onsdag 12. august 2009

Folkens, Allah styrer valget!

Vg serverer oss idag nyheten -Hvis Gud vil, skal jeg stemme på Abid Raja

Her får vi jo vite at hvis Allah vil det, vil muslimene i Norge stemme på Abid Raja, tidligere advokat, nå Venstre-politiker.
Det er jo betryggende å høre at det som tidligere ble referert til som "snik-islamisering" av Siv Jensen, Martin Kolberg med mange flere, nå er så åpenlyst at man kan bli snøblind av mindre. Noe jeg mistenker mange på venstresiden i norsk politikk for å ha blitt allerede.

Abid Raja er den samme som tok til ordet for at alt kjøtt som blir servert i norske fengsler skulle bli halal-slaktet, fordi det var best for muslimene i fengslene.
"Nordmenn har ingen problemer med å spise halal-kjøtt, og dersom de ønsket svin kunne de fått dette ved siden av. Dette ville løst mange problemer, mener Abid Raja.
– Man vil ikke komme til å tilfredstille en særgruppe dersom halal-mat innføres ved fengslene, fordi muslimske innsatte er en stor gruppe i fengslene. "

Mao, fordi 33% av de innsatte er muslimer, skal de nå være herrefolket og bestemme menyen for alle? Litt vel "hitlersk" av deg det Raja, synes du ikke?

Raja har jo tidligere angrepet muslimer i Norge, og ment at det har utviklet seg parallelle samfunn i Norge, med den muslimske minoriteten og storsamfunnet på hver side.
-Tvangsekteskap, kjønnslemlestelse, kvinneundertrykking, ulik barneoppdragelse, grenseoverskridende kriminalitet. Det er blant noen av ukulturene som er i miljøene. Dette må man snakke om, sier Raja.
Han ble da anklaget for å være "verre enn Siv" av Aslam Ahsan, en profilert, lokal Arbeiderparti-politiker. Aslam er forøvrig mot særfordeler for muslimer i det norske samfunn, han mener man må sette foten ned mot kreftene i samfunnet som forsøker flytte disse grensene.
Disse kreftene har i ettertid altså Raja sluttet seg til.

Dette ble et noget rotete innlegg, men meningen bak innlegget var denne;
Raja skremmer meg. Han har begynt å fronte en del totalitære og skremmende ideologiske deler av islam, og fortjener absolutt ikke en plass på stortinget. Han kan godt finne seg en plass i hagen, og tale til busker, men la menneskene være. Det er nok krig og motsetninger i verden.

Og hva har Allah med stortingsvalget i Norge å gjøre? Han har da rotet ting nok til i valgene i midtøsten?
Jeg foretrekker at han holder seg unna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar