fredag 28. mai 2010

Sverige, landet på randen.



Sverige har gått fra et fredelig land langt mot nord, med lav kriminalrate og et fredelig folk, til å bli en livsfarlig krutttønne.
Over 5000 anmeldte voldtekter hvert år (med en antatt mørketallsandel på 90%, akkurat som i andre land), grove ran på gatene, jenter som blir mishandlet og torturert for å være svenske, gutter og menn blir drept for å være svenske, og bak disse handlinger er det stort sett utelukkende individer fra samme patrialkalske voldskultur i midtøsten som står bak.
Disse svenskene slapp inn i sitt land for å "redde" dem. De betaler nå svenskene tilbake, og valutaen er en litt annen enn svenskene hadde sett for seg..

Svenskene er leie, men med ledere som Mone Sahlin, den rave gale dama som mener at den muslimske part alltid har rett ser det jo ikke lyst ut. Og "Razzist"-kortet sitter løst hos Sveriges importerte voldsaper.
Saken i Landskrona har vært en talende en. En tragisk sak hvor svensk media og de muslimske miljøer har vist sine agendaer.

En 23 år gammel libaneser mishandler en eldre mann på 71 år, og da den gamle mannens kone på 78 bryter inn blir hun tildelt slag i ansiktet, noe som fører til at hun faller, slår hodet, får hjerneblødning og til slutt dør.
Gjerningsmannen stikker av uten å engang ringe ambulansen. Den feige DRITTEN.
Og da han blir tatt går hans familie og lokale moske ut i media for å fortelle hvor vondt DE har det. Jaggu tar det på å være medvirkende i en drapssak, det var familien som skjulte libaneseren etter mishandlingen.Fra dag en melder media om hvor vondt han har det, også i retten da hans rabiate kone og familie ikke respekterer politiets ordre om å holde seg vekke fra mannen. Vondt det, å ikke få være sammen med sin kone når man har drept et annet menneske uten å engang vise anger.
Alt handler om hvor vondt han har det fordi han er fengslet.

Ikke ett jævla ord om hvor vondt familien til 78 år gamle Inger som har mistet et kjært familiemedlem på grunn av nok en gal muslimsk ung mann uten selvbeherskelse. Hele saken i media har vært et hån mot dem. Rettssaken ligeså. Skammelig er det.

Så, bu-fucking-hu.Du skulle vært kastet tilbake der du kom fra, med hele familien det er ikke du som trenger beskyttelse, det er samfunnet som trenger beskyttelse fra deg og dine.
Jeg håper du får det skikkelig jævlig den korte tiden du skal sitte i fengsel, hele 1 år og 10 mnd for å ha drept et menneske.. (betyr ikke svenske liv NOE i Sverige lengre? Gjerningsmannen tas hensyn til?!)

Jeg håper svenskene husker, det ikke blir blivende for deg i Norden etterpå.

Lunds tingsrätt dömde

Libanesen Ahmad Akileh, født 1986-08-12, for grov misshandel, grovt vållande till annens død og misshandel av normalgraden till fengsel 1 år 10 måneder

Ahmad Akileh ska betale i skadestand til Sven Wickman kr. 43 000 kr samt till dødsboet etter Inger Wickman med Kr. 18 944


Dette er en skam..

7 kommentarer:

  1. Det må være en feil her. Ser ut til å mangle en 0 bak 1`tallet selv om det også er alt for mildt. I USA hadde jævelen sittet minst halve livet. Dette er et veldig dårlig signal å gi fra domstolene. DET MÅ ANKES!!

    SvarSlett
  2. Till Anonym, ja dom har valt att överklaga saken, men från försvarets sida, dom menar att domen var för hård! Jag HATAR det NYA SVERIGE!

    SvarSlett
  3. Kraftig nacke. Tränad?

    SvarSlett
  4. Skandal att han inte blir utvisad!!!

    SvarSlett
  5. Anonym 06.39;
    Jeg har så lyst å si at det sjokkerer meg, men jeg leet ikke på et øyenbryn engang.. Svinet og hans familie har jo gått ut fa dag en og utbasunert hvor jævlig dette var for DEM, ikke et ord om drapsofferets familie og hennes mann gjennom 50 år som nå sitter alene..
    Motbydelig er det. En slik mangel på empati er skremmende, men talende for hvor mye verdt et svensk liv er blitt ..

    SvarSlett
  6. Det skriver mye bra! Jeg setter link til din blogg fra min egen. Kom gjerne innom min blogg også.

    Vennlig hilsen Skyggen

    skyggen.wordpress.com

    SvarSlett
  7. Hei.

    Ser ut som vi har en del sammenfallende meninger og bekymringer, her er min blogg:
    http://hummer-kanari.blogspot.com/

    SvarSlett