lørdag 13. februar 2010

12. Februar 2010 - En merkedag

12. Februar 2010 er en dag som heretter vil representere noe helt nytt her i Norge.

Fredag den 12. Februar 2010 var nemlig dagen da den muslimske minoriteten i landet valgte å bruke en ny strategi for å få skjøvet norske lover og normer til side for egne særkrav;

"– Når vil norske myndigheter og deres media forstå alvoret i dette her? Kanskje ikke før det er for sent. Kanskje ikke før et 11. september eller 7. juli på norsk jord. Dette er ingen trussel det er en advarsel, sa Mohyeldeen Mohammad, talsmann for initativtakerne til demonstrasjonen 12.02.2010"

Dette er ingen advarsel. Dette er terror. Den uttalelsen er ment til å skremme over nordmenn til å ettergi muslimer i deres mange krav i hverdagen, og å for all del ikke behandle dem som en del av samfunnet. Det igjen blir nemlig betegnet som mobbing.
Einar Gelius har helt rett når han sier at respekt er noe som skal være gjensidig, og muslimer i Norge utviser ikke nordmenn og Norge respekt når de truer med et terroranslag. Da kan de heller ikke kreve det.

Man truer over 4 millioner mennesker med død og fordervelse fordi man får bli behandlet som den handikappede fetteren som skal beskyttes mot visse uttalelser og bilder for ikke å gå amok, lik ønsket fra den muslimske minoriteten i Norge ser ut til å være.
Mohyeldeen påstår også at Norge bedriver et "korstog mot islam", og at nordmenn må være forberedt på "konsekvensene".

Det er en skremmende vei muslimer i Norge nå legger seg på. Det er en vei av uforsonlighet og hat mot annerledestenkende, og det er ingen vei tilbake når man først velger å true alle sine medborgere til å behandle en gruppe som mer verdt enn andre. Det ender aldri bra, iallefall er det det man kan se om man gidder lese litt historie.
Men det har jeg aldri forventet av en muslim. Når man tror helt og fullt på at man tilhører en overklasse, en gudsbenådet gruppe, som er overlegne alle andre i intelligens, rett til å leve etc, da er man ikke særlig glup.

Trond Ali Lindstad, etterhvert en av de desidert største riksidiotene vi har hatt hadde jo kun ett å si om de muslimer som unnlot å demonstrere for å kreve norsk lov endret for å ulovliggjøre den religionskritikken vi her til lands har nytt godt av den korte stunden vi har fått ha den;

"– Dette er flaut. Man må stå opp mot trakasseringen."

For tro ikke annet, Trond Ali mener at å behandle muslimer som alle andre er trakassering. Å kritisere islam lik man har kritisert kristendommen i tiår, å karikatere viktige religiøse figurer, å ikke godta kvinneundertrykking og uhyrligheter, å diskutere reelle samfunnsproblemer, alt er trakassering og mobbing mot muslimer.
Kort sagt, Trond Ali krever at jeg og du skjønner instinktivt at man ikke skal behandle en muslim som en likemann. H*n er din overmann, rett og slett fordi han er muslim. Koranen sier at muslimer er herrefolket, så da skal man ikke nedverdige seg til å bli behandlet som et vanlig menneske. Er det noen flere som ser at dette blir feil i et sivilisert land?

Helt ærlig, det er vel ingen som kan betvile hvorfor muslimske land ikke er kjente for å være av de mest avbalanserte og harmoniske?
Det er denne konstante kravmentaliteten og den evige selvhøytideligheten muslimer visstnok utvikler mens de leser koranen som skaper det enorme problemet vi ser med den muslimske minoriteten i Europa idag. Det er samme problemene som har gjort muslimske land i midtøsten og afrika så ustabile og krigsherjede.
Og nå får vi problemene, hovedsaklig på grunn av unnvikende, feige politikere som ikke hadde baller til å sette foten ned for ti år siden.

