tirsdag 12. januar 2010

Eier journalister skamvett?

Vi blir stadig løyet for i media.
Tidvis veldig grovt, og norsk media har vel liten, om noen, troverdighet lengre. Jeg blir sjeldent sjokkert lengre, jeg blir bare forbanna og ser ikke hvordan Norge egentlig er tjent med et så ekstremistisk og ondsinnet media med en tydelig agenda lengre.

Den blodrøde skokken med journalister som får bestemme hvilke nyheter som skal presenteres, og hvordan de skal vinkles er en skam for sin stand. Men man kan vel ikke forvente annet når en ekstremist som Sigurd Allern får bli professor i journalistikk på Universitetet i Oslo. Den beslutningen får visst vi lide for idag, for det er tydelig at de fleste journalister i de store medier enten har latt seg hjernevaske av Allern og hans likes syke standpunkter, eller søkte seg til yrket på grunn av disse.

Dagbladet har rødstrømpen og venstreekstremisten Marte Michelet og co, flere av Tv2's journalister har bakgrunn fra AKP-ml, andre sympatiserer med og kurtiserer terrorister som Arfan Bhatti.Denne Karianne Solbrække er på toppen av alt kriminalreporter, noe som jo virker sarkastisk ment nå. Hvordan kan man stole på at man her får et nyansert bilde av ting som skjer?

De løgnene og omskrivelsene av virkeligheten jeg håper det norske folk nå kan huske, de av dem som ser ut til å ha en bemerkelsesverdig dårlig hukommelse hvertfall er bl.a;

Norsk medias versjon; "Den døde kvinnen og den drapssiktede 38-åringen er norske statsborgere og født i Israel."
Her trodde man jo at det var en israelitt som hadde vært bestialsk igjen, som de jo alle er i følge norsk media og Mads Gilbert, men nei..

Det var en av hans kjære palestinere, de som i følge Gilbert og Fosse ALDRI egentlig vil være voldelige, det er alltid egentlig Israels skyld at de må ta igjen.
Palestiner drepte ekskona med fire knivstikk, foran deres 3 mindreårige barn.

En jeg tror alle husker er;
"Voldsoffer forlatt av ambulansen!" fra 2007.
Ambulansen forlot en 37 år gammel mann etter at han ble slått ned i Sofienbergparken i Oslo meldte et samlet pressekorps i harnisk.

"Mannens" samboer, Kohinoor Nordberg var i media med sin side av saken fra dag 1.
"– Jeg er overbevist om at de aldri ville kjørt fra en hvit mann på den måten. derfor vil jeg gå videre med dette. Vi kan ikke la sånt skje, sier hun."

Kristin Halvorsen var jo også kjapt og bastant ute med "Dette hadde aldri skjedd med en hvit mann." Sv er vel ikke akkurat kjent for å ha langttenkende følgere, men dog, dette var lavmål av en partileder i regjering.

Etter dette brukte Kohinoor og "mannen" hun er samboer med hver anledning de hadde til å sverte Erik Schjenken og hans kollega, til å trekke deres arbeid, deres troverdighet og deres kollegaer i tvil. Nå var nemlig alle ambulansearbeidere i Norge rasister.
Noen skikkelige også, alle sammen, til tross for at en 23 år gammel norsk, hvit kvinne også kan bli forlatt av ikke bare ambulanse, men også politi, etter å ha blitt slått ned og påført hjerneblødning etter en tur på byen i Arendal fordi hun blir vurdert som full, ikke syk. En enkel feilvurdering rett etter slaget. Lik det som skjedde i sofienbergparken. Bildene tatt mens ambulansen er der viser jo en Ali som står oppreist. "Årets bilde" ble tatt først etter de forlot og Ali ble lagt ned av mobben samboern hadde samlet.
Og ikke minst til tross for at ambulansearbeiderne blir frikjent for den påståtte "rasismen".

