onsdag 19. mai 2010

Islam - de hårsåre og infantiles religion..








Jeg har før skrevet innlegg om hvor lite islam bør respekteres, hvor lite muslimers gauling om religiøse følelser bør gis oppmerksomhet så lenge de ikke er villige til å innse at andre ikke holder de samme ting som dem hellig, og ikke minst, hvor lite muslimer verden over respekterer at ikke-muslimer ikke trenger følge muslimske regler. Kort sagt, muslimer har bevist lenge at de fortjener ingen respekt fra noen.

Men det overrasker meg stadig å se hvor lite tolerante og voksne muslimer i alle aldre er.
Jeg har vært medlem av gruppa "Everybody draw muhammed-day" siden den ble startet opp, og er det noe som virkelig har sjokkert meg så er det alle dødstruslene, alle truslene om generell vold, voldtekt, kuksuging, helvete og alle de kallenavn pakistanske, marokkanske, tyrkiske, palestinske, egyptiske, afghanske, indiske, indonesiske, saudi arabiske, jemenittiske, somaliske og albanske muslimer har kommet med fra dag en. og dette kaller de "ytringsfrihet". Muahmmedanerne i verden idag er faktisk ikke smartere enn som så. Virkelig en gjeng muhammed (all tortur and agony be upon him) ville vært stolt av, tatt i betraktning hans ettermæle..





Om ikke administrator stengte gruppen skulle muslimer verden over gå amok, og det ville være hans skyld, ble det postet. Javel? Voksne mennesker fraskriver seg ansvar for sine handlinger grunnet religion? Vil ikke det også kvalifisere til at de trenger å bli umyndiggjort og holdt unna vanlige fredelige mennesker? Tvangsinnleggelse på mentalsykehus? Mange ser hvertfall ut til å trenge det.



Hvertfall, det kom fram så mye grums fra den muslimske delen av verden at om jeg var i tvil før er jeg ikke det nå; I morgen er det "everybody draw muhammed-day" og jeg skal jaggu tegne. 5 om dagen må det vel bli!



Om noen har forslag til posisjoner, situasjoner, dyreart etc muhammed, den pedofile landeveisrøveren ville passet som, rop ut! :o)



...Når jeg tenker meg om er det kanskje fornærmende nok for den falske profet å fremstille ham som en av hans hjernevaskede, hatefulle og diskriminerende etterfølgere.. Kan se for meg at det må være en enorm byrde å se hva slags bunnslam som velger å følge ens fotspor.. Ikke at han selv var noe bedre, men læll..

22 kommentarer:

  1. Den saklige forklaringen
    Gjennomsnittlig IQ i muslimske land:
    pakistan 84
    marokko 84
    tyrkia 90
    egypt 81
    afghanistan 84
    india 82
    indonesia 87
    saudi arabia 84
    yemen 85
    somalia 68(!)
    albania 90

    kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_Global_Inequality

    SvarSlett
  2. Unødvendig å dra inn iq i dette (som anonym gjør). Ingen grunn til å tro at det er noen særlig forskjell mellom folkegrupper. Dersom iq´en i somalie i snitt er på 68 hadde de vært mongolide.

    Problem med Islam er rett og slett at religionen dyrker idioti. Islam setter så store begrensninger på samfunnsutviklingen at muslimske land er dømt til å være underutviklet. Muhammed diktet opp religionen for å bruke den til å bygge opp sin egen makt, og det gjenomsyrer Islam den dag i dag.

    SvarSlett
  3. Pathfinder; Korrekt, for ikke å nevne at islam dreper all kreativitet blant sine tilhengere.. Dette har vært katastrofalt for de tidligere stormaktene på kunst, musikk, nyvinninger som gagnet folket etc.. Perserriket, det Byzantriske riket, stort sett hele midtøsten var Europa overlegen på de fleste felt før islam.

    Tabben muslimer gjør idag er at de påtar seg æren for de oppfinnelser og oppdagelser som ble gjort før muhammed fikk sine epilepsianfall, som Algebra (det kan vi takke mesopotamierne for).
    Siden den tid har ikke islams tilhengere hatt mye å tilføre verden, foruten angrepskriger og terror i 1400 år..

    SvarSlett
  4. For en fullstendig idiotisk diskusjon dere har alle sammen. Når skal dere lære dere dere forskjellen på ISLAM og MUSLIMER ?

