onsdag 12. mai 2010

Islam - Ideologien ingen bør respektere.

Muslimer i Norge og Sverige gnåler stadig om "rezzpekt".
De vil ha "rezzpekt", vi må vise dem "rezzpekt", de får ikke nok "rezzpekt" for islam i dagens samfunn..

Det har jo gått samtlige muslimer i verden forbi at man KAN ikke kreve respekt. Og hvertfall ikke når man selv viser andre intet annet enn forakt og hat. Og setter sine egne verdier og sin egen ideologi over det landet de selv har velgt å bo i sine normer og regler.
Og når ideologien de følger på toppen av det hele er såpass inhuman, grusom og menneskefiendtlig, da er å kreve respekt så malplassert at jeg har ikke ord..

Men det jeg skulle blogge om idag var Angrepet på Lars Vilks. Han ble overfalt av en mobb psykotiske gærninger på uppsala universitet, stort sett alle merkelig nok av afrikansk og midt-østensk avstamning. SYKE individer, som ikke bare ikke respekterer en foredragsholder som normale mennesker gjør (ref alt Vilks fikk av tilrop og ren audio-sabotasje før angrepet), men de respekterer ei heller at han faktisk har lov til å ytre seg om islam. At han så viser en film laget av en iraner om homofile som bærer muhammedmasker, dette får hele gjengen til å gå amok, som ville dyr løper de fram for å gi den gamle mannen juling. For å ha vist begynnelsen på en film. Og ei SKRULLE står å gauler "Allahu akbar" for fulle mugger å midten av salen, som kun et ekte hjernevasket NEK ville nedverdiget seg til å gjøre.. Tenk å være slik en IDIOT?

Anbefaler alle å se videoen fra Uppsala, hvor udemokratiske, pedofilhyllende, rapegale muslimer fikk viljen sin ved å slå ned en gammel mann og stoppe et helt legitimt og nødvendig foredrag, og husk dette. For det er disse syke, hjernevaskede og fullstendig gjennomsyret udemokratiske vi har med å gjøre, ikke de fredelskende menneskene Sv påstår;

http://www.youtube.com/watch?v=s2IHnWY-i6Y

Et klipp som begynner like før det andre slutter, verdt å få med seg det også;

http://www.youtube.com/watch?v=wewLqjWSVZ8

Ikke for det, jeg har intet annet enn negative adjektiver for å beskrive disse hulemenneskene som ikke har fått med seg at verden har utviklet seg rundt dem, men jeg håper at media kan vise muhammed i alle tenkelige og utenkelige posisjoner i årene framover, bare for å få denne delen av befolkningen nogenlunde SIVILISERT. For vi har mange av dem her til lands også.. Ironisk nok fikk to av disse usiviliserte menneskene "Fritt ord" prisen nettopp, det viser vel hvor feige medlemmene i valgkomiteen der er blitt.. Redde for samme typen storminger sikkert..

Hvem faen vil i det hele tatt ha slike naut i landet?!

29 kommentarer:

  1. Du som skriver dette, eller har laget denne bloggen :

    Du minner meg om hitler. Samme tankegang som deg.

    SvarSlett
  2. Tok ikke lange tida før godwins lov kom ibruk her gitt:P

    SvarSlett
  3. Harry Gud! Jeg føler mest at du er en av hule mennesker selv. Jeg vet at mediene har satt muslimene i verste perspektiv og dumme folk som deg tror at alt er sant. Vel en stor nyhet til deg "ALLE MENNESKER ER IKKE LIKE". Det er folk som respekterer den kristlige religionen og kan dermed forvente litt at deres religiøse friheten skal respekteres og bli gitt. Har du ikke lært fra skolen at du skal ikke fortelle om alle befolkning når bare en liten del av dem er så opprørske. Det er folk som respekterer og vil diskutere om karakaturene, men hvordan kan de gjøre det hvis ingen hører på dem. Fordi alle konsentrere seg om de få muslimenes reaksjoner og fordømmer alle for å være imot yttringsfrighet.

    SvarSlett
  4. Respekt er ikke noe man får, det er noe man fortjener.

    SvarSlett
  5. Ikke alle er sånn nei, men most of them are.. and all it takes is most of them.

    SvarSlett
  6. Anonym 12.06;
    Jeg tror du bør gå å føle et annet sted, la voksne mennesker som dømmer på bakgrunn av kunnskap få diskutere uten ditt pisspreik.