Kohinoor Nordberg bør aldri få slippe unna etter sine løgner, sin feilaktige stempling av uskyldige menn og sitt motbydelige skuespill gjennom hele denne saken. Og norsk media bør aldri bli tilgitt for å ha hjulpet et par som KUN var ute etter å ødelegge forholdet mellom ambulansepersonell og folket/innvandrermiljøer. ALDRI.

Men media var jo aldeles ikke fornøyd med jobben de gjorde under sofienbergsaken. Norge har tross alt fortsatt en ambulansetjeneste, et AMK og et politi som fungerer. Og det virker det som om norsk media avskyr.

For 3. Januar i år kom denne;
"Canan (45) så sin mor dø på gulvet - ble lagt i jern av politiet"
"- Jeg så mor ligge døende på gulvet. Vi hadde ringt tre ganger til ambulansen, men de kom ikke. Utenfor stod politiet, forteller Canan Ucarli (45), datter til den 63-årige kvinnen som døde."

og
"- Ambulansen snudde og gjemte seg bak gatehjørnet"
"Da ambulansen kom til stedet etter 40 minutter, hadde politiet allerede vært der i rundt 20 minutter, forteller familien, som opprinnelig er fra Tyrkia."

At media misbruker en families tragedie slik er egentlig ganske horribelt i seg selv, men denne saken slo vel ganske greit tilbake på dem selv.
1.) De pårørende ringte AMK totalt 9 ganger, de la selv på ved hver anledning istedet for å svare på AMKs spørsmål ang den syke og situasjonen slik vanlig folkeskikk tilsier. De truet også operatørene på AMK, noe som førte til at ambulansen ble holdt tilbake mens politiet sikret stedet rundt den syke for ikke å sette ambulansepersonellets liv og helse i fare. Som protokollene disse må forholde seg til tilsier.
2.)det tok 23 minutter fra første samtale til AMK til ambulansearbeiderne var hos den syke. Faktisk var de i gata etter 8 minutter, men siden politiet måtte ta hånd om utagerende pårørende før ambulansen kunne sendes inn tok det 15 minutter ekstra før de kunne komme seg dit.
3.) I ettertid har det kommet fram ikke bare at sønnen til den avdøde er "sykepleier", men også at kvinnen har vært alvorlig syk i flere år. Diabetes, hjerte-karsykdom etc, hvorfor hadde familien ikke fått henne på sykehus før (den er kanskje litt enklere å forstå, kvinnen var her tross alt ulovlig, siden hun var vedtatt utvist i 2008), eller i det minste forberedt en slags beredskapsplan i tilfelle hun skulle trenge å dra på sykehus, lik normale familier gjør? Å skylde på ambulansepersonell, AMK og politi når man selv skaper kaoset, det er sjeldent populært når det blir oppdaget..
Men å ta selvkritikk? Ay no,

"Demonstrasjon i Tyrkia etter ambulansedrama på Tøyen"
Tv2's spin på denne saken;
"Det har vakt sterke reaksjoner etter at en tyrkisk kvinne døde i Oslo mens AMK kranglet med 63-åringens familie. "

Her skal altså tv2 overbevise det norske folk om at nå hater alle tyrkere oss fordi en tyrkisk ulovlig innvandrer i landet døde? HVA ER POENGET MED DENNE ARTIKKELEN?!
Denne "demonstrasjonen" tv2 snakker om var familien til den avdøde, som har dratt til Tyrkia for å begrave henne der. Og nå forsøker de visstnok å skape så mye motvilje og umotivert hat mot Norge og nordmenn som mulig før de drar tilbake for å leve på norske skattebetaleres regning. Jeg har egentlig bare ett å si jeg; Dette er motbydelig. Helt forkastelig. Jaggu et fint "takk for maten" til Norge av familien Døndu Tulumen. Og dette ønsker vi velkommen tilbake?