Nå som vi har fått Norges første terrortrussel på norsk jord, nå er det på tide at noe blir gjort. Dette er ikke tiden til å bli skremt, dette er mest sannsynlig siste sjanse til å handle. Om ikke kommer problemene til å vokse oss over hodet, og da vil det ikke spille noen rolle om "flyktningene" vi har tatt imot befinner seg i Norge eller Irak lengre, det vil være samme situasjon i de respektive land, takket være muslimers motvilje mot å legge bak seg ukultur som fremmer vold, krig, drap og uroligheter.

Skulle muslimer ha blitt en del av den vestlige kultur hadde de nemlig måttet hatt evnen til å forstå enkle begreper som religionsfrihet, frihet til religionskritikk, og at man ikke kan tvinge andre til å holde ens egne gudebilder hellig. Regler som koranen foreskriver for muslimer gjelder ikke ateister, kristne, buddhister, hinduister, jøder, etc, det er ikke rett, og vil forhåpentligvis aldri bli det.


Jeg håper at nordmenn nå står opp om noe av det viktigste vi har. Nemlig friheten. Muslimer kan ikke få lov til å ødelegge denne fordi DE ikke takler å være frie.

Om friheten i Norge er problemet er den mange andre land som ikke tilbyr denne heslige tingen, Pakistan, Somalia, Saudi arabia etc, det er nok av land man kan flytte til istedet for å bli her å bli krenket på dette viset.

35 kommentarer:

  1. Muslimer ber til sin GUD 5 ganger i løpet av dagslys.
    Muslimer dreper og voldtar 5 ganger i nattemørket.
    Om du er på sykkeltur i sharia-land så er det lett å få parkert sykkelen -
    5 ganger i dagslys.
    Om natta må du huske på å ta sykkelen med deg innendørs...

    SvarSlett
  2. Bra at noen forstår det. Godt innlegg.

    SvarSlett
  3. Jaja.....

    Disse muslim-greiene begynner å bli gørr kjedelige... Kan vi ikke snart roe oss litt ned?

    Jeg personlig mener at politikerne er en mye større trussel mot verdier og verdighet enn det muslimene er. Kan vi ikke snart få til en aksjon mot politiker-søpla? Og da spesielt med tanke på Jens Sivsen?

    Og hva pokker er norske verdier egentlig? Norge har INGEN verdier for øyeblikket. Vi må derfor snu ryggen til politikere, stat og undertrykkelse for på den måten å utvikle gode og riktige verdier i felleskap.

    SvarSlett
  4. Så sant som det er sagt.Jeg tror det ikke er så lenge til vi har et borgervern som lurer rundt og rydder opp i nattens mørke over hele landet. Dette ser jeg frem til.

    SvarSlett
  5. supert!

    Friheten er den viktigste man kan oppnå på jorden. Det finnes andre konflikter i verden der en ofrer mange menneskeliv og lider mye for et fritt land og et fredeglig liv.

    Norge er et av de "få" stedene i verden der en kan ytre sin mening uten å miste den ene eller den andre. Dette gjelder både for de innfødde og nykommere i dette landet. Vi må IKKE la "noen" ødelegge den fine balansen.

    Leser fra Bergen.

    SvarSlett
  6. Kjære blogger, du gjør en viktig jobb. Stå på;-)

    SvarSlett
  7. Pussig nok ble denne demonstrasjonen beskrevet som fredelig av norsk presse.

    Så dypt har vi altså sunket at alt som ikke er direkte voldelig fra disse mennesken beskrives som fredelig.

    SvarSlett
  8. Jeg er skremmt... Av _deg_!

    Det faktum at vi lever i et globalisert samfunn betyr at vi må respektere andre menneskers religion. Jeg er ikke noe overrasket over at muslimene reagerer, da det tross allt står i den hellige boka deres at det å avbilde profeten Muhammed er forbudt. Jeg mener ikke at ytringsfriheten skal bli innskrenket, jeg mener tvert imot at vi må heve den. Jeg mener vi må respekter at folk har meninger uten å begynne å sette folk i bås og bli tottalt paranoide. Jeg mener også at dagbladet må stå til ansvar for det de har gjort (som jo kun er et mediastunt for å lokke til seg nye lesere) og komme med en beklagelse. Da mener jeg en altså en _frivillig_ beklagelse.