    Mn siden du er inne på noe viktig;
    Mennesker i den moderne verden har tilgang til litt mer enn nyheter på tv. Vi kan fritt kjøpe koranen, hadiths, vi kan lese dokumentasjon helt tilbake til islams grimme begynnelse.. Sånn i motsetning til muslimer i store deler av verden, som siden de i koranen blir forbudt å tenke selv kun agerer slik islamske lærde i moskeen ber dem om.

    Det var derfor vi så tusener på tusener løpe rabiate i gatene da danske imamer (abu laban og compani) dro på pilgrimsferd i den muslimske verden og fortalte løgner om hvilke fæle bilder Danmark hadde tegnet.. De var ikke mye interesserte i dialog gitt, der var beinmargsrefleksen VOLD.

    Det skiller mennesker her i den siviliserte verden og muslimer fra midtøsten og Afrika. Det er virkelig forskjell på folk, det har du helt rett i, noen fostrer og viderefører en patrialkalsk voldskultu, også kjent som islam som har ødelagt land etter land, her i Norge, og de er definitivt uvelkomne.

    Det er selvfølgelig helt opp til deg om du vil henge deg selv ut som idiot når du sier at det kun er "de få muslimene" som reagerer med vold på både karikaturer og den vestlige samfunn generelt, anbefaler deg å sette deg grundig inn i både norske, danske, og spesielt svenske kriminalstatistikker, se hvilke mennesker som skiller seg kraftig ut når det gjelder voldsutøvelse, og hvem som stort sett bestandig blir plukket ut som offer..

    Gjør det, så skal jeg høre på selv et naivt troll som deg.

    SvarSlett
  7. Syns dette var et bra innlegg! Og det er lov å være litt spiss i kantene når man kritiserer en ideologi som islam, da dette er en av "hovedprobleme" vi har i dagens samfunn.

    SvarSlett
  8. People in Europe are beating and killing each other over a football game...

    Some Christian priests like little boys...

    It is ignorant to say that all Europeans are fanatics or all priests er sick in the head.

    For some reason some of you here are so stupid and brain washed to understand this analogy.

    SvarSlett
  9. Hvorfor skal ikke en gammel mann få si eller vise hva han mener om Islam og dens Ideologi?
    lever vi ikkee i ett demokrati? forbanna hårsåre patetiske apekatter! de kommer til å ta over verden pga naive folk som oss!

    SvarSlett
  10. Anonym 14.48;
    Smakløst av deg å ikke engang kunne svare på samme språk som innlegget er skrevet på.
    Men man kan vel ikke kreve såpass av hjernevaskede individer som forsvarer islam på autopilot, samma faen hva ideologien har forårsaket..

    Faktisk, siden du drar opp dette med europeere som dreper hverandre over fotballintriger, i den muslimske verden er disse drapstallene LANGT over de europeiske, det vil si i de landene befolkningen får lov av idiotene som fortolker sharialovene..

    Og jeg er glad du tok opp pedofili..
    For når pedofili blir avslørt i Europa, da reagerer folk med avsky. De krever rettegang og at den skyldige blir straffet. Kort sagt, i Europa er pedofili GALT.
    Mens i den muslimske verden.. Vel, muhammed selv giftet seg med en 6 år gammel pike, og voldtok henne da hun var 9år og fortsatt lekte med dukker.. Han drepte en jødisk kvinnes familie for så å gifte seg med henne, han drepte en kvinnelig dikter mens hun ammet sitt barn, hvis store synd var å ha skrevet et kritisk dikt om ham.. Ikke bare godtar muslimer verden over hans oppførsel, dere TILBER svinet som en halvgud!
    HVA SLAGS SYKE MENNESKER GJØR SLIKT?!

    Vilks tegning var feil ja, den var for mild...
    Muhammed fortjener så mye, mye verre..

    SvarSlett
  11. Europeans and especially Norwegians still do not understand what freedom of speech is!

    Why did David Irving get dis-invited?

    (for the record, I do not agree with him)

    What happened to freedom of speech???

    http://theforeigner.no/pages/news/lillehammer-literature-festival-disinvites-david-irving/

    If you are in a crowded theater and shout fire, fire you will be sent to jail for that.

    If you insult 10 people with a bad word do not expect their reactions to be the same.

    2 might laugh at you 4 might say bad words back to you and 4 might hit you.

    After all Europeans should know that best...killing each other over a football game????