Det er akk så mange flere eksempler, vi ser dem nesten daglig, som da en "nordmann" ble dømt til døden for å ha voldtatt og drept en 7 år gammel nabojente i Islamabad i Pakistan.
En "nordmann", født i Pakistan, med pakistanske foreldre, med pakistansk pass og bostedsadresse etter å ha frasagt seg sitt norske statsborgerskap for å dra til Mekka.
Virkelig en mønster"nordmann".

Tv2's siste "gullkorn" i heksejakten på ambulansearbeidere her til lands var;

"Krever kun
2 ukers utdanning for å: jobbe med liv og død."


Ellers en nesten akseptabel artikkel, men med mange faktafeil, om utdanningen til ambulansearbeiderne i Norge. Selv om grunntanken til journalistene her så ut til å være å sverte ambulanseyrket og de ambulansearbeiderne som har jobbet i yrket i 20 år, som kun fikk 2 ukers utdannelse for 20 år siden da ambulansen var mer taxi enn noe annet og som alle har pålagt jevnlig oppdatering og kursing for å være noen av de beste i Europa, om ikke verden på prehospital behandling, er tittelen for tabloid og fjernt unna sannheten til å i det hele tatt kunne tas seriøst.

Da undertegnede og en person til refset de ansvarlige journalistene i kommentarfeltet kom spørsmålet;

"Hei, jeg forstår ikke helt hva som er galt med overskriften.
Det er da vitterlig fortsatt ambulansearbeidere som ikke har noe mer enn det gamle 80-timers ambulansepersonellkurset. Det tilsvarer jo drøyt to uker.

mvh Thorstein Korsvold
Reporter, TV 2"

Jævla nek. LITT undersøkelser må man kunne gjøre når man skal sverte andre i en artikkel. Til opplysning har disse ambulansearbeiderne journalistene var ute etter mange års utdanning, kursing og obligatorisk oppfriskning av tekniske kunnskaper, jeg tør vedde en tier på at de fleste ambulansearbeidere idag har mer utdanning enn Thorstein Korsvold selv. OG at de i tillegg fulgte med i timen.
Korsvold forandret etter å ha skjønt at han dreit på draget tittelen på artikkelen til
"Mangedobler utdanningen for ambulansearbeidere", og beviser jo på det viset at han virkelig ikke gadd undersøke hva han skulle skrive om..
Jeg gremmes over at så kunnskapsløse og giddaløse journalister får jobb i en av Norges største tvkanaler..

Og alle de voldtektene, ranene, voldsepisodene og gjengoppgjørene hvor etnisitet blir sensurert bort fra norsk media. For da ser jo plutselig deres utopi om et multikulturelt samfunn bedre ut, hvis de fjerner fokuset fra det lille, ikke-viktige faktum at antall voldsepisoder, overfallsvoldtekter, ran og gjengoppgjør har i ordets rette forstand eksplodert i Norge.
Landet er nesten ikke til å kjenne igjen, og norsk media velger samme servile tilnærming som ryggradsløse Storbritannias media, hvor utstrakt pakistansk organisert sexslavehandel ikke engang blir et tema i media, fordi det kan "støte" Storbritannias "Nye Vi".

Jeg er hvertfall ganske desillusjonert. Norsk media er kuppet av blodrøde rasister, AKP-ml'er og islamapologeter. Det er blitt et trist skue...

10 kommentarer:

  1. Du har skjønt det.Sitter bare å nikker her. Håper det er flere som våkner opp.

    SvarSlett
  2. Og hvilket lokallag av Vigrid tilhører du???

    SvarSlett
  3. ...og du mener virkelig at ditt ekstremistiske syn er bedre fordi det er på andre siden av skalaen? Du har rett i det du selv sier, for du er virkelig desillusjonert når du kan angripe hele det norske kobbelet av journalister og andre i mediene akkurat på samme måte som du påpeker at politiet og AMK ble angrepet.

