botid i Norge og for å på den andre siden kunne leve som tilsynelatende normale individer. Norske verdier godtas ikke.

Norskpakistanske "Aina", født og oppvokst i Norge;

"- Norsk og pakistansk kultur kan ikke blandes. De er så forskjellige. Man prøver å trekke fram det beste i begge, men blir stoppet midtveis. Foreldrene mine minner meg på at jeg ikke er en «hvitmanns-unge», mener hun."

Norskpakistanske "Huma", "Amna" og "Sara", født og oppvokst i Norge;

"
- Fra vi er små og til gifteklar alder, er vi som et produkt som skal selges. Markedsføring er veldig viktig. Når man er ute etter å finne en potensiell ektemann, trenger man gode referanser for å få gode kandidater. Derfor vil ikke foreldrene mine at jeg skal gå ut og ha mye sosialt liv, sier Sara.

- Jeg vil ikke at noen skal se meg røyke, fordi det er tabulagt. Det er ikke fint at jenter røyker, de får et stempel. De blir kalt for dårlige jenter. Jeg vil ikke at foreldrene mine skal vite det. Da vet jeg ikke hva de kommer til å gjøre, sier «Amna».

«Huma» sier at hun gjerne vil flytte ut for seg selv, men det forblir trolig bare en drøm. Hun får høre at det er uaktuelt fordi hennes far mener at folk vil baksnakke. Hvorfor vil en jente bo alene?

- Folk tenker alltid negativt, de tenker at man vil flytte ut for å ha sex eller drikke alkohol. De tenker ikke at jenter trenger å få pusterom i denne kulturen. Så lenge det er dårlig i andres øyne kan jeg ikke få lov til å gjøre det, sier «Huma».

Foreldrene til jentene stiller krav om at de skal gifte seg innenfor sine kaster, og ekteskap med ikke-pakistanere kommer ikke på tale.

- For det første er det vanskelig nok å finne seg en mann som man blir forelsket i, og i tillegg må han være fra samme kaste. Hva slags krav er det foreldrene våre stiller oss. Det er umennesklig. Og tanken på å gifte meg med en nordmann kan jeg bare glemme, det er uhørt, sier «Huma»."

De eldre pakistanske kvinnene Parween, Alia og Abida hadde også sitt de ville si om temaet
(og tro ikke at dette var en skrivefeil, disse damene er så lite norsk-noesomhelst som de kan få blitt.);
"- Døden er bedre enn vanære, sier Parween bestemt. (et lite gufs av æresdrap-mentaliteten muslimer er så kjent for anyone?)

- Gutter blir tilgitt i vår kultur. Hvis en gutt kommer ut av fengsel og begynner å gå i moskeen, vil folk være glade for at han har skjerpet seg. Men hvis en jente får ødelagt ryktet sitt, vil folk aldri glemme det. Det vil bli husket i syv generasjoner, hevder 50-åringen.

Det blir stille i rommet når de blir spurt om det er greit hvis deres jenter gifter seg med norske menn. Damene ser litt på hverandre før Parween velger å svare. Hun snakker på vegne av alle tre før hun svarer.

- Hvis jentene gifter seg med nordmenn, vil vi kutte ut kontakten med dem. Vi vil bryte med ungene. Nordmenn har ikke samme religion og kultur som oss. Det er ikke lov for muslimske jenter å gifte seg med ikke-muslimske menn. Hvis man ikke følger Gud, havner man i helvete, sier hun.

De forklarer at jenter ikke skal ha kjærester. Det er forbudt i islam og i den pakistanske kulturen, understreker mødrene. De bekrefter at kastesystemet vesentlig når man skal velge ektefelle.

- Kastesystemet lever i beste velgående. Hvis man gifter seg på tvers av kaster kan man få slengt kommentarer og bemerkninger om at man er gift med en fra lavere kaste, sier Alia.
Hun forteller at alle hennes barn har giftet seg i familien, at ingen har noen gang giftet seg utenfor kasten.

De eldre kvinnene som VG Nett snakker med, tror ikke på kjærlighetsekteskap. Slike ekteskap ender gjerne opp med skilsmisse, mener de.