    One can not be so harsh with judging people, for the fear of he could be one day judged by them.

    SvarSlett
  12. BRA INNLEGG!!!!

    SvarSlett
  13. Anonym 15.20

    Du får meg hvertfall til å le med dine små kvasiintellektuelle krumspring, men du løper jo bare i ring..

    Nå krever jeg å vite hvor du har historieforfalskningene dine fra. Jeg personlig har gode venner som fikk hele sin slekt nedslaktet i Smyrna av de syke muslimene som tok over gresk land, og idag kaller seg tyrkere.. Og muslimer har mye mer å be om unnskyldning for en noen annen gruppe i verden..

    Grekere og Romere har måttet stå imot stammene i midtøsten i århundrer, det er helt sant. De har også etter islam ble funnet på måttet forsvare europas grenser mot disse villdyrene fra midtøsten. Forresten, festlig at du nevnte midtøsten FØR islam, Egypt, Perserriket f.eks, disse var svært godt utviklede land som vi kan takke for SVÆÆRT mye, bl.a kan vi takke mesopotamerne for algebra, men da islam gjorde sitt inntok drepte også denne svært destruktive ideologien all kreativitet i midtøsten, lik muhammed befalte, og nå er midtøsten intet mindre enn en ekkel kvise på verdens rumpe.. Tilbakestående hva teknologi, vanlig folkeskikk og kunnskap gjelder.. De som faktisk STÅR på i Iran er for det meste persere, og må aldri tas for å være simple muslimer. Saudi arabia ville aldri fått opp oljen uten vestlig teknologi, og trekker vesten seg ut idag er araberen tilbake på kamelryggen om 6 mnd. Så lite kan den jevne muslim, takket være muhammeds forbud mot å tenke selv..

    PS, muslimer fra nord-afrika drev slavehandel fra muhammeds tid, og til den dag i dag.
    Mellom 1500-1800tallet var hvite slaver svært ettertraktet, og hele samfunn i Europa ble tatt til fange og bragt til muslimske klanledere. Nordmenn, svensker, dansker, engelskmenn, Spanjoler, Italienere, portugisere, nederlendere, selv Islendinger ble bortført og torturert. Når har den muslimske verden tenkt å be om unnskyldning for dette, slik Europa og selve Paven har gjort til Afrikanerne for skarve 300års slavehandel? Dere skylder OSS langt mer enn vi skylder dere..

    SvarSlett
  14. Anonym 15.41

    Festlig nok er det slik dere ofte ser for dere deres meningsmotstandere.. Dere gjør alt for å føle dere bedre over egne feil. Det er moro å se dere drite dere ut med først å kalle andre forutinntatte, trangsynte etc, for så å vise at dere faktisk beskriver dere selv...

    Dere har egentlig ingen argumenter, bare fordommer.

    Jeg slutter aldri å more meg over idioter. :o)

    SvarSlett
  15. Wtf, hva er det med alle disse Engelske meldingene.
    Det lukter troll, nei vent, det stinker troll.

    Må bare si at dette er et veldig godt skrevet innlegg.

    Når de immigrerer til et kristen land, hvor kultur og samliv er annerledes enn det landet de har emigrert fra, så skal de rette seg etter det nye landets regler og væremåte.

    Om det er så jævli trist å bo hær oppe, så er det bare å pakk kofferten og stikk til landet dere kom ifra... Oi vent... :)

    SvarSlett
  16. En hver norsk borger (NORSK KUNN NORSK) skjønner at noe er i ferd med og skje , Det finnes mange koslige og ordentlig muslimer og andre relgions folk , Men tru hva dere vill en hver av dem kjemper for seg deres og sin egen relgion mosker i norge ??? nei takk , La dem komme til landet men ikke la dem ta med relgionen inn som en sten , den skal ikke påvirke Nordmens hverdag , man skal ikke gå på gata og vere redd for og bli angripi bare man sier at østlige relgioner er brutale og U humane , for det er dem , Undertrykende u Humane og brutale , Kom til norge og ikke forlang mere en det dere fortjener , Respekt viser jeg kun til folk som fortjener det ikke fordi noen skal ha det eller bare få det , Muslimene er hulemenn det er så sant som det er sagt , Men hvorfor skal muslimske folk og relgioner påvirke meg og mine ? Hvorfor skal folk gå og vere redd for og fornærme relgioner og få juling , det er så utrolig mange tolkninger,versjoner,regler og normer at uansett hva du gjør kan det vere helt feil for en muslim og det kan ende med bråk . Brutale Hjernevaska og Psykotisk relgion samt en manglende respekt for medmensker med et annet syn det er Muslimer !