    SvarSlett
  5. http://www.youtube.com/watch?v=kI6XMERKUh8&feature=related
    Noen klarer i alle fall å se to sider av saken. Sett dere i vår sitvasjon. Kanskje så hjerteløse som dere er vil dere ikke skjønne kjærligheten vi har for Ham(saw). Patetisk, selv 7 åringer forstår dette er idioti det dere driver med ( med dere mener jeg alle som forsvarer tegn Muhammed saw dagen)

    SvarSlett
  6. Ingen grunn til å tro at det er forskjell mellom folkegrupper ?? Sjekk kilden i wikipedia!
    Riktignok er 68 estimert for somalia, men den er nok i det området siden nabolandet Eritrea er målt til 64.. -Og ja mongoloide kan ha IQ helt opp mot 70.

    Apropos islam og muslimer:
    Islam er et produkt av en folkegruppe vi kaller muslimer - og de har kognitive evner som ligger omtrendt midt imellom normalen for vestlige normale og vestlige mongoloide.

    Hvis vi også skjeler bort til farsen av en rettsak i Kongo hvor tallet er 65, så tegner det seg et bilde av hvor mye IQ egentlig har å si for godt et samfunn fungerer.

    SvarSlett
  7. Anonym skriver "Islam er et produkt av en folkegruppe vi kaller muslimer". Jeg vil heller si at muslimer er et produkt av Islam.

    SvarSlett
  8. jeg var godt igang å skrive noe .. men jeg måtte bare viske ut :!

    SvarSlett
  9. Pathfinder,

    Mongoloide er helt feil beskrivelse. Det skulle isåfall vært Downs Syndrom, men selv det er ikke synonymt med tilbakestående. Dvs. De med Downs Syndrom regnes for å være lettere tilbakestående fordi de som regel havner under grensa på 70, så du har i prinsippet rett i det poenget, men det er flere grupper som kan kalles mentalt tilbakestående.

    Den største feilen er at du avviser at IQ faktisk er til stede. Det er den holdningen endel av våre "forskere" har lagt til grunn, men som ble grundig avkledd av Harald Eia i en episode av hjernevask. Det ville reint logisk være rart at evolusjonen stopper ved halsen, synes du ikke?

    Likevel er jeg enig med deg at IQ ikke har så mye i denne debatten å gjøre og at forskjellene neppe er så store som man kan få inntrykk av. Evnen til å besvare slike tester kan ha en del ytre faktorer også. Islam er og blir problemet. Likevel kan du ikke avvise at det er en viss forskjell mellom folkegrupper.

    SvarSlett
  10. "Og ja mongoloide kan ha IQ helt opp mot 70."

    Igjen, definisjonen av en mongoloid, eller mer korrekt en med Downs syndrom, er ikke at han scorer under 70 på IQ-testen. Det er det mange grupper som gjør.

    Downs har utgangspunkt i en kromosomfeil, som riktignok gjør at de best fungerende havner opp mot 70 og at dette er "grensa" for når man er lettere tilbakestående. Det er likevel ingen grunn til å knytte dette til "mongoloide".

    SvarSlett
  11. Vi skal tvinges av vår folkevalgte regjering til å godta og vise respekt for en undertrykkende og hatisk religion, som opfordrer til å forakte de vandtroende.

    SvarSlett
  12. You want to draw, say and write what ever you want but no one one is allowed to demonstrate or object to it...

    Like I told you MANDU, you do not understand what freedom is!

    You are free to draw and write...

    Muslims are free to object and demonstrate...

    SvarSlett
  13. You want to draw, write and say what ever you want, but you do not want anyone to object to it or demonstrate against it!

    Like I told you MANDU you do not understand what freedom is!

    You have the right to draw and write.

    Everyone has the right to object to it!

    IT IS CALLED FREEDOM :)

    SvarSlett
  14. Anonym 22.39 og 23.07;

    Vi har friheten til å tegne, skrive og si NESTEN hva vi vil. Det muslimer lik deg selv aldri ser ut til å forstå er at ytringfriheten kun er regulert av norsk straffelov, dvs dødstrusler, trusler om vold, faktisk vold og hærverk for å vise en ytring er IKKE lov. Det er her dere til stadighet driter dere loddrett ut og viser deres uuforstand ang den frie verden.

    Det er lov å protestere mot en ytring, men forbud, vold, dødstrusler, forfølgelse, flaggbrenning etc som den muslimske delen av menneskeheten tyr til når de skal "protestere" er ikke en protest. Det er lovbrudd, og bør forfølges som det. Og ethvert voksent menneske vet at en _tegning_ av en pedofil landeveisrøver som ikke ga en flat faen i sine medmennesker, og som har inspirert så mange kriger og uhyrligheter er noe som ikke unnskylder dette.