Alle tre damene sverger på at de aldri har løyet til sine foreldre. På landsbyen i Pakistan var det uhørt at jenter gikk ut alene eller med venninner på kvelden. I Norge møtte de en annen virkelighet, likevel er de ikke villige til å forandre seg.

- Vi som kom hit, vil gjerne holde på vår kultur, religion og miljø. Vi er ikke klare til å forlate hvem vi er. Våre barn tenker dessverre annerledes. De er bare opptatt av frihet og bestemme selv, men vår religion og kultur tillater ikke det, sier Abida.

Parween utrykker misnøye ved den yngre generasjonen, som hun beskriver som utakknemlig.

- Vi har gitt barna alt, men de respekterer oss ikke. Vi gir dem alt gratis og de betaler ikke noe hjemme. Hvorfor må jenter dra på ferie? Er det bare fordi nordmenn gjør det, spør hun.

Parween kom til Norge på slutten av 1970-tallet, og sier at hun ikke var forberedt på konflikter med den yngre generasjonen.

- Når vi kom hit, tenkte vi ikke på at barna våre skulle gå imot våre ønsker. Vi ville at de skulle ta utdannelse og gifte seg. Vi var ikke forberedt på at de skulle begynne å leve på måter som er uakseptable for oss, sier hun."

Dette ble mye sitater fra de artiklene, beklager det, men det disse damene sier er faktisk vanvittig viktig. Pakistanerne lukter faktisk mer rasist enn hvitløk, det må tas på alvor.

At kvinner som har levd hele sitt voksne liv på Norges bekostning, som takket være dumsnille nordmenn fikk en del av all melken og honningen som kom etter at Norge (med hjelp fra USA) fant olje på slutten av 60-tallet. Etter at den var funnet tok det få år før gullgraverne kom fra Punjab, dog uten hakke og sil. Dette er snyltere, intet annet, de hadde aldri planer om å utvikle et enda bedre samfunn sammen med nordmenn og det beviser jo faktisk Parween og de to andre damene som VG fikk intervjuet.

Hvis jentene gifter seg med nordmenn, vil vi kutte ut kontakten med dem. Vi vil bryte med ungene. Nordmenn har ikke samme religion og kultur som oss." Oversatt; Vi vil gjerne bo her og nyte godt av godene deres fordi hjemlandet vårt er ett høl, men vi ser ned på dere og forakter dere, samtidig som vi ikke klarer å identifisere, bak sløret av ignoranse, hønsehjernethet, islam og pre-middelalderkultur fra Punjab, at grunnen til at vi bor her og ikke "back home" i hølet vi kom fra, er at vi er som vi er og at de er som de er.

De gir uttrykk for å forakte både nordmenn, nordmenns kultur og nordmenns levesett, deres barn får ikke lov til å være som norsk ungdom, får ikke gifte seg med nordmenn og de får ikke ha samme rettighetene som norsk ungdom, men de har ingen problemer med å snylte på de samme ekle nordmennene de forakter så inderlig sterkt.

tror jeg det er nok. Nå tror jeg mange over det ganske land begynner å bli mer enn bare lei av å se hva man får igjen av mennesker man tok inn, fødde og tok vare på da de kom som "turister" uten en krone i lomma da de hørte om pengene i det kalde nord. Og uten tvil, nå må det snart gjøres noe.

Siste artikkel i serien er jo om Sehrish Shirazi (19) og Saba Arshad (21), som føler de må fortelle Norge at de må ikke leve dobbeltliv, de lever akkurat som de selv vil, uten festing, uten kjærester, bor hjemme gjør de, og generelt har de det bare flott! Pakistanere er sine egne verste fiender altså. Grunnen til at disse to nautene går ut i VG er nemlig ikke at de vil hjelpe andre pakistanske kvinner, men fordi DE ikke vil bli stigmatisert. Altså er det null vilje i det pakistanske miljøet til å hjelpe jenter som ikke klarer stå opp mot rigide kulturelle regler, det eneste det er vilje til er å leve egne liv.