    SvarSlett
  17. Helt riktig at islam, den arabiske erobrerings ideologien, fortjener ingen respekt.

    Men dessverre dere ser den kun når den skader en europeer, eller en jøde.

    http://kabylia.wordpress.com/2010/04/20/barbari-i-algerie-kvinnene-i-hassi-messaoud-roper-etter-hjelp/

    SvarSlett
  18. Mandu, det er mange religiøse kritikere her i verden som bare kaster flammer, men du har faktisk valide og interessante argumenter i mine øyne. Det engelsk-talende trollet her inne klarer ikke helt å vri fatte-evnen sin rundt det du sier. Vi er vel alle enige i at det finnes muslimer som ikke har drap og vold på dagens to-do-list?
    Kritikken din ligger på faktiske hendelser, og du er kanskje litt spiss i formuleringen din, men på samme måte som muslimer tolker koranen må vi vel tolke deg og litt, hehe. Generaliser bittelitt mindre så unngår du å høre slike troll flere ganger.
    Det jeg ville si var ihvertfall stå på, utrolig interessant lesestoff for meg. (Y)

    SvarSlett
  19. Anonym 12.34;

    Festlig at du ikke gir deg med lavmålet ved ikke engang svare innlegget på de språk det er skrevet, og fortsatt ikke ser hvilken idiot det gjør deg til..

    Men til ditt "innlegg";

    Morsomt at du drar opp behandlingen av jøder under 2. verdenskrig. For gjett hvem som den gang var Hitlers samarbeidspartnere, og hvem som fortsatt, den dag i dag gjør hitler-hilsninger ved enhver større anledning?
    Jo kjære naive deg, under andre verdenskrig var det Stormuftien av Jerusalem som så verdien i det Hitler gjorde, siden muhammed, den dritten, i sin tid la jødene for hat fordi de lo av ham da han påsto han var en "profet", og i sitt grusomme ettermæle, koranen har gjort det klart for sine følgere at jøder skal drepes, alle som en. Det gjelder forsåvidt alle annerledestroende, det er ingen nåde for dem heller, men jødene først.

    I Bosnia var det en egen muslimsk SS-enhet som jobbet svært effektivt for å deportere og drepe jøder. Men det triste for Hitler var at muslimer da, som idag, ikke kan brukes i konvensjonell krig på grunn av sin mentalitet, de var som dyr og klarte ikke følge ordre slik de skulle. Derfor ble ikke samarbeidet med den muslimske verden den suksessen han hadde håpet.

    Idag er ikke muslimene kommet en hår lengre på utviklingsskalaen, tvert imot, de ser ut til å stå på stedet hvil. I England har Holocaust og konsentrasjonesleirene måttet tas ut av pensum i skolene, fordi muslimske elever og foreldre påsto hardnakket at dette var feil, og gikk til fysisk angrep på lærere og styresmakter ved de skolene som "vågde" å lære ungene historie. Og jeg regner med de fleste er klar over hva den som ikke kjenner historien er dømt til å gjøre? ..Akkurat det de gjør idag; Gjenta den.
    Muslimer var ikke bare datidens medhjelpere for nazistene, de er dagens videreførere av ideologien.

    Ta en kikk på Sverige. Jødene flykter fra Malmø på grunn av voldelige og truende muslimer. Se på Danmark, i selve hovedstaden, i bydelen Nørrebro. Jøder tør ikke ferdes noen steder med kalott og føler sin frihet innskrenket. Hvorfor? Voldelige og rabiate muslimer som angriper dem.
    Se på Tyskland, samme der. Se på Østerriket, samme elendigheten. Se på Nederland, jøder er konstant redde for angrep fra voldelige og rabiate muslimer. Se på Norge, Selve hovedstaden.Jødiske skolebarn blir trakassert av muslimske ungdommer på skolen, blir fortalt at de skal henges som de skitne hundene de er, blir banket, stadige dødstrusler gjør at jøder vurderer å forlate landet. Jødisk synagoge ble utsatt for terror-skyting i 2006. Av muslimer.

    Så jeg håper virkelig what goes around comes around, for da har virkelig muslimer i Europa mange ubehagelige overraskelser i vente.. OG det er jaggu på tide.

