tirsdag 16. februar 2010

Hvor skal skapet stå?

Nå må det nemlig diskuteres.
Hvor skal det berømte skapet stå?

Nå har muslimer i Norge vært en realitet en stund, de har fått ta del i et fritt og verdiskapende samfunn som ikke tar seg selv så himla høytidelig, som prøver gi alle like muligheter til å lykkes og de har vært beskyttet både fra religionsdiktatur og meningstyranni.

Og hva får godtroende nordmenn tilbake?
Et stadig mer utrygt samfunn. Et samfunn hvor å plutselig legge ned arbeidet fordi man føler seg religiøst krenket, hvor utbytting, ran og vold mot ikke-muslimer og hvite begynner bli dagligdags, hvor det er legitimt å true et helt land medvold og drap om de ikke underlegger seg religiøse regler de aldri har trodd på, hvor homofili skal gå fra å være akseptert til å straffes med døden.

Jeg undres bare på hvor lenge nordmenn finner seg i dette?

Muslimer vrævler i vei om "muslimhets", "hat mot muslimer" og at de "ikke blir respektert", men hva viser de andre?

De hetser alle som ikke bekjenner seg til islam, de tvinger dem til å følge islamske lover og regler (bildeforbud av muhammed, noe bare deler av muslimene faktisk har, dette står det ingenting i koranen om) de knebler norsk lov om religionskritikk, islam skal nemlig ikke kritiseres og latterliggjøres slik vi har gjort med kristendommen i tiår, til det er islam for perfekt. De hater alle som måtte finne på å gjøre dette, og det er et skremmende dypt og intenst hat. De respekterer ikke verken nordmenn eller norsk lov, da sharialovene står over alle menneskelagde lover i islam.

Muslimer i Norge blir stadig mer radikale og hatefulle, så akkurat hvor lenge skal vi la denne hatefulle minoriteten styre landet? Hvor lenge skal de få fordeler ingen andre har, i henhold til å slippe unna med det meste? Dette er en gruppe som er så "husvarme" i Norge nå at trusler om terror, normalisering av drap på homofile, og bryte norsk lov generelt er noe som for dem har blitt ok. Ingen annen gruppe i landet slipper unna med så mye som muslimene, hvorfor har det blitt sånn? Vet ikke våre "folkevalgte" hva islam er? Skjønner de det ikke engang når den utnevnte talsmann, en student i sharialov i Medina i Saudi arabia, i klartekst sier at muslimer er overordnet menneskeskapte lover, og at ingen ekte muslim vil godta et demokrati?

Hvor er nordmenns lovfestede rett til beskyttelse mot slike syke individer?
Hvor er vår menneskerett til trygghet? Hvorfor er det ingen av de ansvarlige politikere som gror noen baller og setter skapet der det skal stå?

2 kommentarer:

  1. Det går mot siste sjanse for å knuse muslimene en gang for alle.
    Vi har fortsatt muligheten til å ta tilbake landet vårt, men da må politikerne våkne opp, ta av seg sky-lappene og innse hva som virkelig foregår.

    SvarSlett
  2. Hvor skal skapet stå? Spørsmålet blir da: Hvilket skap??

    Det er der vi er nå... Norge under ett har ikke helt forstått hva vi har imot oss og værre blir det om, gud forby, Jamal al gahr bin Støre blir statsminister etter Stoltenberg. Det er jo multikulturalisten over alle!

    SvarSlett