Og så spør man hvorfor kvinnekampen ikke er kommet lengre i pakistanske og muslimske miljøer? De er jo så selvdestruktive at halvparten kunne vært nok..

34 kommentarer:

  1. Norge fikk ikke hjelp av usa for leting av olje, det var shahen i iran som finansierte norges olje leting i nordsjøen osv...

    Og jeg syns folk bør leve som dem vil og følge sine kulturer uansett hvor man er fra eller hvor man er, eller hvem sitt land man er i

    VI ER ALLE MENNESKER LA FOLK LEVE SOM DEM VIL SLUTT OG HØR PÅ POLITIKERE SOM LYVER SOM BARE PRØVER OG FÅ PROFIT UT AV MENNSKEHETEN I VÆR VINKEL DEM JOBBER I!!!

    våkn opp isteden for og klage på muslimer og hva dem gjør begynn heller og se på vår egen "Norsk" stat som bryr seg heller mer om amerika enn sin egen nasjon... Og for og ikke snakke om vg og dems propaganda og masse hjernevasking

    SvarSlett
  2. Er ikke ukjent med at tullinger prøver å omskrive historien for å fremme "sine", men den der var drøy..
    Forøvrig, her kan du lese om det norske oljeeventyret, uten propaganda fra midtøsten;
    http://www.museumsnett.no/ntm/no/utstillingene/Jakten_oljen/historie.htm

    Nej, mennesker kan ikke leve som de vil og følge sine(u)kulturer hvorenn de er fra eller hvor de måtte befinne seg, bl.a bryter den pakistanske stammekulturen med norsk lov og norske normer, (ytringsfriheten, valgfrihet, lover mot å holde døtre som fanger/slaver, normer mot incest (søskenbarnekteskap innen "kasten"), da dette fører til mange vanskapte og dødfødte barn. Det kan ikke nordmenn finne seg i.

    Det er et gammelt ordtak som går "When in Rome, do as the romans", og dette sliter muslimske innvandrere til vesten med å skjønne. Det at fremskritt og utvikling ikke kommer av å ligge med ræva til værs hele dagen, eller ved å snylte på andre eller undertrykke sine barn. Muslimer ødelegger sine egne samfunn, for så å fortsette destruksjonen her.

    Hvorfor skal nordmenn finne seg i det mener du? Nordmenn er ikke interessert i religiøs galskap, vi har kastet av oss et religiøst åk, og ikke faen om vi vil ha et nytt et.

    Om muslimer virkelig mener at de MÅ få flagge islam og sine muslimske verdier høyt for å kunne overleve, da er muslimske land i midtøsten stedet. Her i vesten får dere stadig trangere kår, vel fortjent. Jeg unner dere virkelig det, etter all faenskapet muslimer har påført vesten.

    Forøvrig flott måte av deg og de pakistanske damene å takke for maten på. Bite hånden som har fødd dere så lenge. Fy faen.

    SvarSlett
  3. Det er propaganda instrumenter det her..

    På alle måter lage propaganda.. for å jevne ut problemene innlands..

    LAG FALSKE BULLSHIT NYHETER!! SÅNN AT FOLK KAN SLUTTE Å TENKE PÅ IRAK KRIGEN OG VIKTIGE BULLSHIT TING NORGE ER MED PÅ!


    Dette er psykologi det her.. lett å se gjennom!! idioter henger seg opp og skriver blogger om sånne saker. Fordi dette er komplett BULLSHIT!

    selvom hun ene jenta har det sånn så har ikke alle det sånn. SÅ dette er rent bullshit propaganda..for å få tankene på folk av de virkelige problemene i verden.

    SvarSlett
  4. Jeg vil anbefale alle muslimske!!!!!! jenter og kvinner som er helt uenig med sine foreldrene eller familie MÅ ta en kraftig og seriøs konstant oppgjør mot dem engang for evig.
    Det er mer enn nok å leve under et faschistisk og steinalder relegion og kultur fortsaat etter 1400 mørke år.
    Vi lever i 2010 i vesten under verdifulle sivilisasjon som er innkludert ytringsfrihet , likstilling, menneskerettigheter osv.