    SvarSlett
  9. Nå er vi dritt lei!!!! Se til helvete og få all denne dritten ut av Norge!!!! ER så utrolig lei av og høre om at disse jævlige muslimene føler seg hetset. Hva med at de kaller oss hunder?? Er det noen som ser ned på noen ....så er det de ....enda en gang: JÆVLA muslimene. Er så utroig lei av dem!!! Hvem har bedt dem hit??? Kommer vi ned til dem...blir vi sett ned på ...og de vil helst stikke en kniv i ryggen på oss. La oss slippe dem!!!!

    SvarSlett
  10. Veldig bra detta. Må bare beklage jeg er anonym, men er på grunn av jobb med mere.

    Syns det er på tide at slutter og føye disse folkene. Hvis ikke di tillater at vi skriver det vi vil i avisene og ellers, så får di til helvete komme seg dit di kommer fra, for her er det vi som bestemmer. Vet at på flere plasser her på på sørlandet er borgervern vurdert pga disse bandittene. Vil bare si jeg ikke regner meg som rasist, men er veldig lei av at våre nye landsmenn skal komme her og bestemme hva og hvordan vi skal leve. Også er veldig mange bare kjeltringer, voldtektsmenn og trygdesnyltere. Skal ikke ta alle under en kam, men er veldig vanskelig og ikke gjøre det. Har flere veldig gode venner som er muslimer, men di kommer ikke her og forlanger at vi skal leve etter dem sine normer og regler, Er vel på tide og få gjort noe med lov verk, sånn at gjenngangere hos politi og påtale myndighetene kan sendes ut etter første dom.. Dette er bare noen tanker jeg sitter med etter alt dette som skjer rundt nå.. Så heia Siv Jensen.

    SvarSlett
  11. Her har du dine venner på høyresiden. De har faktisk forstått noe, som tydligvis har gått deg huset forbi!
    Hitler var en Høyreekstrem nasjonalist.

    http://yelloman1.blogspot.com

    SvarSlett
  12. Har norman noe vardier? 17 mai ? er det noen utlandiger som kommet på gate å øde 17 mai faringen. vi respekter det og vi og så faerer med dere.samm gjør vi andre tilfeller.Men dere hviste vell at vi respektere noe i vår kultur, det har vært bråk for da hvor for må dette se? ingjen. hvis du vet at en venn av deg ikke likker en ting som jeg gjør eller tegner hvor for må jeg gjøre det å skade han eller henne.

    SvarSlett
  13. Godt innlegg.
    Er 100% enig med deg.
    Gjør ikke staten noe med det nå, kommer islam til å være et stort problem for norge om noen år.
    De har null respekt for norge, norge som har gitt dem alt. I stedet for å ha respekt for livet de har fått her, spytter de på det samme landet uten å tenke over det.

    SvarSlett
  14. Norge er allerede et "lost case". Vi sakker akterut på flere og flere områder, og det er ingen vei tilbake. Politisk unnfallenhet og naivitet er i ferd med å legge et helt land i grus. Tragisk og leit å se at Norge raseres. Jeg har bestemt meg for å emigrere - det er ingen fremtid for meg og andre som VIL noe i Norge.