    Jeg tror vi bare kan konkludere med at dere hører ikke til i en sivilisert verden. Fy faen hvor lite takknemlige dere er ovenfor landene som har gitt dere trygghet og frihet til å være dere selv. Dere er motbydelige.

    SvarSlett
  15. Hei.
    Tror vel ikke trakkasering på lavplan hjelper på freden i verden, som er det viktigste poenget, sånn som jeg ser det.

    Poenget er vel å skape litt mer forståelse og ikke vekke mer hat ved å kalle andre for mongolide, motbydelige, etc. Så lenge vi holder oss til faktaopplysninger så er det positivt å prøve å forstå hverandres ulikheter.

    Mange gode poeng her på bloggen men synes ikke skittkasting er veien å gå.

    Hva facebook angår så synes jeg personlig det er alt for mye opprettelser av grupper som angriper enkeltpersoner og andre i samfunnet vårt .

    Det er fint med ytringsfrihet så lenge vi holder oss for gode til mobbing av hverandres ulikheter.

    Så lenge vi har politiske motiver i det meste vi foretar oss her i verden så kan det ikke bli en bedre verden.

    En liten hilsen fra min naive lille hverdag.

    Ha en fin dag:)

    SvarSlett
  16. Sukk... Noen mennesker har ikke kapasiteten til å skjønne hva frihet er, hva yringsfrihet er eller bare ha den lille, simple tingen vi andre tar for gitt; ordforståelse..

    Jeg har gitt deg opp for en god tid siden, du er et svært enkelt lite troll med begrensede sjelsevner, og det viser du svært godt i dine innlegg, som stort sett går på personagrep og nå faktisk angrep på en folkegruppe, istedet for å komme med fakta eller faktisk argumenter.. Jeg ser du sliter, og jeg synes oppriktig synd i deg nå, men du må skaffe deg hjelp.

    Hva er USA gjort opp av? kom igjen.. Denne tror jeg du kan... Joda, utvandrede europeere. Stakkars deg.. Ingen muslimer i de tidligere år, så der har kreativiteten fått vokse og trives.. I de senere år er det jo dabbet av, og ingen er særlig overrasket.. Men skuffet.

    Når vi skal gå på hva Norge har gitt oss, så kan du si det så fordummet og simpel som at Norge har gitt verden Bindersen og Ostehøvelen. Men da viser du deg som et ekstremt enkelt menneske. Ikke at jeg er overrasket.
    Norge har gitt den 3 verden milliarder i u-hjelp, vi sender kriseteam og feltsykehus til katastrofeområder omgående når det trengs. Vi har stadige kronerullinger og tv-aksjoner for katastroferammede, som folket selv står for. Vi gir militær hjelp til å prøve å få afghanere til å slutte å sloss innbyrdes, noe vi aldri skulle giddi, vi gir verden ledende hjernekirurger og eksperter på kompliserte bruddskader, som blir etterspurt over hele Europa. Kort sagt, Norge GIR.

    Hvilket muslimsk land kan si de gjør det samme? Hvilken muslimsk klan kan si de bryr seg mer om sine naboer enn sin muhammed?
    Og ikke minst; HVA har muslimer bidratt med i verden? Som de ikke stjal fra mesopotamierne (algebra) eller perserne? Muslimer har aldri kunnet vise til EN ting de har bidratt med i verdenssammenheng, unntatt verdien av hjernevaskede idioter som er villige til å gjøre hva som helst for en månegud. Men det har vi allerede fått bevist før, vi hadde noe lignende i Russland fra 1924 til 1953, i Kina fra 1935 til 1976 og i Tyskeland fra 1939 til 1945. Fra det LÆRTE europeerne. Og vår lærdom var at ekstremisme ikke er en god plan.

    Hva har muslimer lært av 1400 år med angrepskriger, terrorisering av naboland og stadige blodbad?

    SvarSlett
  17. In my narrow mind i dont understand why you think that treahts and shitty compliment helps to understand you.

    Is not helping anyone in here, you all just create more hate, with this blogg. Whats the point then?