    SvarSlett
  5. Anonym 09.52;
    Lærte jeg deg et nytt ord? Det er såvisst mange ting som ikke er rett i verden, men for å få ordnet noe må man begynne på hjemmebane, for så å jobbe seg utover. Det er muslimers hovedproblem, det er en logisk brist innbakt i ideologien de hengir seg til i ett og alt, og dermed er logikk svært vanskelig å forholde seg til.. Desverre for alle som må forholde seg til dem.

    Muslimers fanatiske tro på muhammeds epileptiske anfall og hallisunasjoner er et enormt problem verden over. Dèt bør vi ta tak i, jeg er helt enig i. Vi bør avskaffe Islam verden over, da er mange store problemer for veldig mange av verdens borgere løst.

    SvarSlett
  6. Fanatisme er aldri bra, uansett hvilken retning og bakgrunn det har. Synes kanskje Norge har blitt litt for tolerant når det gjelder ekstremistiske holdninger.

    SvarSlett
  7. Islam er en særiøst tilbakestående religion..
    Hva slags tilstander hadde det ikke blitt hvis vi også skulle gjøre som våre kristne forgjengere gjorde å slakte alle ''ikke troende''??
    Ja tro det eller ei, dere er skitne ikke-troende som følger en falsk profet.. Sorry, jeg mener sleiker en falsk profet i ræva!
    Dere kan få beholde døtrene deres for allt jeg bryr meg, men hold gutta deres unna jentene våres da for svarte.. Å de som sier at norske damer er horer: Dere er horer, morra deres er horer, søstrene deres er horer og fuck it, yoh daddy too.. Nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg er så slem, enkelt!! Mora mi er norsk, søstra mi er norsk og bestemora mi er norsk.
    Å vil dere ha tilbake kulturen deres skal det for faen dette granater i skallen på dere, Innlagt vann kan dere glemme, vi skal la hver 3 unge dere får få leve å kun 20 % skal få gå skole! happy now?

    SvarSlett
  8. Jeg mener Islam kan sidestilles med ideologier som fascisme og nazisme. Etter min mening burde derfor denne religionen forbys. Muhammad var faktisk verre en Hitler. Nå er det nok respekt og tolleranse-bullshit.

    SvarSlett
  9. vi alle vet hvem som er hore her.det er norske jenter.90% går rundt å puler på alt. muslimske jenter er rene .vi har ikke 3-4 barn med forsellige mannfolk. og vi blir her til dere vantro har drar fra våre muslimske land. og du over mora di er hore og søstra di bestemora di alle er horer. gå spør dem hvem sin unge du er. de veit sikkert ikke. vi muslimske jenter vil ikke ha likbleke zombier.og dere har ingen kultur ,vi vil ikke bli intigrert.vi vil ikke gå rundt hore oss drikke alc pule unger ,vi lever med ære.og vi kommer til å forandre hele norske såkalte kulturen.JA DERE ER SNART UTRYDDET HAHA .eller dere utrydder dere selv,dere klarer ikke føde unger engang.dra til sædbanken jenter hehe....

    SvarSlett
  10. Helt katastrofe er det ikke. Den norske gutten kan "konvertere" til islam, og så er alt bra.
    Etter som jeg har forstått er bare én setning nødvendig for å bli muslim.

    SvarSlett
  11. Dette er grusom lesing. Nå må snart pakket sendes ut av landet. Man skal være utrolig blåøyd (og det er vi) for ikke å forstå at den islamske agenda er å overta hele samfunnet. Toleranse finnes ikke, og vi som er nordmenn blir sett ned på og er uverdige disse menneskenes barn som ektefeller! I bloggen her sies det jo rett ut!
    Nå må ansvarlige politiske partier ta tak, ellers stemmer jeg på SIV, selv om det er et stort nederlag for meg! Skulle ønske jeg turte å stå fram med fullt navn, men slik er ikke samfunnet vårt lenger!