    SvarSlett
  15. Enig med Anonym her,men vi alle vet jo at det tross alt er "noen muslimer som aksepterer lover og regler i Norge så vi kan og bør ikke ta alle under ett".Men dem som skriker og bærer seg for hver minste ting,roper rasist bare du ser litt feil på personen samt ikke respekterer oss som faktisk har tatt imot dem og gir dem kost og losji pågrunn av noen falske idendifikasjonspapir og noen håløse stakkars meg opplevelser. Dem ullhuene kunne vi kastet ut på første fly,utakknemlige svin!!!Komme hit og beklage seg for sitt ynkelige liv der dem kommer fra for så og bruke trussler og terror for og få det som "DE" vil i det landet som tar imot dritten. Nei,dette kan sammenlignes med hunden som biter matfar(den som gir hunden mat,for dere uforstående muslinger)og hva gjør vi med det problemet.Ingen vil ha en hund som biter................

    SvarSlett
  16. Anonym 10.17;
    Det er vel at slike som deg har trodd politikernes svada om at nordmenn ikke har noen verdier, ingen kultur, etc og at vi derfor skal være GLADE for at det kommer folk fra hele verden for å "berike" med sin kultur oss slik muslimene har gjort de siste dagene som har vært, og er hovedproblemet.

    Klart nordmenn har egne verdier, en av dem er faktisk ytringsfriheten. Denne har vi kjempet lenge for å få. Men den blir stadig utfordret og innskrenket, av akkurat disse som skulle "berike" oss.

    SvarSlett
  17. Hvorfor kommer egentlig alle disse muslimene til Norge ? De kommer fra varme solfylte land med en religion som for dem er den rette.Der har de slekt og venner og kan gifte bort så mange fettere og kusiner de bare måtte ønske. Det er bare å velge. Hvorfor i huleste vil de hit til Norge med kulde og gråvær stort sett hele året og med en kultur som ikke passer dem?
    Er det på grunn av mangel på demokrati i deres eget land og med krig og uroligheter, eller er det av økonomiske grunner. Andre årsaker kan jeg ikke komme på.
    Dersom årsaken skulle være mangel på frihet og demokrati i deres eget land, ja så skjønner jeg ikke hvorfor de kommer hit og prøver å ødelegge den frihet de selv har søkt.
    Hvor mye bedre hadde det ikke vært om de kunne dratt tilbake til sine hjemland og messe ut i sine minareter og be mot Mekka til de blir blå i trynet og få alt de måtte ønske innen halal... Forstå det den som kan.

    SvarSlett
  18. Det er forskjell på å henge ut en religion og henge ut enkeltpersoner på grunn av deres person. Førstnevnte er veldig OK og en del av ytringsfriheten, og den må vi beholde. Ser folk prøver å dra paraleller mellom å henge ut mora di etc., men det blir en latterlig sammenligning.

    SvarSlett
  19. Muslimene har fått sin sjanse til å oppføre seg ordentlig, ved å følge norsk lov og norske verdier. De er ikke interessert i det. De er langt mindre interessert i å bidra i deres nye land - ved å jobbe hardt for å vise at de setter pris på å komme hit. For en gjeng med utakknemlig pakk. Send dem ut av landet - vi vil ikke ha dem her.

    SvarSlett
  20. Anonym 10:53;
    Om du blir skremt av meg vet jeg ikke helt hva jeg skal anbefale deg. Det norske samfunn er hvertfall ingenting for sarte sjeler som deg lengre.

    At det står i koranen at muhammed ikke skal avbildes er bare jug, og ren propaganda, faktisk er det flere muslimske lovskoler som synes dette er helt greit. Så at de hisser seg opp over det her i nord er på godt norsk høl i huet. Her vet de at muhammed ikke står høyt i kurs, mye fordi folk her til lands har tilgang til usensurert verdenshistorie, og kan lese om muhammed, den pedofile landeveisrøveren og alt det horrible han gjorde i sin tid.
    Man krever ikke at andre skal holde noe hellig kun fordi man selv gjør det, det er respektløst og fascistisk.

    SvarSlett
  21. Yelloman; Fail.
    Hitler var en ekstremvenstre-esktremist av en nasjonalSOSIALIST, og du blir egentlig ikke mer venstre enn Nasjonalsosialistene. Dumt du gikk glipp av historietimene på skolen, men dette var bare flaut..