    PEACE in the world:)for all people:)

    SvarSlett
  18. Do you think before you write???

    you wrote this;
    "du er et svært enkelt lite troll med begrensede sjelsevner, og det viser du svært godt i dine innlegg, som stort sett går på personagrep og nå faktisk angrep på en folkegruppe"

    Then you wrote this;
    "Muslimer har aldri kunnet vise til EN ting de har bidratt med i verdenssammenheng, unntatt verdien av hjernevaskede idioter som er villige til å gjøre hva som helst for en månegud"

    "Hva er USA gjort opp av? kom igjen.. Denne tror jeg du kan... Joda, utvandrede europeere"

    Is Obama European?

    What about these people;

    Farouk El-Baz, an Egyptian American scientist who worked with NASA to assist in the planning of scientific exploration of the Moon, including the selection of landing sites for the Apollo missions and the training of astronauts in lunar observations and photography.

    Ahmed Zewail, Egyptian-American professor at Caltech and winner of the 1999 Nobel Prize in Chemistry.

    Steve Jobs, head of Apple, biological father was Syrian.


    Mostafa El-Sayed, is a chemical physicist, a leading nanoscience researcher, a member of the National Academy of Sciences and a US National Medal of Science laureate. He is also known for the spectroscopy rule named after him, the El-Sayed rule.


    Michael E. DeBakey, pioneering American-Lebanese cardiovascular surgeon and researcher.

    Taher ElGamal, Inventor of the ElGamal discrete log cryptosystem and the ElGamal signature scheme.

    for more you can look it up here;

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Arab_Americans

    You wrote;

    "Hva har muslimer lært av 1400 år med angrepskriger, terrorisering av naboland og stadige blodbad?

    When was the last time that a Muslim country attacked another country?

    compare that to the number of times that a western country attacked another country since then.

    You keep making stuff up and you think that they are facts, and you quote from bogus websites.

    No wonder you are confused and uninformed.

    SvarSlett
  19. The following is all 100% European violence.

    Ignorant people like you will think that ALL Europeans are like that.

    Not ALL Europeans are violent and ignorant and not ALL Muslims are violent and ignorant.

    If you you do not get the point, then you are beyond help.

    From Norway;

    http://www.youtube.com/watch?v=1ju8rKtpHGs&feature=related

    From Germany;

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8514246.stm?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

    http://en.wikinews.org/wiki/Riots_in_Hamburg,_Germany_injure_dozens

    From Denmark;

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6418565.stm

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/753802.stm

    From Iceland;

    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article5563020.ece

    From Hungary;

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/5358546.stm

    From Greece;

    http://www.msnbc.msn.com/id/34298556
    /ns/world_news-europe/

    France;

    http://www.nytimes.com/2009/04/05/world/europe/05protest.html

    England;

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-1166349/Riot-police-storm-G20-protesters-squats---violence-spreads-France.html

    Belgium;

    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/belgium/1344040/30-known-thugs-among-700-held-in-soccer-riots.html

    SvarSlett
  20. For å ta en master-grad ved et universitet trenger man en IQ på ca. 108 for å klare å bestå.
    I en befolkning med snitt på 100 er det ca. en av tre. Der hvor det er et snitt på 85 er det kun en av 15 som klarer det. Der hvor tallet er 70, som i deler av afrika er det ca. 1 av 150 som klarer det. -og det forklarer fattigdommen i afrika, rikdommen i vesten - og det som er midt imellom. -Hvorfor folk flest fra midtøsten er butikk-medarbeidere og hvorfor sorte typisk er uten arbeid. Bevares, det finnes mange europeere i disse skikt også, men en av tre gjør en kvalifisert jobb - som driver samfunnet og velstanden videre.

    SvarSlett
  21. no offence, men det betyr bare :
    - for å finne din plass i samfunnet: ikke sjekk din hudfarge - sjekk heller din IQ.
    - ikke kritiser samfunnet hvis du har mindre enn 100, for da er du sannsynligvis ikke kompetent til det.

    SvarSlett
  22. Most people that are well educated do not feel the need to immigrate to another country.

    On the other hand most immigrants are made of people that are struggling in there own countries and they are usually uneducated, and in some cases criminals.

    There is no scientific base to the connection of low IQ and being poor or high IQ and being rich.

    There are a few countries in Africa that would be the richest countries in the world if it was not for corruption.

    There are poor and homeless Norwegians but you will never find a homeless (poor) that is 100% citizen from these countries (Kuwait, Qatar, UAE, Oman or Bahrain) (lots of oil)

    All those rich countries are Muslim and located in the middle east.

    Norwegians are rich, but is it because of their high IQ or is it because of the oil and sea food products (natural resources)

    I know that there are some Norwegian doctors out there, do any of you guys have a Norwegian doctor? they seem to be all from the middle east.

    SvarSlett