    SvarSlett
  12. "pakket" sendes aldri ut av landet. Vi har latt det gått alt for langt og det er nå for seint. Vi var en gang en nasjon av stolthet, nå er vi de svakeste, mest naive f*ittene i verden. HVa skjer når muslimene er i flertall I Norge.... 30 000 hvert år. 3-6 unger pr par, tenk om 100 år. Ikke vanskelig å skjønne at det går til hellvette.

    SvarSlett
  13. Jeg er, som blond og blåøyd nordmann, stolt av å kunne meddele at jeg har pult opptil flere muslimske jenter opp i gjennom - slik som hun anonyme hora et par poster lenger opp ^^^

    7 stykker for å være eksakt, og det bare her i Oslo.

    Tro meg, kåtere jenter skal dere lete lenge etter - mye mer enn den vanlige norske gjennomsnittsjenta. Grunnen? De får altfor lite pikk ellers i livet. Tro ikke et sekund på at de har spesielt uskyldige tanker :-)

    Ikke er de spesielt "rene" i troen heller, hyklere som lever et dobbeltliv: fromme jenter foran familie og mødre, men suger kuk som et uvær når det kommer til stykket!

    SvarSlett
  14. Er Nordmenn verdens største hyklere ?
    Norske tenåringsforeldre vil vel også ha kontroll med hva deres tenåringsdøtre driver på med.
    Det blir neppe stor jubel om deres tenårings datter på 15 år kommer hjem gravid etter et tilfeldig møte på en fest.Så forskellen er egentlig ikke så stor.

    SvarSlett
  15. 100% ENIG MED BLOGGER!

    SvarSlett
  16. Spesielt å lese innlegget til anonym 12.11..

    Så mange motsigelser, så lite kunnskap, slik ignoranse,så kjepphøy og samtidig så naiv..

    Å påstå at dere muslimske jenter har "ære" samtidig som det brukes en slik nedrig og æreløs måte å omtale andre.. Er det rart muslimske jenter har fått dårlig rykte? At _dere_ mener dere rene og ærbare er innbilning kjære deg, resten av den vestlige verden ser på de av dere som kvinner som enten er så svake at dere ikke klarer stå opp mot et mannssamfunn som ser på dere som varer, som husdyr, eiendeler, eller så er dere bare de verste svikerne mot kvinner som har eksistert. Hvis dere er sterke, uavhengige kvinner som dere påstår, og likevel kjemper for at kvinner skal fortsette å være verdt mindre enn mannen, at kvinnen kun skal være rugekasse ved kjøkkenbenken inntullet i telt.. Da finnes det virkelig ikke ord for hvor jævlig dårlige mennesker dere er, men èn ting er sikkert; Dere har ikke så mye som et ærefult ben i kroppen.
    Dere er svikere, og det vil vi også behandle dere som.

    Forresten, hvis dere er så stolte av å ikke ligne på oss sterke, frie hvite kvinner, hvorfor har akkurat hudblekningsprosedyrer blitt så enormt populære blant asiatiske, arabiske og afrikanske kvinner, sammen med nese-, øye- , leppe- og puppeoperasjoner, alt for å se mer "vestlig" ut?

    Hyklere.

    SvarSlett
  17. nå er det vel ikke tenåringer det er snakk om her, men jenter godt opp i 20-åra.. Og som andre har sagt - muslimske jenter er kun rene på utsiden og ovenfor far/bror, vi som kjenner mange vet at de er dirty som få når det kommer til stykket.. Horer nei, men kåte små uvær er dem!