    Ps; Google Hitler og stormuftien av Jerusalem, evt Muslimsk SS-enhet i bosnia, så skal du få lære noe nytt.

    SvarSlett
  22. Hei,igjen!! Så et program om disse såkalte norske muslingene,de fortalte om hvor dumme og deilige våres jenter var. det eneste de var brukenes til var og fucke,men hva gjorde disse muslingene etter dem hadde herjet fra seg på våres norske jenter samt gitt dem all slags sykdommer,jo reiste ned til hjemlanda sine og giftet seg med noen undertrykte småjenter som ikke tør annet en og gjøre som Herren alla befaler for så og ta dem med til NORGE og herje videre med dem her. Fordømte dobbelmoralististe fasistiske,humlepunger. Nei,her må det store organisasjoner til for og rydde opp i galskapen før norge blir et muslingland.

    SvarSlett
  23. Godt innlegg. Er enig i det meste bortsett fra:

    "Og nå får vi problemene, hovedsaklig på grunn av unnvikende, feige politikere som ikke hadde baller til å sette foten ned for ti år siden."

    Innvandringen vi har i dag er mye større enn den for 10 år siden. Hvert år setter Norge innvandringsrekorder og situasjonen har gått så langt at flere innvandrer til landet enn det fødes barn her (selv om netto innvandringen fremdeles er mindre). Andre land strammer inn sin innvandringspolitikk, selv ultraliberale Sverige, men norsk politikk tviholder på sine internasjonale ambisjoner og nissepolitikk og turer fram med tiltagende styrke. Norge har rundt 3-5 ganger så stor innvandring i forhold til befolkningen som innvandringslandene Frankrike og USA. Nordmenn klager, men godtar alt. Lenge leve apatien.

    SvarSlett
  24. ett samfunn i samfunnet.. det er det ap legger opp til...er livsfarlig det...kan de ikke bombe oss eller lure oss så oppretter de ett samfunn i samfunnet som bare vokser og vokser helt til det tar over innenifra..

    jeg for min del er stolt av og kalle meg"viking"....
    men går det så langt at jeg må kalle meg allas profet etc... ja da...begår jeg heller selvmord enn og bli islamifisert...
    er på god vei allerede.. moske på tjukkeste grønnland i oslo???
    er eikke dette klare nok tegn så vet ikke jeg hva...
    PÅ TIDE AT JENS OG DEN HERSENS RØDGRØNNE WANNABE FUCKINGS POLITIKKERE FÅR HODET UT AV RÆVA SI OG LUKTER PÅ REALITETEN..personlig tror jeg ikke de hadde skjønt noe uansett selv om realiteten sparket de i ballene.....
    FORBY FAMILIEGJENFORENINGER SLIK AT DE IKKE KAN REISE HJEM TIL MUSLINGLAND OG GIFTE SEG OG TA MED KONA TIL NORGE...KAST DE HELLER UT HVIS DE KOMMER MED KONE ETTER FERIETUREN..SEND HJEM DEN BRUNE DRITTEN...
    TRYKK FLER KARIKATURTEGNINGER I ALLE LANDETS AVISER, HENG KARIKATURTEGNINGER OPP PÅ TBANEN, OSLO SENTRUM, LANGS VEIENE OG PÅ ALLE FLYPLASSER I NORGE..
    PÅ TIDE AT DET NORSKE FOLK VISER SIN AVSKY FOR HVA MUSLINGENE TROR DE KAN TILLATE SEG NÅR DE KOMMER TIL HVÅRT LAND.....
    NORGE..MITT KJÆRE FEDRELAND.....MITT FEDRELAND, IKKE GULE,SVARTE ELLER KANIGRØNNE MUSLINGERS, MEN MIT...MITT FEDRELAND....

    SvarSlett
  25. Anonym over meg var ganske rassistisk... :(

    Det sårte meg faktisk.

    SvarSlett
  26. "de", "vi".... sukk..