    SvarSlett
  20. Anonym 14.18;

    *sukk* Så massemordene i Afrika muslimer har stått for, muslimers egne interne stridigheter shia mot sunni, muslimers angrepskriger etc som for de som har prøvd å ta regnestykket har kommet på endel hundre millioner, de underslår du glatt? De betyr ingenting, fordi du prøver å skylde på Europeerne? Europeerne har ikke engang i nærheten av den blodige historien muslimer har i nyere tid, og det er jo svært synd at muslimer som deg stadig forsøker på denne syke historieforfalskningen.. Det er forståelig at dere skammer dere over dere egne, men det funker dårlig å lyve slik når andre faktisk har muligheten til å studere historie.. Vi er ikke analfabetene du er vant til.

    Du er jo en særdeles dårlig muslim. Og du har tydleigvis ikke kunnskap om din egen religion, ditt ynkelige lille troll. Jeg tror ikke du har rett til å kalle deg muslim i det hele tatt siden du i ditt siste innlegg vil ha deg frabedt at muhammed skulle vært en muslim. Men gledelig å se at du hvertfall har nok tankekapasitet til å ta avstand til denne motbydelig landeveisrøveren, som ikke gjorde annet enn å krige, drepe, voldta og lemleste de årene han levde. Han burde ikke engang hatt livets rett, jeg er helt enig med deg der.

    Hehe.. Europa vil nok aldri få noe "demokratisk" muslimsk land, der er det du som drømmer.. Muslimer har bevist det gang på gang, de klarer ikke holde fred med hverken andre rundt seg eller hverandre.. Der kriges det klan mot klan, folkegruppe mot folkegruppe, sunni mot shia, sunni og shia mot ahmadyyia og fra tid til en annen klarer de tilbakestående muslimer å samle seg for å bekjempe andre.. Men aldri på lang sikt.
    Så jeg frykter ikke noe muslimsk land med en "demokratisk" valgt leder i Europa nej, det er en utopi bare idioter tror på. Samme ønskedrømmen som det verdensomspennende kalifatet, det beviser bare hvor virkelighetfjerne muslimer er..

    Akk, hadde muslimer kunnet diskutere som voksne folk istedet som furtne treåringer.. For en forandring det hadde vært.

    SvarSlett
  21. "Jeg tror ikke du har rett til å kalle deg muslim i det hele tatt"

    Unlike you I think that everyone has the FREEDOM to CHOOSE their religion.

    I do not tell people they do not have the right to believe or not.

    That is the difference between me and the bottom of the barrel where you feed and thrive.

    It is very hypocritical of you to attack people for lack of freedom and choice and then say something like that.

    Like I said earlier you do not understand what freedom is!

    SvarSlett
  22. "muslimers angrepskriger etc som for de som har prøvd å ta regnestykket har kommet på endel hundre millioner"

    Where did you pull that number out of??? I think I know.

    There are barely 300 mil. people that live in the mid. east now.

    "Europeerne har ikke engang i nærheten av den blodige historien muslimer har i nyere tid"

    Attacking Iraq because they "thought" they had weapons of mass destruction in the process killing Innocent people.

    (Bosnia) is that recent enough for you.

    Get your facts strait...

    SvarSlett
  23. Helt enig, islam fortjener ingen respekt. Det gjør forøvrig inge andre religioner som overstyrer andres liv heller.

    Det finnes INGEN, jeg gjentar INGEN gud, og det har heller aldri eksistert en. FØLG MED litt på hva vitenskapen har funnet ut!

    Begynn og lær hvordan verden VIRKELIG er bygget opp, og hvordan den ble grunnlagt.

    Svaret for en bedre verden, er: LÆR av VITENSKAPEN, og tilpass dere dagens situasjon på jorda.

    Slutt med dette religionstullet - NÅ!!

    SvarSlett
  24. Anonymen som ikke ser ut til å klare å slutte å drite seg ut i sin inkompetanse..

    uffe da.. Vond tå man traff nå?
    Hykleren her er så definitivt deg min venn.
    Å påstå at du ikke ville kalt noen som gjør grusomme ting i islams navn muslimer engang (hei, skulle du sett, du gjorde akkurat det samme som meg, og så kaller du meg hykleren? Dobbeltmoralalarm.. DU har like liten rett til å si at Taliban, Bin laden, Mohammed Atta og co ikke er muslimer som du påstår jeg ikke kan si det om deg.Enda du fraskriver deg din muslimske tro her.), dog de bare gjør akkurat det samme som muhammed gjorde i sin tid. Dermed sier du at muhammed ikke engang var en muslim, siden han gjorde ufattlige grusomme ting. Gratulerer, du er nå en apostat! Føles det ikke godt?