    SvarSlett
  18. Hva er det som feiler dagens "nye" generasjon av pakkiser? Sånn som den tingen lngre oppe som skriver at musslingene skal forandre den norske kulturen? Jeg merker at det nå er på tide og innføre fellings tillatelse på disse skade dyra som har sugd seg som noen blodigler inn i vårt samfunn. Jeg blir rett og slett sjokert når jeg leser at disse iglene som har fått være i fred nå bekrefter at de er skadedyr som vil utslette de norske verdiene. Denne typen holdning er ikke akseptabel. Jeg mener at det burde være lov pålagt norsk skole, og at etter et par år så var det en kunskaps prøve bare for og sjekke at de virkelig forsto de norske verdiene. Ja det er helt greit at de skal ha rett til og velge sin egen religion, MEN DETTE GIR DEM IKKE RETT TIL OG DISKRIMINERE OS ETNISKE NORDMENN/KVINNER!!! Nå er det faen på tide at de får opp øynene og forstår at i Norge så lever vi ikke på 1200 tallet, men at vi faktisk lever i 2010. Jeg har forståelse for at med det tørklet hengendes foran trynet så kan det være lett og stokke om på tall og ord, så her kommer et pro tip: ENETEN LØFT VEKK DASSKLUTEN MENS DU LESER, ELLER SÅ LA VÆR OG TA DEN PÅ I DET HELE TATT. Kanskje vi skulle gjort som Hellige Olav og tatt et raid rundt i Norge. Lina opp disse musslingene og gitt de valget. Enten intregering eller av med et lem. La oss se hvor mangen som kommer hit da. Jeg er lei av og se at mine skatte penger som jeg jobber hardt for skal bli brukt på søppel og skadedyr som ikke vil bidra til den norske kultutren og verne om grunnlegende norske verdier.Kast pakket ut og la oss etniske norske være i fred!

    SvarSlett
  19. Anonym 13.24;

    Si meg, møter du noen gang nordmenn? Du virker så påvirket av fordommer og all svoveltalen til imamen ang nordmenn..

    Nej, det er nok muslimene som er de største hyklerne her i verden.
    du vet, de som påstår seg "ærbare", og samtidig slenger så mye dritt om sine egne at ingen kan stole på noen i muslimske samfunn?

    For ikke å snakke om muslimene som påstår at islam er fredens religion, samtidig som man truer alle ikke-muslimer med drap, terror og elendighet med mindre alle underkaster seg islam og muhammed, og alle skal leve etter koranen. Og om ikke så skjer, så må alle dø, det er bare allahs vilje.

    Og muslimer har ingen problemer med å drepe døtre, søstre, koner om de bringer "skam" over familien. Æren går alltid foran liv i muslimske hoder, og en muslimsk families ære sitter jo som vi alle har skjønt i kvinnenes underliv.

    Ingen slår muslimer når det kommer til å være gode hykler.. unnskyld, muslimer.

    SvarSlett
  20. Svømmedyktige muslimske ungjenter har en lei tendens til å drukne,på ferieturer til Pakistan,
    da de har familiens ære i trusa.

    SvarSlett
  21. Denne "Potetinnen" over er et godt eksempel på mange muslimske jenter/kvinner. Stygg i munnen! Jeg skal fortelle dere at ingen kan være så jævlige som disse kvinnene. De har et så stygt munnbruk at det er ikke sant. Og de gjør ingenting annet enn å kreve, grine og true med selvmord hvis de ikke får det som de vil. Ja løgn og lureri er noe som de er ekperter på. Jeg vet personlig om en jente som hadde sex med sin svoger. Dette visste søsteren og broren om. Jenta måtte jo få sex, bedre sånn enn at hun gikk på byen. Sånt blir det jo snakk om.
    Muslimske menn som jeg kjenner som har hatt ekteskap og forhold med norske kvinner sier selv at det var paradis. Ømhet og omsorg. Idag er de gift med kvinner fra samme land, og sier det er ikke det samme. Det er ingen kjærlighet der. Så til deg potetinne: lur på det du når du blir gift; kanskje din mann drømmer om en norsk øm og kjærlig kvinne! IKKE kall norske kvinner for pakkishorer! Mange er hjernevasket, lurt, men det finnes også gode menn blandt muslimer/utlendinger. Manupulering og lueri er mange eksperter på.
    Mange foreldre vet om disse såkalte dobbeltlivene. En annen ting jeg synes er merkelig er at de eneste FANE sakene disse kvinnene er opptatt av er å få friheten til å gå på kafe, røyke, drikke, gå lettkledd, miniskjørt etc!? Hva med retten til å velge ektemann? Retten til å velge hvor mange barn man vil ha?
    Hvor mange norske kvinner går faktisk med miniskjørt? Og daglig?