    SvarSlett
  27. Ser for meg et kunstverk av en opprullet menneskebæsj (evt diaré) som hviler på koranens midtside.

    SvarSlett
  28. MEN ÆRLIG TALT! Ikke la kommentaren til han ene om terroradvarsel være en stemme for ALLE muslimer i Norge! Vi muslimer tar avstand fra all form for terror, da det er forbudt i vår religion! Å drepe et menneske er som å drepe menneskeenheten står det i Koranen.
    Disse bloggene beviser hvor godt rasismen lever i norge i dag! På tide å ta et oppgjør med den også!Vi nordmenn er utrolig flinke med å skjære alle muslimer over en kam! No doubt about that!

    SvarSlett
  29. De vantro, korantekster om ikke-muslimers skæbne og straf. Dansk oversettelse

    Koranens ord:
    De vantros (ikke-muslimernes) skæbne og straf

    (Ellen Wulffs Koranoversættelse)



    35.7 De vantro har en hård straf i vente.



    8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah.



    40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!



    41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er vantro smage en streng straf og gengælde dem…



    34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?



    3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…



    76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende

    ild.

    9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer1 Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).



    5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.



    3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til...



    3.61 …Lad os nedkalde Guds (dvs. Allahs) forbandelse over dem…



    33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.



    9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.



    22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.



    36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må holde hovedet højt.



    69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang!



    4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!



    4.102 De, der er vantro, ønsker intet hellere, end at I er glemsomme med jeres våben!



    47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.



    47.8 Men de, der er vantro, død over dem!



    33.64 Allah har forbandet de vantro og beredt dem en flammende ild.



    33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor forbandelse over dem.



    47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.





    9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?



    4.104 Vær utrættelige i at forfølge de vantro folk, selv hvis de måtte være ubehageligt for jer(efter Rudi Parets videnskabelige oversættelse)



    47.15 …de skal blive i ilden til evig tid og får skoldende vand at drikke, der flår deres indvolde i stykker.



    9.73 Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!



    9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem., der sætter andre ved Gud side, hvor som helst i finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit

    SvarSlett
  30. Anonym 19.20;
    Rasisme? Religionskritikk er ikke rasisme, spesielt ikke siden muslimer ikke er en etnisk gruppe. Rasismekortet funker heller dårlig nå, spesielt fordi dere har misbrukt det for lenge.

    EN mann sa det, samtlige 2500-3000 muslimer tilstede klappet og bifalt uttalelsen. Hadde dett vært noe som brøt med muslimene i Norge's tro hadde vel det skapt enda verre opptøyer enn en tegning?
    Mannen som sa det er i tillegg et kroneksempel på en muslim. Han studerer sharialovgivning i Medina i Saudi Arabia, og er utvilsomt en andre muslimer respekterer for sitt engasjemang i islam.

    At du prøver deg på en så dårlig oppbacket løgn som er tilbakevist så mange ganger som "Å drepe et menneske er som å drepe menneskeenheten står det i Koranen. " er litt kvalmende kjenner jeg.

    Tror du ikke de som kritiserer islam har tatt seg bryet med å lese koranen?
    sura 5:32 sier nemlig ikke det.

    5:32: "For that cause We decreed for the Children of Israel that whosoever killeth a human being for other than manslaughter or corruption in the earth, it shall be as if he had killed all mankind, and whoso saveth the life of one, it shall be as if he had saved the life of all mankind. Our messengers came unto them of old with clear proofs (of Allah's sovereignty), but afterwards lo! Many of them become prodigals of the earth."

    Den løgnaktige versjonen du her kommer med er intet annet enn motbydelig, og etterhvert som nordmenn og vestlige generelt for mer kunnskap om islam er det lite som skaper mer disrespekt og avsky enn slike løgner. Dere har nemlig behendig nok kuttet ut den delen som sier at det er tillatt å drepe andre mennesker dersom de har gjort seg skyldig i drap eller korrupsjon på jorden. Og korrupsjon, det kan tolkes i mange retninger, som f.eks. moralsk, politisk og religiøs korrupsjon ... dermed er det tillatt å drepe alle vantro (Kafir=agnostikere, ateister) og bokfolk (Dhimmie= kristne, jøder) likevel!