    Er det ikke på tide å innse at alle dine kommentarer faller på sin egen urimelighet fordi du er så ektrem. For all del, jeg syns det er fint vi har ytringsfrihet, men ikke når det blir uttrykt gjennom feilaktige opplysninger slik du gjør.

    Hvis du har sett gamle avisartikler fra ca.1948 og frem til i dag så vil du finne en enorm overvekt av Israelvennlige artikler. Det er kun de siste to tiårene at Norge har rapportert om overgrepene mot den palestinske befolkningen og rett skal være rett, det må jeg bare få sagt! Det var virkelig på tide at de begynte å vise hva Israel faktisk driver med og undertrykkingen av et helt folk er et enormt overgrep. Syns du ikke det er gansk sykt at det såkalte Guds utvalgte folk kan få drepe hundrevis av mennesker hvert år og unnskylde det med Holocaust? Holocaust er noe av det mest grusomme verden har sett og så skal noen få lov til å bruke det som en unnskyldning for flere drap... Det er rett og slett forkastelig!

    Dessuten er det, i konflikten mellom Israel og Palestina, kommet frem at flest soldater blir drept på israelsk side og flest sivile på palestinsk side. Det sier jo det meste om hvor urettferdig krigen er mellom de to nasjonene.

    SvarSlett
  4. Bra skrevet.
    Jeg tror ikke folk er klar over dette sviket som utøves overfor det norske folk. Hadde de vært klar over det, hadde vi sett flere protester på nettet. Vi ser i dag bare av og til en blogger som prøver å ta dette opp. Det som media har greid å holde sjult lengst, er tilstandene ellers i europa. I Frankrike er det lovløse tilstander. I sverige har det hvert opptøyer media har holdt kjeft om. For ikke å snakke om avisenes knebling av det norske folk.Sensuren som herjer i avisene og som stenger ute nordmenn fra å skrive innlegg i artikler. Jeg ser de røde som en fiende av Norge. Men vi må aldri glemme at det er det norske folk som har valgt disse menneskene som sine ledere.

    SvarSlett
  5. Jaja, den ene ekstremisten her er vel like god som en annen ekstremist. Og sitat: <> Noe slikt tror jeg neppe de har sagt. At det er problemer med innvandring legger ingen skjul på, men du har ikke løsningen.
    PS
    Jer er sosialist og jeg avskyr kommunismen.

    SvarSlett
  6. Sitatet kom ikke med men her er det:
    "palestinere, de som i følge Gilbert og Fosse ALDRI egentlig vil være voldelige"

    SvarSlett
  7. Tusen takk for ett meget riktig skrevet innlegg ! Du har så veldig rett... vil tro at 90 % av etniske nordmenn følger deg her !
    Hvorfor kan det ikke reises en gruppe som vil ha dette pakket vekk ? Vi er lei av å høre penger i mlion klassen forsvinne fra Norge, vi er lei av å høre om voldtekter av norske jenter, denne nye gruppen av " Nordmenn" spyr når jeg sier det Nordmenn , er født til å bedra, lure, sleipe,,, opp mot veggen ...sikt gi ild ! Bruk de til matjord..så kan vi få noe igjen...

    SvarSlett
  8. Ut av raseri og desperasjon kommer forandring!
    Får håpe nordmenn våkner snart. Men jeg tviler.
    Vi er så pasifiserte. Vår grobunn er ansvarsfraskrivelse, "noen andre kan gjøre det".
    Det Norske demokrati innebærer et totalitært sosialistisk styre. Vi er fortapt.

    SvarSlett
  9. Begynn med å start en facebook gruppe.
    "Vi som vil ha Norge tilbake".
    Hvem påtar seg oppgaven?

    SvarSlett
  10. Anonym 13.23;
    Jeg er veldig spent på å høre hvilken løsning sosialistene har på innvandringen da? For den linja dere fører og jubler for funker ikke helt.. Dere har ødelagt et land.

    Er du virkelig fornøyd med å vite at dere har gjort det?

    SvarSlett