    SvarSlett
  22. Full stopp i hente-ekteskap ! SV kan da umulig ønske at dette fortsetter ?

    SvarSlett
  23. Normanne har inge kulttur.

    Nei, vi har ingen kultur og hva så? Det er derfor vi lever så fritt, har det så gøy og sosialt. Vi plukker ut det vi liker fra andre kulturer og kaster det vi ikke liker i søpla.

    Engang var vi også sinte og gale etter ære.. i viktingetiden. Da måtte vi ut i verden og drepe, plyndre og voldta, for det mente vi var veldig ærefullt. Slik visse muslimer er idag. Heldigvis ikke alle: Mange muslimer har lært å respektere tradisjoner uten å være bundet av dem. Den som ikke vil lære noe nytt, aldri gi avkall på konsepter, må sies å være mindre begavet. Så prøv å tenke litt selv over livet, istedet for å sitte som en nikkedukke over koranen eller bibelen eller hva det måtte være.

    SvarSlett
  24. Normanne har inge kulttur.

    Nei, vi har ingen kultur og hva så? Det er derfor vi lever så fritt, har det så gøy og sosialt. Vi plukker ut det vi liker fra andre kulturer og kaster det vi ikke liker i søpla.

    Engang var vi også sinte og gale etter ære.. i viktingetiden. Da måtte vi ut i verden og drepe, plyndre og voldta, for det mente vi var veldig ærefullt. Slik visse muslimer er idag. Heldigvis ikke alle: Mange muslimer har lært å respektere tradisjoner uten å være bundet av dem. Den som ikke vil lære noe nytt, aldri gi avkall på konsepter, må sies å være mindre begavet. Så prøv å tenke litt selv over livet, istedet for å sitte som en nikkedukke over koranen eller bibelen eller hva det måtte være.

    SvarSlett
  25. Tenk norsk kultur nå år (2010) og hva var norsk kultur 500 år siden.

    SvarSlett
  26. Jeg blir seriøst flau av å være muslim, når muslimske jenter ikke kjemper for sine rettigheter!! Fy faen..
    Jeg er muslim.. men respekterer norske tradisjoner og den norske kultur..folk får være som de selv ønsker..
    De tre kvinnene i vg artikkelen er i norge av en grunn og det er den sosiale hjelpen/nav osv.. de har ikke annet glede av å være her..det er kun penger.
    Blir kvalm !!

    Ikke alle muslimske jenter er så jævlig rene som folk tror.. det er bare på utsiden det !..

    skulle bare ønske at muslimske jenter lot være å kalle norske for horer, når vi ikke er noe bedre selv..

    Nei, jeg sier bare at det sku ikke vært lov..disse utenlandske setter aldri pris på det Norge gir dem..de vill alltid tenke på det norske folk som negativt. Og grunnen til at de fortsatt lever er for at det norske folk vill dele mat og vann med muslimene..

    ting burde vært strengere og mindre utlendinger bør få komme til norge..

    Jeg er muslim selv, men jeg ser hvor mye idiotisk det er i de jævla kulturene.. det er egentlig ikke noe galt med religionen.. men den idiotiske kulturen som de har skapt.
    Jeg kan ikke si meg annet enn enig når norske skriver disse komentarene..

    SvarSlett
  27. Muslimer taler med to tunger og lever et dobbeltliv på alle måter.Muslimske jenter knuller rundt like mye som de norske, men later som om de er jomfruer. Den bløffen er for lengst avslørt. Vi vet jo at plastiske kirurger har hendene fulle med å lappe sammen muslimske jomfruhinner før bryllupet.
    Jeg har flere ganger sett hvordan muslimske kjærestepar i videregående skoler gjemmer seg under trapper og i bøttekott for å knulle. Etterpå går de rundt og fordømmer norske jenter.
    At muslimske jenter er rene og uberørte er det i hvert fall ingen nordmenn som tror på. Muslimene lurer kun seg selv.