    Hva blodet på muslimenes hender angår, har du aldri hatt en eneste seriøs historietime? Vet du seriøst ikke mer om din egen ideolgi?
    Hårreisende..

    Vel, man får bruke en stor teskje da, spesiallaget for idioter og hjernevaskede naut;

    Muhammed spredde den fascistiske overbevisningen sin med vold, plyndring og drap, og hans etterkommere fulgte hans eksempel. På sin erobringsvei drepte de hedninger, kristne og jøder, alle som nektet å bøye seg for disse ørkenrøverne. Kristenfolket er rene amatører i sammenligning. og se på dagens situasjon: I den muslimske verden er fortsatt offentlige henrettelser, som steining og henging, nedsatt i loven og det blir utført flere hundre i året, såkalte hekser blir fortsatt forfulgt og drept, og annerledestroende blir utsatt for den groveste undertrykking.

    Tallene de som studerer feltet jobber med når det gjelder mennesker drept i lallah og muhammeds navn:

    120 millioner Afrikanere
    60 millioner Kristne
    80 millioner Hinduister
    10 millioner Buddhister
    http://www.politicalislam.com/tears/pages/tears-of-jihad/

    Når det gjelder krigen i Bosnia, der driter du deg ut. Den krigen ble startet etter lengre tids trakassering av den kristne befolkningen, og etter å ha reist en del der nede og studert historien kan jeg ikke se annet enn at muslimene i området måtte forvente reaksjoner på sine uhyrligheter. Som de nok må i resten av Europa også ganske snart. Men de kjenner du vel ikke til?
    Alt er svart/hvitt i din forskrudde verden?

    Lykke til etter ungdomsskolen, det trenger du virkleig..

    SvarSlett
  25. Fantastisk profilbilde forresten.
    Er dette deg :-)

    SvarSlett
  26. "Å påstå at du ikke ville kalt noen som gjør grusomme ting i islams navn muslimer engang (hei, skulle du sett, du gjorde akkurat det samme som meg, og så kaller du meg hykleren?"

    Your tiny brain did not comprehend what I wrote, because it obviously went over your head.

    I did not say they do not have the right to claim to be Muslims.

    Every one has the RIGHT to CHOOSE to be religious or not no matter what the religion is, me saying that they claim to be Muslims...that is just my opinion of them and in no way I will say that they do not have the right to do that.

    "studert historien kan jeg ikke se annet enn at muslimene i området måtte forvente reaksjoner på sine uhyrligheter. Som de nok må i resten av Europa også ganske snart."

    Is this a quote from HITLER? he thought that ALL the Jews had it coming too.

    Since 9/11 there has been a Muslim congressman elected democratically in the USA for the first time.

    A president of the USA with a Muslim middle name.

    Look at the number of Muslims in Norway or any other European country 30 years a go and compare to now.

    Despite all what is going on and despite ignorance and hate from enemies of freedom, democracy and freedom of choice (like you) ISLAM is the fastest growing religion in the world and THERE IS NOTHING YOU CAN DO ABOUT IT :)))

    The funny thing is that when you right a response you sound like those 3 guys on top of this page, please explain are you retarded or playing retarded?

    SvarSlett
  27. http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/09/12/546643.html

    This is for Mandu...

    With your backwards brain, that article means that ALL Norwegians are racists and murderers.

    SvarSlett
  28. Oi, så mye aggresjon det var på denne bloggen.

    Du skaper debatt med dine innlegg, det er bra. Man trenger mennesker som deg for å få frem de ekstreme synspunktene på saker som denne. Det er kun da vi kan møtes på midten og finne den gylne middelveg.

    Antar du skriver som du gjør for å provosere, siden du går til personangrep på dem som kommenterer?

    SvarSlett
  29. Alltid like morsomt å sitte å se på muslimer som forsvarer all elendigheten som er i kjølvannet av drapsideologien, og eventyret islam !!!!!!!! Ingen med huet på rett plass vil NOENSINNE akseptere dette barbariet og dumskapen som islam er!!!

    SvarSlett