    Så gratulerer, du tilhører ikke bare en utrolig intolerant religion som ikke respekterer andre religioner, du har også nå vist selv at du ikke respekterer annerledestroende med ditt lille forsøk på å kaste blår i øynene på folk. Og det respekterer vi deg enda mindre for.

    SvarSlett
  31. Jag alle muslimer ut av landet nå. Forby islam (Islam er ikke en religion, men en fornærmelse mot alle andre religioner og kulturer).

    PS: Muslimene sier "muhammed fred være med han"
    Det riktige er: "muhammed krig kommer med han"

    SvarSlett
  32. Koranen egner seg veldig bra som dasspapir,den fester dritt så lett.

    SvarSlett
  33. men erlig talt....
    det har vist seg gang etter gang at muslingene gjemmer seg bak korannen..
    korannen tolkes på fler måter enn en og den tolkes som regel slik at alt vrir og vendes slik at det muslingene sier og gjør rettferdiggjøres i korannen fode at det står skrevet...
    erlig talt så syns jeg at hele korannen skulle rives opp og brukes som dasspappir..
    er jo alikevel bare dritten som blir skrevet der...kall det gjerne en terrorists håndbok hvor drap av de vantro rettferdiggjøres..
    nå lever vi i ett sammfunn som styres av lover og reglgler som skal sikre alle best mulig livskvalitet og ikke minst trygghet..
    ETTER MIN MENING SÅ SKAL ALLE SOM KOMMER HIT, ENTEN SOM FLYKTNING ELLER INNVANDRER RETTE SEG ETTER VÅRE LOVER OG REGLER OG FØLGE DE TIL PUNKT OG PRIKKE..
    HJELPER IKKE OG SI AT DET STRIDER MOT DIN RELIGION OG AT DU DERFOR IKKE KAN FORHOLDE DEG TIL NOEN REGLER OG LOVER...
    SOM MUSLING BØR DE DA BITE TENNA SAMMEN OG GJØRE DET SOM SKIKKER SEG I ETT ANNET LAND UANSETT HVOR MYE KOLIDERER MED SIN RELIGION..
    DE MÅ BARE GODTA DET TIL PUNKT OG PRIKKE, RETTE SEG ETTER NORSKE SKIKKER OG LOVER.
    SYNS FORØVRIG DET AT DE SOM IKKE KLARER DET BØR SETTES PÅ FØRSTE FLY UT AV LANDET OG HJEM..
    MENER IKKE OG VÆRE RASIST SELV OM DET VIRKER SLIK,MEN VI ER TROSS ALT I NORGE OG ÅRET ER 2010..ER IKKE NØDVENDIG AT VI SOM NORDMENN SKAL BØYE OSS FOR MUSLINGENES KRAV TIL DITT OG DATT.. ER DET??? NEI..
    ER NORSK OG STOLT AV DET,OG KOMMER ALDRIG TIL OG MENE NOE ANNET...
    ENTEN SÅ FÅR MUSLINGENE TA SEG HARDT I NAKKE SKINNET OG FORNORSKE SEG LITT KJAPT, ELLER REISE HJEM OG KRYPE NED I HULLET I BAKKEN DE KOM FRA FORT SOM F...
    ER SOM SAGT IKKE RASIST MEN BLIR SÅ JÆVELIG PROVOSERT NÅR SLIKE SAKER SOM KARIIKATUR TEGNINGER FORÅRSAKER DEMONSTRASJONER AV FLERE TUSEN MUSLINGER SOM FØLER SEG "KRENKET"...
    FINS NÅ FOR FAEN FLER GUDER ENN ALLA....
    BUDDA, JESUS ETC...
    ALLA ER HELT JALLA..................

    SvarSlett