    SvarSlett
  28. Wow, bra skrevet anonym,kl16.43. Jeg selv mener at det ikke er noe galt med innvandring, men det er måten vi mottar dem på. Og jeg blir rett og slett lei meg når disse pakistanske kvinnene vil bryte all kontakt med barna hvis de gifter seg med en norsk mann. Herreguuuud, hvorfor i huleste er de i dette landet?! Vi nordmenn er altfor snille, vi syr faen meg puter under arma på dem.

    Og til anonym 12.11: Jeg er så drittlei det æres-pratet deres! Og hvorfor skal dere alltid kalle norske jenter for horer? Fordi vi kler oss som VI vil? Kanskje dere er misunnelige fordi gutta sikler etter oss og ikke dere, som dekker deres "flotte, brusete og ekle" hår med hujab og burka.

    Hilsen Nora.

    SvarSlett
  29. Godt innlegg. Skremmende, virkelig skremmende. De ler av oss.

    SvarSlett
  30. De tror i allefall på utvikkling i og med at en mann skal drite ut frelseren. Koranen er dermed naturstridig

    SvarSlett
  31. Blir kvalm av å lese dette. Virker som denne karen har kommentert seg selv, og er selvfølgelig glad for at de fleste i Norge med utdannelse høyere enn barnehagen kan snakke om en sak uten å dra et helt folk under en kam.
    At noen faktisk lat hva en 65 år gammel dame sier i VG innover seg så sier det litt. Lurer på hvor mange av dere som kjenner godt mer enn 10 muslimske personer. Kjenner meg ikke igjen av gjenspeilingen deres i det hele tatt. At en gammel dame sier at nordmenn er tullinger er nok ganske universalt. Morfaren min på 80 og noe ville nok sagt det samme, men han har opplevd krigen og ville aldri tråkket ned på et folk eller en religion som dere gjør. Antar at flere av dere vet ingenting om Islam bortsett fra det dere leser i avisene.

    SvarSlett
  32. Helt enig med anonym 18.27, dette er skremmede lesing. De muslimene som kommenterer her gjør rett og slett narr av oss norkse siden vi er dumme nok til å slippe dem inn i landet. De fleste utnytter alle sosiale goder i Norge og ler seg nesten ihjel hele veien til Nav og banken. Ja, virkelig skremmede er det.

    SvarSlett
  33. Anonym 9. mars 22.17

    Jeg lever og arbeider for tiden i et muslimsk land og har satt meg ganske godt inn i kulturen og religionen til de menneskene jeg deler mitt liv med her. Jeg har blitt glad i mange av dem, men de har sin kultur og jeg har min, og vi kommer aldri til å forstå hverandre helt. Jeg kunne aldri tenke meg å leve her for resten av livet, og jeg tror at muslimer også burde bli i sitt eget land. Problemet er at i de fleste muslimske land finnes hverken sykeforsikring, alderspensjon, eller andre sosiale goder, og derfor kommer de fattige og underpriviligerte fra de muslimske land til Norge for å utnytte vår snillisme, men nekter å integrere seg. Jeg synes ikke det er forunderlig at de norske er lei av dette, og at en viss rasisme oppstår,

    SvarSlett
  34. til alle dere "norske" jeg har bodd her i 17 år å prøvd å intrigere meg i det norske samfun men hva har jeg fått i trynet jo (jævla pakkis) det ordet er dere flinke til å bruke dere vet ikke annet en dette ordet . istedenfor å bli kjent med pakkiser så tar dere heller å forhondsdømmer dem ut ifra hva aviser å hendelser som har skjedd verden rundt.......


    jeg er ingen terorist bare fordi bin laden å gjengen hans sprengte world trade senter..... jeg er en vanlig mann som jobber å sliter å betaler skatt så slutt å ta alle under en kam...................

    dere sier at utlanskejenter har et dobbeltliv,takk for informasjonen det vet alle utlendinger å alle er fult å helt klare over at det skjer men når dere angriper pakkiser på den måten her på bloggen så må dere forvente å få tilbake faktisk så er det ekstremt mange utendlanske jenter som lever livet å gjør som dem vil å har full frihet som det dere norske påstår har..... alt handler om å stole på barna sine

    SvarSlett